Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    ... КНДР - симпатично отборче с обременени и потискани от казармен ред и порядки момчета, които ако можеха да играят в чужди първенства щяха да са сила. Направи ми впечатление как на химна им половината момчета плачеха. Плачеха от нервно пренапрежение или силно вълнение. Помислих си - каква ли отговорност са им вменили техните велики ръководители, тайни агенти ( интегрирани в отбора според таблоидите ), треньори, вождове и прочие хора с крайно леви убеждения. На моменти ги съжалявах. Не знам дали обърнахте внимание на повторенията, как след грешно отиграване или пропуск момчетата на КНДР търсеха с виновен поглед трЕнера - вожд.
    Всъщност имаше само един кореец, който се тресеше от плач по време на химна-Чжон Тае Се. Не е ясно точно за какво е плакал, защото произходът му е доста интересен и етнически няма нищо общо със Северна Корея: роден и живее в Япония, играе в Джей Лигата и в момента е в топ 5 на нападателите там, учи в Южна Корея, но живее в семейство, които са севернокорейци. Имал е възможност да избира за коя от трите държави да играе и е избрал КНДР. Едва ли я е избрал по политически или емоционални съображения, вероятно са му кихнали най-много. Както е известно другарите могат да плащат много добре, когат решат. Нищо че държавата им е тотално изолирана от света и се разпространяват ужасяващи слухове за глад сред населението. Наричат го Руни на Северна Корея. Известен е със страстта си към големи джипове. Та си мисля, че е плакал от вълнение по покачване на сумите в банковата му сметка.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Щo бе Snake? Чини ми се, че повече плачеха... Е, вярно, един се тресеше :D , но само комисията по допинг-контрол знае защо... :D (шегувам се ей, може момчето така да си плаче, знае ли човек) :D
      A17DTС/S
      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Лаф да става. Аз също, когато гледах как преди мача въпросният футболист реве сърцераздирателно, си мислех неща, подобни на тези, за които беше писал ти. Но днес прочетох за произхода му и си дадох сметка, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Азиатците по принцип са много лоши артисти, мисля, че човекът правеше несполучливи театрални опити да се докаже пред тези, които му плащат.

Коментар

Днеска южнокорейците дали няма да изненадат мазно Аржентина а
          Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

snake написа:
            Лаф да става. Аз също, когато гледах как преди мача въпросният футболист реве сърцераздирателно, си мислех неща, подобни на тези, за които беше писал ти. Но днес прочетох за произхода му и си дадох сметка, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Азиатците по принцип са много лоши артисти, мисля, че човекът правеше несполучливи театрални опити да се докаже пред тези, които му плащат.
            Да и това го има... :D В следващия мач може да се представи по-добре :D ...Пък сега, като се замисля в отбора на Южната Корея имаше един плъхок, който на химна козируваше. Абе надъхан народ са тези корейци в южната и северната си разновидност. Кръвта вода не става. :D
            A17DTС/S

Коментар

noriaga написа:
              Днеска южнокорейците дали няма да изненадат мазно Аржентина а
              И-иии, а дано. За да става интересно.
              A17DTС/S

Коментар

До днес Германия беше големият фаворит след победата на мега колоса Австралия. :D Сега на дневен ред са Аржентина.Незнам дали на 11.07 и двата отбора няма да гледат мача по телевизията.
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Не знам но моя фаворит вече е Аржентина. Дон Диего е велик.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Току що Аржентина обърна Република Корея с 4:1, така че изненадата отпада.
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ? При мен се захлади ( на терасата съм ) и вече ще обръщам ракии. Чакам едно аверче за вечерния мач, чакам и комарите, които снощи ме изядоха, докато Бафана се мъчеше с Уругвай, а аз със салатата. Наздраве ! :D
                      A17DTС/S

Коментар

ntodorov написа:
                        Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ? При мен се захлади ( на терасата съм ) и вече ще обръщам ракии. Чакам едно аверче за вечерния мач, чакам и комарите, които снощи ме изядоха, докато Бафана се мъчеше с Уругвай, а аз със салатата. Наздраве ! :D
                        Преди малко пих една бира, сега жуля Метакса 5 звезди (честито на Гръцките фенове), и се готва за резила на Франция.
                        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                          ntodorov написа:
                          Преди малко пих една бира, сега жуля Метакса 5 звезди (честито на Гръцките фенове), и се готва за резила на Франция.
                          И аз си мисля че Франция ще се издъни рано- рано.

Коментар

ntodorov написа:
                            Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ?
                            Свърши ми ракията... преди няколко месеца и оттогава пия единствено водя и айрянче. Имам едни неприкосновени запаси, които не се барат и на практика ги няма. Но в скоро време се надявам да се уредя с малко огнена вода.

Коментар

snake написа:
                              ntodorov написа:
                              Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ?
                              Свърши ми ракията... преди няколко месеца и оттогава пия единствено водя и айрянче. ИмаМ едни неприкосновени запаси, които не се барат и на практика ги няма :D .
                              Е тия запаси няма как да не ги барнеш по време да финала на световното. Грехота е най-големия футболен мач през годината да се гледа на вода и айрян. :D

Коментар

Пичове, дайте да съберем некой лев за да пенсионират Петър Василев незабавно! Не знам само мене ли ме дразни тоя амбриаж...
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X