Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така и така сме на темата, ето ви я чистата игра:
    90-a минута - Караманов изравнява за Родопа. Голмайсторът вдига победоносно ръце. Неколцина от съотборниците му се радват искрено, повечето се отчитат само с едно потупване по рамото и пресилена усмивка. На скамейката на домакините всички са на крака и ръкопляскат. Публиката е щастлива и се радва. Дори тези, които са на изходите, се връщат на трибуните. Всички съмнения за уговорка, породени по време на мача, са разсеяни. Феновете в Смолян скандират "Родопа!".92-a минута - резервата в Левски Мирослав Иванов центрира отляво. Топката прехвърля цялата защита, без дори някой да се опита да скочи. Вратарят на Родопа Василев също стои закован на линията, въпреки че две крачки са му достатъчни, за да стигне до топката. Необезпокояван защитникът на Левски Томашич чака отзад, но стреля на сантиметри в аут.93-a минута - Всички футболисти са пред и в наказателното поле на Родопа с изключение на вратаря Георги Петков, който стои в централния кръг на терена. Нещо средно между центриране и удар по земя отива право към вратаря Василев. Вместо да улови топката, той опитва да я спре с крак. Отново Томашич атакува вратаря, топката се удря в него, но не влиза.94-a минута - Публиката иска реферът да свири край на мача, но той се прави, че не чува. Странно, но подобни претенции не проявяват нито от пейката на домакините, нито футболистите.95-a минута - Лусио Вагнер се разтичва отляво и връща топката по земя в наказателното поле. Центрирането минава покрай петима играчи на Родопа, но никой от тях не прави усилие да я изчисти. Така тя отново стига до Томашич, който от третия си опит успява най-накрая да уцели вратата за 1:2.Мутафов от домакините спринтира към пейката. Започва да ръкомаха към треньора Славков. (Мутафов въобще не е трябвало да играе, но влиза принудително още в 18-ата мин на мястото на контузения Джоров). След мача се разбира, че е искал обяснение от треньора какво става.96-a минута - Домакините изпълняват център и реферът дава край на мача. От трибуните се чуват викове "Горчиво!". Някои от играчите искат обяснение от съдията защо е продължил толкова дълго мача, след като бе вдигнато продължение 2 минути. И двата отбора бързат да се приберат в съблекалните, за да не чуват обидните скандирания на феновете.
    Източник: http://sportni.bg/?tid=40&oid=795096Ето и какво мислят хората за подобни изпълнения: http://www.sport1.bg/sport1/node/4778Все пак има и 150 верующи После - топката им била бърза. Ами така ще е. Айде стига за днес, че оттук ми е трудно да прехвърлям между мача и неделните шофьори
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

След като е трябвало видеозаписът да покаже редовността на дузпата, то тя е била, меко казано, съмнителна, а аз се сещам, че беше просто скандална. После Каубоя, понеже го достраша от справедливия гняв на публиката, удължи толкова, че ха, дано Марек да изравни, ама както беше оакал съдийството, никой не можеше да го забърше...Сега, за да не ме обвините пък в прекалена пристрастност, ще ви припомня един мач отпреди 5-6 години, Беласица - ЦСКА, където съдията не зачете три гола на ЦСКА, два от които бяха чисти като сълза
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
        След като е трябвало видеозаписът да покаже редовността на дузпата, то тя е била, меко казано, съмнителна, а аз се сещам, че беше просто скандална. После Каубоя, понеже го достраша от справедливия гняв на публиката, удължи толкова, че ха, дано Марек да изравни, ама както беше оакал съдийството, никой не можеше да го забърше...Сега, за да не ме обвините пък в прекалена пристрастност, ще ви припомня един мач отпреди 5-6 години, Беласица - ЦСКА, където съдията не зачете три гола на ЦСКА, два от които бяха чисти като сълза
        ТОВА СА ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ , не интерпретирай продължението по този начин Точно на този мач бях, и имаше наистина огромно, много дълго продължение, защото в средата на полувремето се изгубиха около 8-10 минути защото имаше контузен, или пък пускаха димки, не си спомням, но в никакъв случай не е било за да се подпира някой отбор, нищо че така ти се иска, и така изглежда, като не си гледал мача. Гледах го по личния си часовник, защото имам навик да гледам винаги кога точно започва полувремето, и правя сметка кога ще свърши. Да приемем че е започнал в 17:00, второто полувреме започна точно в 18:07, и 90-та минута се падаше в 18:52. Накъде около 18:30 може би да беше, около средата на полувремето, стана нещо, заради което се изгубиха около 8-10 минути, не знам точно колко, но страшно много време беше. През цялото това време, часовникът на мача не се спира - правилник на ФИФА за отчитане на времето.Вкарахме гол и малко след това, точно по график - в 18:52 третият съдия вдигна табела с число 8, при което цялата публика псуваше, защото с лежането на домакините, и инцидента, натрупаното време беше поне 12 минути. През продължението, лежането и симулативната игра продължиха, знаете как слабите отбори пазят резултат (както и жоро-тъжното се търкаля по терена, като пази резултата). Това беше още около 3-4 минути. Просто се използваше и най-малкото съприкосновение, за да се полежи. В крайна сметка в 19:07 минути съдията даде край на мача. Слънцето беше залязло, и беше започнало да се смрачава. Така че - дузпа в 89-минута, да, така беше, но преди това се изгубиха поне 10 минути в спиране на играта, време, което се добавя по правилник. С други думи - реалната игрова минута е била не по-късно от 82-83, нищо че по часовник показва 89.Благодаря на колегата vesko че припомни - на онзи мач на левски наистина се вдигнаха точно 2 минути, а се игра 6-7.... Ако не се лъжа - това беше първи мач на левски, след като Боби Михайлов стана президент на бфс

Коментар

ogi28b написа:
          ...като не си гледал мача.
          Е, мача го гледах по телевизията - все пак няма да тръгна да гледам наживо мач на ЦСКА, и то в Дупница. Нагло съдийство през целия мач в полза на червените, както се казва - с две шепи. За времената и търкалянето на домакините не споря - няма да тръгна да меря игровото време с хронометър, и то на мач на ЦСКА Но накрая Каубоя се усети, че много оплете конците и затова се игра до гол, който така и не падна. Впрочем, такова продължение не е толкова необичайно - сещам се на Световното в Италия през 1990 Мишел Вотро удължи едното продължение на полуфинала Италия - Аржентина с 8 минути.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Ааааа, за каубоя ли питаш? Май по-точно е кал-бой. Който каза - абе видях че има дузпа, ама не знам какво ми стана че не я свирих. Става въпрос за едно положение на мач рилски спортист - цска, при което емил бадемов оставаше сам на 7-8 в наказателното поле, с перефектна възможност за гол, и защитник на домакините от легнало положение го хвана, прегърна го през краката с 2 ръце, и нищо... И после тоя каза - видях че има дузпа, ама...

Коментар

Днес празнува 54-ти рожден ден легендарният нападател на ЦСКА Спас Джевизов. Любимецът на червените фенове от 70-те и 80-те години на миналия век беше неотразим голмайстор в тандем с невероятния техничар Цецо Йончев и имената им неслучайно и до днес са част от армейския фолклор. Освен с голмайсторските си умения, Спас винаги ще бъде помнен и с изключително спортсменското си, скромно и етично поведение на терена и извън него. В богатата си кариера постига следните успехи:* 1974 Европейски шампион за юноши; * 96 гола за ЦСКА; * 13 гола за Тракия (Пловдив); * 250 мача за ЦСКА; * 4 пъти шампион на България с ЦСКА; * 3 пъти носител на Купата на България; * 1 полуфинал за Купата на Европейските шампиони; * 1/4 финал за Купата на Европейските шампиони; * 1980 голмайстор на България; * 1983 голмайстор на Кипър с 33 гола; * 2 пъти шампион на Кипър; * 2 пъти носител на Купата на Кипър
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Днес празнува 54-ти рожден ден легендарният нападател на ЦСКА Спас Джевизов...
                да е жив и здрав още много годинип.п.Спортист (Своге) - Черно Море (Варна) 2:1браво на шоколадите, да ни е честита 2рата победа в А група

Коментар

snake написа:
                  Днес празнува 54-ти рожден ден легендарният нападател на ЦСКА Спас Джевизов...
                  да е жив и здрав още много годинип.п.Спортист (Своге) - Черно Море (Варна) 2:1браво на шоколадите, да ни е честита 2рата победа в А група

Коментар

Въпреки че Симонович ми е много противен футболист, видяхме го на мача с цска какъв (да не казвам ) е, току що един черноморец така злобно му влезе в глезените с бутоните, че аз ако бях Саша - направо ставам, и започвам да го ритам в главата, и си излизам без да чакам червения картон. Егати рецидивистите има по терените. И съдията в това положение реагира крайно неадекватно, извади само жътл картон.

Коментар

Кво станааа бре Левски-Черноморец 0-1 тука май ми замириса на уволнени.Добре че не съм фен на Левски егати и смешния отбора какво щях да правя направо незнам.
                      Прикачени файлове

Коментар

Абе гошо музиканта има време и кафенце да пийне....

Коментар

[quote="bicho1976"][quote="коцев"]
                          LiGuru написа:
                          Мен друго ми е интересно в коя група ще бъде догодина най-старото столично дерби!!!
                          Извинявам се на феновете на Славия,другите са под въпрос!!!
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Черноморец, Черноморец, Черноморец шампион!п.п. Щом и Живко Миланов стана капитан ла Левски - леле мале...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оле оле Черноморец Черноморец,колко стана 3 мача без победа, Локо Сф-Левски 2-1,ЦСКА-Левски 2-0 Левски-Черноморец 0-1 и да не забравим Дебрицен и техните 2 победи и Виляреал колко мача станах без победа,крайно време беше синия балон да се спука.Когато на Борат(разбирай БаткоФ) парите намаляха и не плаща сините смешници падат от който ги хване. .Много ми е гот хахахахахахах.

Коментар

nai7 написа:
                                Оле оле Черноморец Черноморец,колко стана 3 мача без победа, Локо Сф-Левски 2-1,ЦСКА-Левски 2-0 Левски-Черноморец 0-1 и да не забравим Дебрицен и техните 2 победи и Виляреал колко мача станах без победа,крайно време беше синия балон да се спука.Когато на Борат(разбирай БаткоФ) парите намаляха и не плаща сините смешници падат от който ги хване. .Много ми е гот хахахахахахах.
                                А и Лацио идва, и за капак Локо(Пд).Има една хубава поговорка"Който гроб копае други му,сам попада в него"
                                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Working...
                                X