donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Съдбата си знае работата. Наистина, чист гол, но по такъв начин англичаните са станали и шампиони през 1966 година, а сега това се случва на много по-ранен етап от първенството. Просто бяха смазани от немците. Те реално нямаха и голово положение, като изключим това на Джерард около 80. минита, но тогава всичко беше приключило. Видя се, че освен физика, немците притежават и техника, тактика да изтеглят противника в своята половина и със светкавични контри да го ликвидират. Англичаните, освен физика, не притежават никое от тези други достойнства и логично, като за мач на елиминации, и то срещу толкова сериозен противник, свиват знамената и се прибират на гордия Албион, където им остава да си се радват на МУ. Извод - англичаните не го могат футбола, въпреки че са го измислили, но те и тениса са измислили, а него също не го могат :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
dikanio написа:donnna написа:а Руньо - голмастера - видехте ли го колко гола вкара като го нема Митьо Барбуков около него....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Нема такова съдийство, нема такива коментатори. Тоя спорт може да го закриват не само у нас, а и по света. Никой и дума не обели, че и първият гол на немците беше от чиста засада. А за първия гол на Аржентина - какво да кажем...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
sugarboy написа:Просто бяха смазани от немците. Те реално нямаха и голово положение, като изключим това на Джерард около 80. минита, но тогава всичко беше приключило. Видя се, че освен физика, немците притежават и техника, тактика да изтеглят противника в своята половина и със светкавични контри да го ликвидират. Англичаните, освен физика, не притежават никое от тези други достойнства и логично, като за мач на елиминации, и то срещу толкова сериозен противник, свиват знамената и се прибират на гордия Албион, където им остава да си се радват на МУ. Извод - англичаните не го могат футбола, въпреки че са го измислили, но те и тениса са измислили, а него също не го могат :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Аржентина направо ме побърка много са добри, а аз ги бях отписал в началото, заради Дон Диего. Но сега с нетърпение чака финал Бразилия-Аржентина.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
gantcho написа:...Съвсем логично се огънаха под отчаяния натиск на англичаните, които пък нямаха късмет да изравнят, ами допуснаха гол...Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ако бяха зачели гола на англичаните мача щеше да се развие по ъсвсем друг начин.немците и техника ммм не мисля.ще ги видим с аржентина.първия гол на аржентина наистина имаше засада :D ,обаче поне според мен доста добър футбол играят ама се отпуснаха второто полувремеAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
при 2:2 немците щяшя да им се види тясна техниката :D ,то бива бива подарък ама ..нека Германия пак да бие ама от 2:2 хем и за зрителите щеше да е спектакъл ,а и не знам каква психика трябва да имаш когато 2 отбора са супер равностойни ,ама съдията подари 1 гол на единия ,същото щеше да стане и с Аржентина ако Мексико бяха вкарали първи ,не че Аржентина не са класа ама ,ако това се случи и следващите мачове в които наистина се срещат равностойно отбори ,язък че си губихме времето да гледаме тия мачовефиатче Браво 2.0
Коментар
-
На мен ми е ясно, че ние се имаме за бразилците в Европа (не е обаче много ясно защо), ама да казвате, че немците били скарани с техниката... Какво да говорим за англичаните тогава - за тях техниката беше абсолютно непозната, поне в този мач. Само се сетете за положението на Клозе, малко след първия му гол, когато с триходова комбинация бяха начупени кръстовете на кратуните и само намесата на Джеймс предотврати гола. Иначе, аз още с първото изказване на колегата gantcho разбрах, че говори за друг мач, но да става веселбата :D Втория гол на англичаните никой не го оспорва, а и няма как да го оспори, но това е част от играта - винаги ще има повече или по-малко ощетен отбор. Те цяла титла им подариха на ингилизите, че тук един осминафинал... И без това дотук някъде, реално, са им възможностите.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Прави ми впечатление, също така, че в другия поток отново има огромна вероятност да се срещнат Бразилия и Холандия. И то отново на четвъртфинал. В такъв смисъл, че е относително малко вероятно да играят Чили и Словакия Мога само да се надявам, че този отбор на Холандия е по-добър от предишните отбори на страната през 1994 и 1998. Макар че 1998 Бразилците се класираха с дузпи. Но това също ще е интересен мач. Но при всички положения ще стискам палци на чилийците Ако стане чудо - добре дошло! Бих очаквал Чили да затвори мача, да руши играта на Бр и да чака дузпи.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
tomazo написа:при 2:2 немците щяшя да им се види тясна техниката :D ,то бива бива подарък ама ..нека Германия пак да бие ама от 2:2 хем и за зрителите щеше да е спектакъл ,а и не знам каква психика трябва да имаш когато 2 отбора са супер равностойни ,ама съдията подари 1 гол на единия ,същото щеше да стане и с Аржентина ако Мексико бяха вкарали първи ,не че Аржентина не са класа ама ,ако това се случи и следващите мачове в които наистина се срещат равностойно отбори ,язък че си губихме времето да гледаме тия мачовеN.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар