Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде наште! Вижте само агитката на скудра адзура! Форца Италия!
    Прикачени файлове

Коментар

Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Много съм разочарован - напълно объркана и безидейна игра на адзурите.

Коментар

///// написа:
          Живко ,спокойно!!!Все пак има още едно полувреме и да се надяваме да се поусаферят малко!!!
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

///// написа:
            Както винаги, само че от време на време с тази игра стават световни шампиони :D
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Айде, Каморанези ще влиза! Но липсват Пирло и Гатузо.

Коментар

И ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООЛ!

Коментар

///// написа:
                  Айде, Каморанези ще влиза! Но липсват Пирло и Гатузо.
                  Не си ли доволен?ГОООООООООООООООЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Много, много съм разочарован. Форца Италия!

Коментар

До сега само Германците показаха как трабва да се играе шампионски футбол - мачкане от начало до край. Италианците това не го могат и все се измъкват между капките. Предното световно направо ги закараха до финала (да не споменавам 94-та), сега си мисля че ще е нещо подобно.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

В магазин Плюс продават вувузели . Не знам дали могат да правят такъв шум, но ако и по нашите родни теренчета се появят такива "пищялки" футбола ни ще стане още по-непривлекателен. :D ПС: Мислих, че вувузела ( или както му е там името ) изглежда по-внушителен инструмент. Поне това, което видях на живо изглеждаше доста постно, но определено отговаря на снимките от ЮАР.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

maskarata написа:
                          До сега само Германците показаха как трабва да се играе шампионски футбол - мачкане от начало до край. Италианците това не го могат и все се измъкват между капките. Предното световно направо ги закараха до финала (да не споменавам 94-та), сега си мисля че ще е нещо подобно.
                          До този момент и на мен ми харесаха само германците...Симпатиите ми са към Италия, но снощи не ги "помирисах" :D ПС: Да се похваля. Вчера си купих и ТВ 8" LCD. Много съм доволен. Очаквах да се "мъча" с гледането на мачове, но не... Гледа се чудничко. Дори и от метър - метър и двадесет се вижда добре. Единствено със стайна антена ( когато съм с кола ) ми убягва БНТ, но, когато го "прихвана" картинката е чудничка. Иначе БТВ, НОВА и ПРО са картинки със стайна антена, независимо от положението на ТВ. Тази сутрин си забравих ключовете за дома, но не и ТВ.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Вчера докато гледах мача забелязах че Каморанези игра уникално слабо, сбърка сигурно 80% от пасовете които направи.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ntodorov написа:
                              В магазин Плюс продават вувузели . Не знам дали могат да правят такъв шум, но ако и по нашите родни теренчета се появят такива "пищялки" футбола ни ще стане още по-непривлекателен. :D
                              Несъмнено доста хора, които са на световното, ще си донесат за спомен от тези гадни пищялки. Нормално е да ги има и по магазините: макар че правят анти-реклама на световното, те са най-разпознаваемият артикул от този Мондиал. Но не мога да повярвам, че ще добият популярност извън Африка. Вече копнея пак да гледам мач, в който от телевизионния екран долитат възгласите на публиката и другите звуци, с които от десетилетия сме свикнали да са фон на мачовете.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

е какво роптаете срещу гадулките ,вижте че агитките на всички отбори които подкрепят отборите си на стадиона са си накупили такива вувузелки ....даааам вече има нов лав са "свирка " :D :D :D :D
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X