Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    а Руньо - голмастера - видехте ли го колко гола вкара като го нема Митьо Барбуков около него....
    За това съм напълно съгласен. Сега вече съм убеден, че имаме реални шансове да бием англичаните в квалификациите за европейското.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Съдбата си знае работата. Наистина, чист гол, но по такъв начин англичаните са станали и шампиони през 1966 година, а сега това се случва на много по-ранен етап от първенството. Просто бяха смазани от немците. Те реално нямаха и голово положение, като изключим това на Джерард около 80. минита, но тогава всичко беше приключило. Видя се, че освен физика, немците притежават и техника, тактика да изтеглят противника в своята половина и със светкавични контри да го ликвидират. Англичаните, освен физика, не притежават никое от тези други достойнства и логично, като за мач на елиминации, и то срещу толкова сериозен противник, свиват знамената и се прибират на гордия Албион, където им остава да си се радват на МУ. Извод - англичаните не го могат футбола, въпреки че са го измислили, но те и тениса са измислили, а него също не го могат :D
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

dikanio написа:
        donnna написа:
        а Руньо - голмастера - видехте ли го колко гола вкара като го нема Митьо Барбуков около него....
        За това съм напълно съгласен. Сега вече съм убеден, че имаме реални шансове да бием англичаните в квалификациите за европейското.
        Никакъв шанс.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Нема такова съдийство, нема такива коментатори. Тоя спорт може да го закриват не само у нас, а и по света. Никой и дума не обели, че и първият гол на немците беше от чиста засада. А за първия гол на Аржентина - какво да кажем...
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

тая година смешните съдии опорачиха цялото световно върнахме се години назад
            фиатче Браво 2.0

Коментар

sugarboy написа:
              Просто бяха смазани от немците. Те реално нямаха и голово положение, като изключим това на Джерард около 80. минита, но тогава всичко беше приключило. Видя се, че освен физика, немците притежават и техника, тактика да изтеглят противника в своята половина и със светкавични контри да го ликвидират. Англичаните, освен физика, не притежават никое от тези други достойнства и логично, като за мач на елиминации, и то срещу толкова сериозен противник, свиват знамената и се прибират на гордия Албион, където им остава да си се радват на МУ. Извод - англичаните не го могат футбола, въпреки че са го измислили, но те и тениса са измислили, а него също не го могат :D
              Чудесен анализ!Много интересно как щеше да изглежда второто полувреме при 2:2. Дали англичаните щяха да се юрнат да щурмуват немската врата и да се оголят за светкавичните им контраатаки? Аз съм съгласен, че англичаните не са особено силни. Но твърдя, че и немците не са. И съм убеден, че именно този непризнат гол бе подаръкът, който реши мача в полза на германците.Имали техника Смях. Точно пък немците и техника Изтеглили противника в своето поле. Още смях. Съвсем логично се огънаха под отчаяния натиск на англичаните, които пък нямаха късмет да изравнят, ами допуснаха гол...Ще ги видим колко класен отбор са срещу аржентинците. (Които също получиха подарък, разбира се) Срещу тях немските коне ще се бранят и ще разчитат отново на "светкавични контраатаки". Но ще играят за дузпи и ще рушат играта на най-класния отбор на това първенство. (Освен ако разбира се не стане чудо и мексиканците не обърнат мача)
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Аржентина направо ме побърка много са добри, а аз ги бях отписал в началото, заради Дон Диего. Но сега с нетърпение чака финал Бразилия-Аржентина.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

gantcho написа:
                  ...Съвсем логично се огънаха под отчаяния натиск на англичаните, които пък нямаха късмет да изравнят, ами допуснаха гол...
                  Какъв отчаян натиск на англичаните? И изобщо какъв натиск?! Немците си ги мачкаха цял мач и точно, както си им е в традицията от едно време, смениха темпото в края на полувремето и началото на второто, за да ги дръпнат напред. А англичаните без положение вкараха два гола, но пък второто полувреме бяха тотално сдъвкани и изплюти и ако не беше великодушието на немците, които си разиграваха коня, както си поискат с по над 30 паса, можеха разгромно да паднат.

Коментар

sugarboy написа:
                    Какъв отчаян натиск на англичаните? И изобщо какъв натиск?! .
                    Ти за кой мач говориш всъщност? Явно не си гледал същия...

Коментар

ако бяха зачели гола на англичаните мача щеше да се развие по ъсвсем друг начин.немците и техника ммм не мисля.ще ги видим с аржентина.първия гол на аржентина наистина имаше засада :D ,обаче поне според мен доста добър футбол играят ама се отпуснаха второто полувреме
                      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

при 2:2 немците щяшя да им се види тясна техниката :D ,то бива бива подарък ама ..нека Германия пак да бие ама от 2:2 хем и за зрителите щеше да е спектакъл ,а и не знам каква психика трябва да имаш когато 2 отбора са супер равностойни ,ама съдията подари 1 гол на единия ,същото щеше да стане и с Аржентина ако Мексико бяха вкарали първи ,не че Аржентина не са класа ама ,ако това се случи и следващите мачове в които наистина се срещат равностойно отбори ,язък че си губихме времето да гледаме тия мачове
                        фиатче Браво 2.0

Коментар

На мен ми е ясно, че ние се имаме за бразилците в Европа (не е обаче много ясно защо), ама да казвате, че немците били скарани с техниката... Какво да говорим за англичаните тогава - за тях техниката беше абсолютно непозната, поне в този мач. Само се сетете за положението на Клозе, малко след първия му гол, когато с триходова комбинация бяха начупени кръстовете на кратуните и само намесата на Джеймс предотврати гола. Иначе, аз още с първото изказване на колегата gantcho разбрах, че говори за друг мач, но да става веселбата :D Втория гол на англичаните никой не го оспорва, а и няма как да го оспори, но това е част от играта - винаги ще има повече или по-малко ощетен отбор. Те цяла титла им подариха на ингилизите, че тук един осминафинал... И без това дотук някъде, реално, са им възможностите.

Коментар

Прави ми впечатление, също така, че в другия поток отново има огромна вероятност да се срещнат Бразилия и Холандия. И то отново на четвъртфинал. В такъв смисъл, че е относително малко вероятно да играят Чили и Словакия Мога само да се надявам, че този отбор на Холандия е по-добър от предишните отбори на страната през 1994 и 1998. Макар че 1998 Бразилците се класираха с дузпи. Но това също ще е интересен мач. Но при всички положения ще стискам палци на чилийците Ако стане чудо - добре дошло! Бих очаквал Чили да затвори мача, да руши играта на Бр и да чака дузпи.

Коментар

Няма значение как, бразилците трябва да бъдат спряни. Къде с гол от засада, къде с незачетен гол, нямам претенции. Ако съдийските грешки продължат, а след вчерашния ден нямаме основания да се съмняваме в това, може би има доза надежда :D

Коментар

tomazo написа:
                                при 2:2 немците щяшя да им се види тясна техниката :D ,то бива бива подарък ама ..нека Германия пак да бие ама от 2:2 хем и за зрителите щеше да е спектакъл ,а и не знам каква психика трябва да имаш когато 2 отбора са супер равностойни ,ама съдията подари 1 гол на единия ,същото щеше да стане и с Аржентина ако Мексико бяха вкарали първи ,не че Аржентина не са класа ама ,ако това се случи и следващите мачове в които наистина се срещат равностойно отбори ,язък че си губихме времето да гледаме тия мачове
                                Мани, бях играл Х на англичаните...
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X