Днес повече изненади няма да има. Бразилия ще спечели без проблеми. Виждам поне 3 гола .П.П. Обикновено дългосрочните ми футболни прогнози във форума се сбъдват за разлика от краткосрочните. Така че сега е моментът да заложите, например за равен. И аз бих заложил, но ме мързи да се замъкна до пукта на Еврофутбол. Днеска сутринта направих едно лудо бягане и направо се преуморих.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ntodorov написа:Приятен за окото мач беше - Италия - Нова Зеландия - 1:1 Хора, от снощи гледам мачовете по турската TRT 1. Качеството на картината е страхотно ( поне на моята цифрова ТВ ). Картината "грее", а коментаторите следят топката и назовават само имената на играчите ( не , че другото ще го разбера :D ). Няма ги БГ глупостите и преразказите от минали години в моменти на голови положения пред вратите :D . Иначе и плазмата ми е с изпълнен екран и най-скучния мач изглежда другояче де. Ако имате възможност опитайте...ПС: Що си мисля, че бразилците ще се дънят тази вечер срещу слончетата
Коментар
-
snake написа:Днес повече изненади няма да има. Бразилия ще спечели без проблеми. Виждам поне 3 гола .П.П. Обикновено дългосрочните ми футболни прогнози във форума се сбъдват за разлика от краткосрочните. Така че сега е моментът да заложите, например за равен. И аз бих заложил, но ме мързи да се замъкна до пукта на Еврофутбол. Днеска сутринта направих едно лудо бягане и направо се преуморих.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Бразилия направо ги размазаха африканците, направиха много силна заявка за титлата, макар че Луиш Фабиано малко игра с ръка при втория гол. :D А иначе Кака въобще не го удари и не знам за какво му дадоха червен картон.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Това световно ще ме откаже от еврофутбол.То бива изненади,ама айде стига толкова.Ще взема да сменя отборите които подкрепям,та да пренесе каръка на другите.Иначе днес нямам нищо против мачовете да се развият както в миналото.Кратка статистика:16 юни 1982 г., Валенсия,Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
fiatmaniak написа:Бразилия направо ги размазаха африканците, направиха много силна заявка за титлата, макар че Луиш Фабиано малко игра с ръка при втория гол. :D А иначе Кака въобще не го удари и не знам за какво му дадоха червен картон.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Съдиите се престарават вече. Никой не разбра защо изгониха Кака. Чернодрешкото се обърна, видя некакъв да се свива на земята до Кака и веднага реши че бразилеца едва ли не го е нокаутирал. Сега, ако беше Стоичков и някой до него се държи за лицето, работата е ясна Ама, точно набожния Кака, който твърди, че се е пазил за първата брачна нощ :D , да е виновен по подразбиране, е просто смешно.
Коментар
-
Селекционерът на Аржентина Диего Марадона влезе в задочен спор с нападателя на Бразилия Луиш Фабиано. След срещата голаджията се сравни с Дон Диего, обявявайки, че това е била "божията ръка"."Не може да става и въпрос за сравнение между моя гол срещу Англия и Фабиано. Топката го удари на два пъти по ръката! А най-трагикомичното нещо бе усмивката на рефера след гола. Реферът се смееше. Какво ще кажете за това?", попита Дон Диего.Ами много точно го е казал Марадона. Реферът наистина се усмихваше на Фабиано след гола, показваше, че е видял играта с ръка и се създаваше впечатление, че му казва нещо от рода на "Видях те, палавнико!" .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Гледахте ли головата фиеста на Портогалия. Тоя Роналдо умираше от яд че не може да вкара, добре че най накрая успя, макар и доста случайно. А тия кореиците как ги подкараха с тия загуби, горко им като се върнат в страната си.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Гледахте ли головата фиеста на Портогалия. Тоя Роналдо умираше от яд че не може да вкара, добре че най накрая успя, макар и доста случайно. А тия кореиците как ги подкараха с тия загуби, горко им като се върнат в страната си.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар