Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз викам да пенсионирваме БНТ. ГООООООООООООООООЛЛЛЛЛ за Мексико.
    Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Май имаше засада.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
        Май имаше засада.
        Не май,напрово си беше засада!!!П.П Не че искам да продължат Франсетата!!!!!
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

ИИИИИИИИИИИИИИ втори гол за Мексикоооооооооооооооооооооооооооооо.Айде чао.
          Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Ще ядем петел !!!!Вече виждам най -сигурният "Х"това световно.Уругвай-Мексико.Мисля да сложа цялата заплата.Адиос, Франция!!!!!
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Изпуснах гола докато бях в банята. Май Мексико и Уругвай ще направят едно реми и двата отбора излизат от групите.

Коментар

Чудесна вечер - гадни вувузели и шибаните франсета, които по принцип не заслужават да продължат където и да е, са на път да отпаднат.А най-якото е, че и двата гола на Мексико бяха спорни - засада и дузпа. Точно това заслужават тия френски госпожици, само ми се искаше и прехваления им Кинг Хенри да играеше за да усети по-силно болката от това, да отпаднеш с измама.Gooodbye my love gooodbye, gooodbye and au revoir

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

fiatmaniak написа:
                  Май Мексико и Уругвай ще направят едно реми и двата отбора излизат от групите.
                  И един от тях отива да играе с Аржентина Типична латиноамериканска касапница Точно затова си мисля, че все пак ще си играят и последния мач. Има известна разлика дали ще се изправиш срещу Аржентина или Корея/Гърция. Франция пък не знае що е то представяне на средно ниво - или в първата четворка или в последната на всяко първенство. Те все още имат някакви теоретични шансове де...
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Да, Ганчо е прав. И аз си мисля, че двата отбора ще се надиграват. Впрочем Уругвай ще е доволен на реми и Ю. Корея/Гърция за следващата фаза. Мексиканците обаче ще трябва да победят, ако искат да избегнат Аржентина.ПС: Нигерийците много слаби бе хора...какви орли, какви 5 лева , а Гърците бяха на моменти трагични и дори комични до изгонването на нигерийската изцепка.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Все си мисля че е по-добре с Аржентина отколкото вкъщи.Трябва да са ненормални за да се "захапят".А и Мексико са доста костелив орех за Аржентина.
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                        Сърбите минимум четвърт финал.ИталияАнглияСърбияТова са моите отбори.
                        Йовано,Йованке,Йованович!!!Спука се балона на Бундестима.Не и без помощта на двама поляци.Сега само да не стане така че Гана да ги прати при Пена. Голям кеф ми стана на душата.И Англия ако разгроми Алжир,а аз и не очаквам друго,ще получа душевен оргазъм.
                        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Футболистите на федералната република винаги са ми били любимци и фаворити. Но след мача с Австралия не бързах с фанфарите, защото кенгуратата са прекалено слаб съперник. И ето-загуба от Сърбия.... От мачовете, които гледах до момента, най-много ми харесаха отборите на Аржентина, както и бойките тимове на Мексико и Гана. Нямам и идея какво ще стане, силите са много изравнени, никаква прогноза не мога да направя. За съжаление обаче смятам, че дон Диего не е орисан да направи страната си световен шампион и като треньор. Няма да се учудя и ако мощните физически швейцарци стигнат до финалната четворка. Ако Робен се възстанови напълно, и Холандия ще стане много-много силна.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Сърби гърци бият на световното, а ние си оставаме на дъното.

Коментар

fiatmaniak написа:
                              Е ние като вършахме те гледаха.А честно казано нашият отбор бяха с класа над сегашните им отбори.
                              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
                                fiatmaniak написа:
                                Е ние като вършахме те гледаха.А честно казано нашият отбор бяха с класа над сегашните им отбори.
                                Мисля че е крайно време да забравим за лятото на 94-та и да почнем да гледаме в настоящето. Златното поколение вече е в миналото, а ние си живеем на стари лаври и за тва сме на тоя хал.

Коментар

Working...
                                X