Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

noriaga написа:
    Много ми е интересно дали ще се опитат да избутат ЮАР на 1/8 финал
    O-ooo, сигурен съм. Надали спортно-техническите аргументи на Бафана са много, нооооо...икономическите са си налице и от ФИФА си го знаят.ПС: Така си мисля аз де, но моите фаворити Хондурас :D (надали ще имат повече от 40 - 50 туриста, които сигурно ще си носят Еденето, пиЙенето и спането от Централна Америка.) са в беда - до вчера не им беше пълна екипировката и им липсвали ...малко екипи за окомплектоване на състава :D . И въпреки всичко ги виждам на финал с Бафана , а ако не се класират на финал ще пия ракия докато някой от финалистите не ми заприлича на Хондурас...
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
      а ако не се класират на финал ще пия ракия докато някой от финалистите не ми заприлича на Хондурас...
      Стискай палци за Испанците тогава.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

noriaga написа:
        Много ми е интересно дали ще се опитат да избутат ЮАР на 1/8 финал
        Ами като гледам какъв гол отмениха на мексиканците....изобще няма да се учудяИначе тези свирки ли са, рогове ли са или там на какво духат феновете на домакините, направо ме побъркват!Още на 30-та минута изключих звука на телевизора.
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

ако звукът е такъв, това световно ще е отврат
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Познах първия мач с точен резултат!Оле!
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ужас, какви са тия отвратителни зулуски, шамански звуци? Ако всеки мач ще е така... Това не е шум от футболен мач, а например от трафопост.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пуснали са едни мухи да летят около микрофона.

Коментар

Всичко е супер ама тия звуци са брутални просто.Мач и половина и имам главоболие вече.
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Само заради тия дудуци ще се откажа да гледам !То не се търпи.

Коментар

Тези звуци са ужастни все едно съм на селски мач, а иначе първия мач не беше нищо особенно но тепърва следват по-силните отбори да играят.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Наистина с тези тромби е ужасно. Да вземат да викат малко чернилките а не да надуват тромби само. Иначе Франция Уругвай както очаквах 0:0, скука. Довечера мача ще е добър, интересно ми е как ще играят англичаните
                        Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Днес мачовите са доста по добри,разочаровах се от Гърците,но пък Корейците са корав отбор.Нядавам се Англия да бие поне с 6 на 0.Аржентина мисля,че ще ги гледаме на финала,но ще видим има още доста мачове да се изиграят.
                          ex. punto elx 1.2i
                          Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                            Днес мачовите са доста по добри,разочаровах се от Гърците,но пък Корейците са корав отбор.Нядавам се Англия да бие поне с 6 на 0.Аржентина мисля,че ще ги гледаме на финала,но ще видим има още доста мачове да се изиграят.
                            За аржентина не съм на тва мнение, днес не ме очароваха чак толкова много срещу Нигерия. Доста шансове ин дадоха за отбелязване на гол и са късметлии че победиха.
                            Виж бейби не сме глупаци,
                            ние сме отбор от здравеняци.
                            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Humppa написа:
                              От край време поддържам Англия, но това не означава, че ще се ядосвам като падат. Не ме интересува кой ще спечели, важното е да има хубави мачове на бира с приятели. Иначе бих подкрепял по-скромните отбори.
                              Бира с приятели!Бира с приятели!Бира с приятели!Бира с приятели!Оле, оле!Ей тва е!
                              Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Аз мисля,че Аржентинците подържат Италянската тактика да вкарат 1 гол и после да спрът да играят.Днес ще викам много за братята Сърби,стискам им палци да продължът напред.
                                ex. punto elx 1.2i
                                Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                                X