Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смях се от сърце на два коментара в днес.бг по повод изгонването на Сали Мунтари от отбора на Гана на световното...-И тия Гана като французите са се яко изнервили..-Така са африканските отбори
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Малко разнообразие (доста) встрани от световното http://gong.bg/view_article.php?article_id=141855Шоуто на "майсторите" почва от първия кръг :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Англия - Германия на 1/8 финал един от слабите отбори ще отпадне Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Чао, довиждане, лека нощ и приятни сънища на Италия!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

"Аu revoir", днес и "Arividerchi". Сега чакаме "Good Bye" или "Auf Wiedersehen" :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Айде на бас че ще има нов световен шампион.Мойта Италия се измъчи повече и от мен!!! Толкова трагични не съм ги виждал.Дано другият ми фаворит Англия натупа швабите.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Футбола е жив колеги. След такъв мач няма какво да се каже...Последните 15 минути на мача си бяха изживяване. Съжалявам за Италия, но и Словакия си заслужаваха класирането напред.
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Смешниците Италия напълно заслужено си тръгват. С тоя пенсионерски отбор друго не заслужават.
                  Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Въй, въй....смешна Италия, малко ми е тъжно, защото съм фен на отбора от много време.И винаги си задавам въпроса, защо трябва да опре ножа в кокала, за да заиграят по-добре....Както и да е, заслужиха си отпадането
                    Ползвайте мигачи!
                    Sometimes I feel like screaming

Коментар

Много, много съм разочарован от играта и отпадането на Италия! За мен повече световното няма значение! Форца Италия! Форца скуадра адзура!

Коментар

Италия ми е от безразличните отбори, нито ги обичам, нито ги мразя. Радвам се, че отпаднаха надменните французи начело с налудничавия си треньор. За съжаление моите братя арийци са слаби и мисля, че ще отпаднат от посредствените англичани. Колосалният, по принцип, сблъсък Германия-Англия този път ще бъде в много постен формат. Бразилия, Португалия, Холандия и двете ми изненади Дания и САЩ-една от тези 5 държави ще е шампион. Както казах, мисля, че дон Диего няма необходимите качества да направи Аржентина световен шампион. Ако това все пак се случи, ще бъде въпреки него.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз съм щастлив , че Италия отпадна ! 94г. Все още помним !
                          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                            Аз съм щастлив , че Италия отпадна ! 94г. Все още помним !
                            Всъщност италианците не са ни виновни. Виновен беше френският съдия Жоел Киню, той отне мечтите ни за световна титла.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Незнам колега, ама от тогава нещо немога да понасям националния им отбор.
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Не се отчайвайте, тифози! Италия отпадна, но надеждите сега са свързани с Италия ІІ Та нали 50% от населението на Аржентина са от италиански произход - между 20 и 24 милиона по официални данни.
                                FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                                FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Working...
                                X