Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="sachma"]gantcho написа:Humppa написа:Известен е първият четвъртфинален сблъсък. Уругвай - Гана. Залагам на гуараните.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
maskarata написа:Я давайте прогнози за първия мач днес, аз съм за Швабите, даже снощи сънувах че ще бият с 2:0(единия гол беше за Подолски, другия не помня). Ако позная ще се спукам от яд че не съм заложил. :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
maskarata написа:Я давайте прогнози за първия мач днес, аз съм за Швабите, даже снощи сънувах че ще бият с 2:0(единия гол беше за Подолски, другия не помня). Ако позная ще се спукам от яд че не съм заложил. :DShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Ако има дузпи Англия си заминава, като четох днес че Германия има само 3 изпуснати дузпи на световно от общо 30 мисля че бяха.А англичаните с тия калпави вратари по на 40 години за къде са.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
fiatmaniak написа:Ако има дузпи Англия си заминава, като четох днес че Германия има само 3 изпуснати дузпи на световно от общо 30 мисля че бяха.А англичаните с тия калпави вратари по на 40 години за къде са.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
dikanio написа:FIFA се подиграва с феновете. Никой не може да ме убеди, че това беше просто съдийска грешка. Как съдията има очи да излезе за второто полувреме! Пълен фарс! Представяте ли си това да беше мач от А група - тоя съдия щяха да го изядат на терена.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
англичаните са като дрогирани! тоя Тери не знае къде се намира, защитата - все едно са я събрали набързо в квартала.... а Руньо - голмастера - видехте ли го колко гола вкара като го нема Митьо Барбуков около него....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Кофти работа с този несправедливо отменен гол. Очевадно беше, че е гол, дори и без повторенията. И определено повлия на мача, при 2:2 англичаните като нищо можеха да обърнат резултата. И все пак това е само едно съдийско отсъждане и аз, като фен на Германия, съм радостен, че победиха и при това с много добра игра, която приятно ме изненада. Англичаните с нищо не ме изненадаха, толкова си могат, винаги играят така-предвидимо и еднообразно, така е от десетилетия. Вижте кога е последният им сериозен успех на национално ниво...А за мача довечера ще си позволя една еретична прогноза: победа за Мексико .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар