Тръгнаха за Русия като аслани, връщат се ... ъъъ без договори . Що за идиотска първоаприлска партенка беше това, кой сериозен отбор купува от друг футболисти на килограм и плаща по милион евро на играч ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Тръгнаха за Русия като аслани, връщат се ... ъъъ без договори . Що за идиотска първоаприлска партенка беше това, кой сериозен отбор купува от друг футболисти на килограм и плаща по милион евро на играч ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Humppa
-
Една бира-3 лева,фъстъци - 1 лев,да видиш как Левски пада - БЕЗЦЕННО !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Една бира-3 лева,фъстъци - 1 лев,да видиш как Левски пада - БЕЗЦЕННО !
Коментар
-
Абре некой така ги врътна с тия трансфери ,че не е истина , ама сами са си виновни...Отделно и са слаби.Батков да си го държат още много години ей Цска-то ако играят така и не се възгордяват ще ни радватLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Лакомията на Батков за пари какво не прави ??? Ако се окаже ,че Рубин въобще не се е интересувал от тия четиримата а това е някаква шега на някой майтапчии голям смях ще падне :D :D :D Да се юрнеш така кесим и водиш четирима футболисти само и само да вземеш някакви си милиони без дори да си попитал когото трябва е голям резил. То Левски оттърва 7 милиона евро за това ,че не можа да отстрани унгарците а сега е тръгнал за толкова пари да ги вземе от Рубин. Баткови щуротии.
Коментар
-
Левски просто си върна за миналия път, когато пък вие ни пуснахте, не знам каква е тази еуфория. Батков направи сценката с трансферите, защото футболистите на Левски явно са по-слаби актьори, и нямаше да са убедителни, ако трябваше да играят симулативно. За това извади тези дето играеха нещо (Зе Суареш, Бардон и Рабех) и остави другите да се напъват и да се излагат. Петков и той с неговия театър, затри всичко дето е направил за отбора. Ако се абстрахираме от всичко случило се извън терена, на него чисто футболно ЦСКА надигра Левски. Аз лично за първи път виждам това да се случва, откакто съм започнал да гледам футбол (и конкретно дербитата между двата отбора) и уж да го разбирам (като всеки българин, разбира се :D). Това са поне едно 15 години. А най-изненадващото е, за мен поне, че най-добрият в ЦСКА е треньора . Явно им върви на техния род, въпреки че акъла не им стига да кажат две смислени приказки. Ама то футбола нали е проста игра :D p.s. Приятно съм изненадан от добрите изяви на младия вратар на Левски. Не съм виждал друг да лови такива удари, вместо да ги избива, освен Кан.
Коментар
-
Честито ! Колкото и да разправят левскарите, че не ги интересува първенството, това е мачът на истината :D . Смачкахме ги тотално, както не сме го правили от години. По-уплашен и безидеен Левски не си спомням да съм виждал. Дори по времето, когато в ЦСКА играеха Стоичков, Пенев, Костадинов, Трифон Иванов..., Левски излизаха с идеята да ни надиграват. А в тези левскари снощи нямаше стръв, спортна злоба, самочувствие, нищо. Бяха загубили мача още в съблекалните.dikanio написа:p.s. Приятно съм изненадан от добрите изяви на младия вратар на Левски. Не съм виждал друг да лови такива удари, вместо да ги избива, освен Кан.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не съм го гледал, но поразрових и очевидно е със статус на легенда за СССР и Спартак Москва. "Добрия вратар е половин отбор" е най-вярното футболно клише. Първата ми асоциация за това е Италия. Винаги вратаря им е най-добрия играч, с изключение на времето когато играеше Роберто Баджо. За мен най-добрия вратар е Буфон, не само защото е най-скъпият - ръст, рефлекс, пласиране, а бе всичко. Друг уникален вратар беше Бартез - компенсираше липсата на всякакви други качества само с рефлекс, което го прави със сигурност най-атрактивния. Що се отнася до Левски, Петков наистина си изпя песента вече. Даже пречи, защото защитниците му се предоверяват, абсолютно неоснователно вече.
Коментар
-
Щом от италианските вратари споменаваш само Буфон, явно не си гледал и Дино Дзоф, който и на 41 г. беше национален вратар. Същото се отнася и за вратарят на Англия Питър Шилтън. Друг велик вратар беше бившият вратар на Ливърпул Рей Клемънс. За мен вратар номер 1 за всички времена обаче е Сеп Майер като съвкупност от качества и постигнати успехи. Бил съм дете, когато играеше, но още си спомням страховития и непробиваем страж на ФРГ.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Щом от италианските вратари споменаваш само Буфон, явно не си гледал и Дино Дзоф, който и на 41 г. беше национален вратар. Същото се отнася и за вратарят на Англия Питър Шилтън. Друг велик вратар беше бившият вратар на Ливърпул Рей Клемънс. За мен вратар номер 1 за всички времена обаче е Сеп Майер като съвкупност от качества и постигнати успехи. Бил съм дете, когато играеше, но още си спомням страховития и непробиваем страж на ФРГ.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар