Не съм гледал безбройните повторения на Сашо Диков, но и на мен ми с видя, че имаше симулация на Д.Атанасов при сблъсъка с Петков. Но аз съм малко недоскив. След това вече беше простотия това, дето го вдигна, а онзи пък лежеше като труп, падна си на главата, когато Петков го пусна и можеше да пострада наистина. Това вече са изпълнения, достойни за мачове между пазарджишките села Главиница и Црънча например, в които на почивката играчите се подкрепят с бира. А в Локото ми направи добро впечатление това, че са сглобили нелош отбор с доста на брой сравнително високи играчи във всички линии, което рядко се вижда в нашите отбори. Отборите ни по правило са пълни с лилипути и на мач с чуждестранен отбор приличат на деца, които играят мач с мъже. Нацията ни се топи, но като че ли и на ръст започва да изостава.Колкото до Лига Европа - нека минат мачовете, тогава ще говорим
. Аз отивам на мача с Фулъм с нагласата за емоции и победа, пък каквото стане. Ако не паднем, веднага купувам билети и за мача с Базел. С Рома на 16 декември ми се вижда малко "мисията невъзможна". Тогава по-скоро ще има пингвини и бели мечки по терена, не е за мач... П.П. Вчера се скъсах от яд с волейболистите. Те отписаха мача още след втория гейм, което е недопустимо. Могат холандци и финландци да играят до последната точка, а нашите не ?! И моите уважения към Христо Цветанов-Кобрата, но този човек, национал, изпълнява сервиси не по-опасни от тези, които биехме в училище. Сервисът е сериозно оръжие във волейбола, недопустимо е национал да има такъв елементарен сервис.

Коментар