Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sugarboy написа:
    vesko написа:
    Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?
    Ами вие, като се награбихте толкоз много от Анфийлд, кой продължи напред, че не се сещам - паметта ми е къса, проЗД чиляк, ко да праиш...
    За точките идеше реч. Взехме ли ги? Взехме ги. А вас ви опъват скиори и трактористи. О, Жилинааа, вземи Бате и елаааа.....
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Евала! Бихте еврошампиона...... Сега на кой е ред ... На Рома или Базел или Монтана ... Що се радвате толкова в шестия кръг като на всички е ясно, че няма да сте шампиони и пак няма да играете в ШЛ ... Що се пънете като магаре на мост.... Ние направихме такива сезони дето на вас ви беха безинтересни .... Ние с Барса вие с Бела, какво да говорим?!? Нали знаеш когато а комшията му гори къщата какво се прави ....

Коментар

vesko написа:
        sugarboy написа:
        vesko написа:
        Аха да попитам дали успяхте да вземете толкоз, колкото ние взехме от 1 мач на Анфилд, ама бързото търсене показа, че сте ударили Арткомедия навън. Браво! Но пък после наваксахте за всички прогнози, м?
        Ами вие, като се награбихте толкоз много от Анфийлд, кой продължи напред, че не се сещам - паметта ми е къса, проЗД чиляк, ко да праиш...
        За точките идеше реч. Взехме ли ги? Взехме ги. А вас ви опъват скиори и трактористи. О, Жилинааа, вземи Бате и елаааа.....
        Точките важат само за коефициента, ама като теглят на другия ден жребия, там са Ливърпул, а вие - вкъщи, че да преброите по-точно многобройните точки
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

LiGuru написа:
          Евала! Бихте еврошампиона...... Сега на кой е ред ... На Рома или Базел или Монтана ... Що се радвате толкова в шестия кръг като на всички е ясно, че няма да сте шампиони и пак няма да играете в ШЛ ... Що се пънете като магаре на мост.... Ние направихме такива сезони дето на вас ви беха безинтересни .... Ние с Барса вие с Бела, какво да говорим?!? Нали знаеш когато а комшията му гори къщата какво се прави ....
          Сега остава да ми кажеш, че последният шампионат го взехте честно и почтенно

Коментар

Humppa написа:
            Сега остава да ми кажеш, че последният шампионат го взехте честно и почтенно
            При положение, че нещата не бяха в наши, а във ваши ръце не знам какво му е нечестното. Вие направихте някаква серия от 10 победи, загубихте мача с нас и рухнахте. помниш мача с Миньор 1:1 ... ами ако не се беше заквасило морето в Ловеч какво правиме. Вие сте си виновни. За това ви намеквам да не се облизвате за титла и тая година ...

Коментар

То лошо няма да се облизваме, но не се знае Батков дали няма и таиз година да плати на когото каквото трябва...

Коментар

LiGuru написа:
                Евала! Бихте еврошампиона..... Ние направихме такива сезони дето на вас ви беха безинтересни .... Ние с Барса вие с Бела, какво да говорим?!?..
                По добре с Бела би казал някой цесекар отколкото да паднем от Барса и двата мача с 6:0 гола Пък друго си е на Ампфилд да пише накрая на таблото : Ливърпул- ЦСКА 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  LiGuru написа:
                  Евала! Бихте еврошампиона..... Ние направихме такива сезони дето на вас ви беха безинтересни .... Ние с Барса вие с Бела, какво да говорим?!?..
                  По добре с Бела би казал някой цесекар отколкото да паднем от Барса и двата мача с 6:0 гола Пък друго си е на Ампфилд да пише накрая на таблото : Ливърпул- ЦСКА 0:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
                  Тези филми феновете на ЦСКА са ги гледали вече няколко пъти :D .Мен друго ми е интересно в коя група ще бъде догодина най-старото столично дерби!!!
                  Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Както е тръгнало то въобще дали ще има отбори че пък и групи пък и дерби .
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                      Както е тръгнало то въобще дали ще има отбори че пък и групи пък и дерби .
                      Няма да крия. Аз съм Левскар, ма за последнте 6-7 години въпросното "дерби" е толкова феноменално, че предпочитам да ходя на риба с приятели. Ако някой не е съгласен с мен нека си направи труда да види колко от мачовете са завършили с повече от 2 гола разлика (без дузпи), както и да, то дори няма хъс в играта им.А иначе по въпроса за "трансфера Батков". Знам, че на доста хора им е трудно да проумеят, че собствениците на клубове, далеч не са им фенове. Това го казвам в смисъл, че повечето от тях гледат на отбора, като на да кажем предприятие, а всички знаем какво се случва с губещите предприятия. За собствениците на клуба това е бизнес и никой не го интересува какво става стига да е доходоносен бизнес. Нека си припомним за доброят вълк Лупи и какво стори с ЦСКА само преди година, а какво ще кажете за Митьо селския или аферата преди няколко години с Камилата в Стара Загора и това е само в БГ. И една молба другия път, когато тръгнете да се обиждате с някой или още по-неразбираемото да се биета се сетете за това което съм написал. Футболът не е просто игра, той е най-великата игра, но и голям бизнес.
                      FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

LiGuru написа:
                        При положение, че нещата не бяха в наши, а във ваши ръце не знам какво му е нечестното. Вие направихте някаква серия от 10 победи, загубихте мача с нас и рухнахте. помниш мача с Миньор 1:1 ... ами ако не се беше заквасило морето в Ловеч какво правиме. Вие сте си виновни. За това ви намеквам да не се облизвате за титла и тая година ...
                        Ти да кажеш че живееш извън България, и следиш отгоре-отгоре мачовете.... да, ама като си тука, и гледаш, не е ли ти неудобно да говориш така, много е нахално ? Сложи си ръка на сърцето и кажи - тези шампионати ги спечелихме честно, всички победи са заслужени, и никой не ни помогна? НЕма такъв отбор на света, дето цял сезон да бие всички, и през пролетта със същия състав и треньор - да не могат да си подадат 2 паса, и да изгубят половината мачове, като цска преди 3 сезона.НЕма и такъв отбор на света, който 10 мача да тича и да гони победата, и в най-важния мач да смачка категорично противника по всички показатели в началото на двете полувремена по 15 минути, и после да спре да играе изведнъж. В оставащите мачове изобщо да не иска да гони победата, и да се разхожда по терена. Като цска преди 1 сезонДа не говориме за мачовете по провинцията - Родопа - Левски ли беше, или Вихрен, когато се играеше до гол за левски, и веднага край на мача след това. Жалкото е че идват истинските мачове, и всичко лъсва. 4 години поред. Това е положението - като купиш всичко у дома - няма конкуренция, няма стимул, не може да се разбере всъщност кой е силен, кой е слаб. Разбира се винаги в началото на лятото, че всъщност т.нар. шампион е кръгла нула. Даже и нула не е, ами е МИНУС нула!

Коментар

[quote="ogi28b"]
                          LiGuru написа:
                          Да не говориме за мачовете по провинцията - Родопа - Левски ли беше, или Вихрен, когато се играеше до гол за левски, и веднага край на мача след това. Жалкото е че идват истинските мачове, и всичко лъсва. 4 години поред. Това е положението - като купиш всичко у дома - няма конкуренция, няма стимул, не може да се разбере всъщност кой е силен, кой е слаб. Разбира се винаги в началото на лятото, че всъщност т.нар. шампион е кръгла нула. Даже и нула не е, ами е МИНУС нула!
                          Принципно си прав. Ма въпросният мач до колкото си спомянм беше с Вихрен в Сандански и се игра 4-5 мин. Продължение. А аз се сещам за един мач на ЦСКА с Марек в Дупница - и да вярно се игра до гол ма за ЦСКА при 1:1 дадоха 14мин. продължение
                          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

ogi28b написа:
                            НЕма и такъв отбор на света, който 10 мача да тича и да гони победата, и в най-важния мач да смачка категорично противника по всички показатели в началото на двете полувремена по 15 минути, и после да спре да играе изведнъж. В оставащите мачове изобщо да не иска да гони победата, и да се разхожда по терена. Като цска преди 1 сезон
                            Чак смачкали.... подтичвахте нещо тогава и това ви беше...
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

TAIF написа:
                              ogi28b написа:
                              Да не говориме за мачовете по провинцията - Родопа - Левски ли беше, или Вихрен, когато се играеше до гол за левски, и веднага край на мача след това. Жалкото е че идват истинските мачове, и всичко лъсва. 4 години поред. Това е положението - като купиш всичко у дома - няма конкуренция, няма стимул, не може да се разбере всъщност кой е силен, кой е слаб. Разбира се винаги в началото на лятото, че всъщност т.нар. шампион е кръгла нула. Даже и нула не е, ами е МИНУС нула!
                              Принципно си прав. Ма въпросният мач до колкото си спомянм беше с Вихрен в Сандански и се игра 4-5 мин. Продължение. А аз се сещам за един мач на ЦСКА с Марек в Дупница - и да вярно се игра до гол ма за ЦСКА при 1:1 дадоха 14мин. продължение
                              Това е абсолютна ЛЪЖА!Резулатът стана 0:1 в 89-тата минута след дузпа за игра с ръка на Самет Ашимов! СЛЕД това съдията вдигна 13 минути с тънката надежда Марек да направят нещо. Играха се 17 минути, но гол така и не падна!
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ето и доказателството:http://www.dnevnik.bg/sport/2001/08/...89-ata_minuta/Може и да бъркам Самет Ашимов <-> Веселин Великов, но минутата на дузпата и продължението се потвърждават и в статията.

Коментар

Working...
                                X