fiatmaniak написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
bicho1976 написа:Спука се балона на Бундестима.Не и без помощта на двама поляци.Сега само да не стане така че Гана да ги прати при Пена.Голям кеф ми стана на душата.И Англия ако разгроми Алжир,а аз и не очаквам друго,ще получа душевен оргазъм.
Аз моя душевен оргазъм вече го получих. Още пикая шампанско от кеф. :D Напред, Гана!
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:fiatmaniak написа:Май Мексико и Уругвай ще направят едно реми и двата отбора излизат от групите.Типична латиноамериканска касапница
Точно затова си мисля, че все пак ще си играят и последния мач. Има известна разлика дали ще се изправиш срещу Аржентина или Корея/Гърция.
Франция пък не знае що е то представяне на средно ниво - или в първата четворка или в последната на всяко първенство.
Те все още имат някакви теоретични шансове де...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Tо това съдии ли бяха?!Началото на мача го слушах в колата по" Дарик".Като те я няма просто.Оприличиха съдията на бушмена от"Боговете сигурно са полудели".А Томето ме разби като каза че сигурно за първи път е ял на семинара преди световното.Добре че в Разград няма трафик.П.П Между другото се справиха добре,особенно при вторият гол на Словения.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
donnna написа:да ама ако франсетата се класират напред ще се нанижат на Аржентина.... ила вълчо изяш мъ... яяяяяя ер франс и на РивиератаКласират ли се, те няма да бъдат същите бездарници на елиминатоарни мачове. А и да не абсолютизираме отборите, щото вижте к’во стана с Deutschland.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Англия бяха толкова слаби и бездушни, че направо съм зареден с оптимизъм за мача от квалификациите срещу тях. Няма по трагичен отбор на първенството. Не могат да си подават и да спират топката, а оня изрусения от Алжир им счупи кръстовете. "Великия" Рууни, направо рухна без Бербатов, Нани и Валенсия, като няма кой да му прави положенията. Бекенбауер им го каза много точно, играят "ритай и бягай". Обзалагам се, че вчера беше най-слабия мач на отбор ръководен от Капело, тези некадърници направо му се изпикаха на името на човека и то навръх рождения му ден :D
Коментар
-
Холандците ще бият 100% съм сигурен.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Днес вечерта дано да стане голям мач, въпреки че според мен Бразилия ще бие макар че в предишния мач Кака и Луиш Фабаоно бяха уникално слабо. Отново намерих в един сайт вечните бисери на българските коментатори и се спуках от смях.http://men.hotnews.bg/n/biseri-ot-sv...st-2.8033.htmlВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Камерун-Дания беше според мен най-добрият мач на първенството до момента. Заложил съм 5 лв. за Дания-световен шампион при коефициент 1:100+ и по тази причина бях за тях. Заложил съм не само за тях, но Дания е изненадата, която винаги търся, когато залагам. Съжалявам обаче за камерунските лъвове. След тази сърцата игра не заслужаваха да загубят и да отпаднат. Самуел Ето о се раздаде, беше навсякъде, велик футболист! Но когато не върви, не върви.Най-скучните и безлични отбори на първенството, поне досега, са Франция и Англия. Аз от Англия друго не съм и очаквал, но французите ме разочароваха.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Те французите показаха още в квалификациите че не са във форма.Но тоя техния тренъор направо за мен нищо не разбира от футбол, не може да имаш нападател като Анри( колкото и да не е във форма) и даа го държиш на скамейката. Не викна въобще Бензема, а пуска някв измислени герои да водят акатака на Франция. И ся като го няма и Анелка Франция са си загинали напълно.Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Приятен за окото мач беше - Италия - Нова Зеландия - 1:1 Хора, от снощи гледам мачовете по турската TRT 1. Качеството на картината е страхотно ( поне на моята цифрова ТВ ). Картината "грее", а коментаторите следят топката и назовават само имената на играчите ( не , че другото ще го разбера :D ). Няма ги БГ глупостите и преразказите от минали години в моменти на голови положения пред вратите :D . Иначе и плазмата ми е с изпълнен екран и най-скучния мач изглежда другояче де. Ако имате възможност опитайте...ПС: Що си мисля, че бразилците ще се дънят тази вечер срещу слончетатаA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар