Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fiatmaniak написа:
    Мисля че е крайно време да забравим за лятото на 94-та и да почнем да гледаме в настоящето. Златното поколение вече е в миналото, а ние си живеем на стари лаври и за тва сме на тоя хал.
    Причините, за да сме на този хал във футбола, са много: собственици на клубове-мутри, крадливи мениджъри, лоша работа с подрастващите футболисти, далавери със спортните имоти, липса на държавна политика в областта на футбола и спорта изобщо и много други. Аз съм щастлив, че съм гледал всички мачове и подвига на нашите в САЩ 94 и никога няма да го забравя. Това беше всенароден празник, единственото нещо, което обедини нацията ни за толкова години преход. Почти докоснахме световната титла, това може ли да се забрави?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bicho1976 написа:
      Спука се балона на Бундестима.Не и без помощта на двама поляци.Сега само да не стане така че Гана да ги прати при Пена. Голям кеф ми стана на душата.И Англия ако разгроми Алжир,а аз и не очаквам друго,ще получа душевен оргазъм.
      Deutschland, Deutschland uber alles!!! Аз моя душевен оргазъм вече го получих. Още пикая шампанско от кеф. :D Напред, Гана!
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
        fiatmaniak написа:
        Май Мексико и Уругвай ще направят едно реми и двата отбора излизат от групите.
        И един от тях отива да играе с Аржентина Типична латиноамериканска касапница Точно затова си мисля, че все пак ще си играят и последния мач. Има известна разлика дали ще се изправиш срещу Аржентина или Корея/Гърция. Франция пък не знае що е то представяне на средно ниво - или в първата четворка или в последната на всяко първенство. Те все още имат някакви теоретични шансове де...
        да ама ако франсетата се класират напред ще се нанижат на Аржентина.... ила вълчо изяш мъ... яяяяяя ер франс и на Ривиерата
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Не мога да повярвам, че съдии порязаха амриканците, и то срещу малка Словения! При положение че обикновено точно тях ги подпират. Букмейкърите пак ни разиграват ми се струва!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Tо това съдии ли бяха?!Началото на мача го слушах в колата по" Дарик".Като те я няма просто.Оприличиха съдията на бушмена от"Боговете сигурно са полудели".А Томето ме разби като каза че сигурно за първи път е ял на семинара преди световното.Добре че в Разград няма трафик.П.П Между другото се справиха добре,особенно при вторият гол на Словения.
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

donnna написа:
              да ама ако франсетата се класират напред ще се нанижат на Аржентина.... ила вълчо изяш мъ... яяяяяя ер франс и на Ривиерата
              То те ако се класират да му мисли Аржентина Класират ли се, те няма да бъдат същите бездарници на елиминатоарни мачове. А и да не абсолютизираме отборите, щото вижте к’во стана с Deutschland. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Англия бяха толкова слаби и бездушни, че направо съм зареден с оптимизъм за мача от квалификациите срещу тях. Няма по трагичен отбор на първенството. Не могат да си подават и да спират топката, а оня изрусения от Алжир им счупи кръстовете. "Великия" Рууни, направо рухна без Бербатов, Нани и Валенсия, като няма кой да му прави положенията. Бекенбауер им го каза много точно, играят "ритай и бягай". Обзалагам се, че вчера беше най-слабия мач на отбор ръководен от Капело, тези некадърници направо му се изпикаха на името на човека и то навръх рождения му ден :D
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

То както е тръгнало световното ще остане без животни.Петлите,лисиците май и трите лъва ще стягат багажа.Настина ме разочароваха Англия,а са ми фаворити(просто няма да пуснат моята Италия до втора поредна титла).Единствената ми надежда е в дон Капело и Руни.
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

След малко ще се изкефя и Япония да обърнат "лалетата"!

Коментар

Шшшшт, тихо. Съботните мачове започват. :D
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Холандците ще бият 100% съм сигурен.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Днес вечерта дано да стане голям мач, въпреки че според мен Бразилия ще бие макар че в предишния мач Кака и Луиш Фабаоно бяха уникално слабо. Отново намерих в един сайт вечните бисери на българските коментатори и се спуках от смях.http://men.hotnews.bg/n/biseri-ot-sv...st-2.8033.html

Коментар

Камерун-Дания беше според мен най-добрият мач на първенството до момента. Заложил съм 5 лв. за Дания-световен шампион при коефициент 1:100+ и по тази причина бях за тях. Заложил съм не само за тях, но Дания е изненадата, която винаги търся, когато залагам. Съжалявам обаче за камерунските лъвове. След тази сърцата игра не заслужаваха да загубят и да отпаднат. Самуел Ето о се раздаде, беше навсякъде, велик футболист! Но когато не върви, не върви.Най-скучните и безлични отбори на първенството, поне досега, са Франция и Англия. Аз от Англия друго не съм и очаквал, но французите ме разочароваха.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Те французите показаха още в квалификациите че не са във форма.Но тоя техния тренъор направо за мен нищо не разбира от футбол, не може да имаш нападател като Анри( колкото и да не е във форма) и даа го държиш на скамейката. Не викна въобще Бензема, а пуска някв измислени герои да водят акатака на Франция. И ся като го няма и Анелка Франция са си загинали напълно.

Коментар

Приятен за окото мач беше - Италия - Нова Зеландия - 1:1 Хора, от снощи гледам мачовете по турската TRT 1. Качеството на картината е страхотно ( поне на моята цифрова ТВ ). Картината "грее", а коментаторите следят топката и назовават само имената на играчите ( не , че другото ще го разбера :D ). Няма ги БГ глупостите и преразказите от минали години в моменти на голови положения пред вратите :D . Иначе и плазмата ми е с изпълнен екран и най-скучния мач изглежда другояче де. Ако имате възможност опитайте...ПС: Що си мисля, че бразилците ще се дънят тази вечер срещу слончетата
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X