Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Ще ме извинявате всичките ако с нещо ви засегна, ама вие май само гледате да си чешете езиците, а не гледате "реалността".Този мач на България е един от малкото, в които отборът игра ДОБРЕ за състоянието си.И 2та отбора си имаха положенията...kiro_of_the_day и другите критици- братлета той Бербатов ако не може да играе няма да е в Манчестер Какво очакваш от него?да откачи тотално да мине през 10 човека и да вкара гол ли ?Вучинич като е известен футболист и играе в известен отбор РОМА и кво прави националния му отбор?Ами пада щот има разлика между играта ти в клуба и в националния...пък нали знаете, то пред телевизора най-лесно " Ако бяхме ние, ЩяХххме да я вкарамееее".Айде лека вечерТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
За играта няма спор добре се представиха . Но не може да им се простят големите приказки преди мача ,че сме голямата работа ,че пак ще хванем влака в последния момент и така нататък а не се замислиха, че Черна Гора можеше и тя да води поне с 3:0 през първото полувреме в София. Сега се канят и на Кипър . Таратанци .Ако поне равен завършим ще е добре . :D
Коментар
-
Пичове - наистина ли мислите, че играхме добре!?Първото полувреме ни скриха топката, а второто излязоха просто за да доиграят мача и затова се създаде впечатление, че и ние поиграхме с топката.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
А! Ама той и кукла Барби открил топлата вода! "Знаят как да играят футбол, вкараха два гола и след това си разиграваха. Просто тактически ни надиграха, вкараха си два гола и това им беше достатъчно. Те спряха след двата гола", сподели Бербо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Нереално беше да се очаква нещо повече от опълченски X срещу СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН, правете си сметка с кой играем все пак. Изпуснахме много точки в началото на квалификациите срещу посредствени отбори, сега ще е много трудно да наваксаме. Съдията имаше няколко неточни или поне доста съмнителни отсъждания в наша вреда: може би незачетен гол на Ст.Петров - Буфон беше целият зад голлинията, само от съдията зависи дали ще зачете гол, а вторият гол на италианците беше от засада. И все пак... :D : 2 победи с по 1:0 в следващите ни два мача, загуба на Ейре от Италия и равен с Черна гора и сме на финалите .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Италия ще завърши наравно в ЕЙРЕ. Те неслучайно им пуснаха едната точка в Италия, за да не скършат хатъра на дядо Трап. Ако бяха играли срещу чугунените глави, както срещу нас през първото полувреме, една тройка добре им идваше, но те още от началото на квалификацията си подкрепят ЕЙРЕ. Добре, че спряха да играят на полувремето и си поддържаха резултата, че иначе отнасяхме голяма разлика, а така се създаде впечатлението, че и ние сме имали положения и сме поиграли с топката. От Кипър трудно ще си тръгнем с нещо повече от точка, квалификацията за нас приключи с изпуснатата победа вкъщи срещу кратунковците.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Италия няма за какво да се натяга в Ирландия и наистина може да се задоволи с равен. Колкото до Кипър - от нашата черга са, дори малко по-слаби и са напълно преодолими. Черна гора може пък да ни поднесе в последния си мач някоя приятна изненада. Ние сме запалянковци и можем да си мислим каквото си искаме. Ако някой от нашите треньори или играчи обаче смята, че квалификациите са приключили, да си ходи. Винаги се играе до края, дори за единия престиж.Има няколко играчи от А група, които поне играят редовно и са в по-добра форма от титулярите-"чужденци". Става дума за Иван Стоянов, Тодор Янчев, Спас Делев, Мартин Камбуров. При Иванков нищо не се е променило от времето, когато играеше в Левски: редува блестящи прояви с нескопосани пласирания и като цяло е несигурен и хазартен. Петков е по-добрия избор, а също и младия вратар на ЦСКА Караджов.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ай стига ривахти... вижте на къв хал са страни като Белгия, Турция, Чехия,Украйна, Румъния, ФРАНЦИЯ и АРЖЕНТИНА в квалификациите... то не може всички да са в ЮАР... само 32 страни ще се класират... за мен снощи беше тотално сбъркан състава и тактиката... при положение, че ни трябва победа на всяка цена, ние започнахме страшно прибрано и предпазливо. като знам какво играе Манолев в Литекс и ПСВ - ми той е като моторетка на фланга. Има много въздух, млад е. Ми той Мъри първото полувреме му беше казал да не минава центъра. Това не беше неговата игра... Ми тоа Сърмов.... Божкеееее, аз в Нафтата не съм го запомнил като футболист, не ми е направил впечатление, у Левски ще ми играе и срещу Италия... Вместо него трябваше Янков да играе на на десния фланг Благо и напред вместо Рангелов /нищо против него/ Божинов, щото човека знае как се играе срещу италианци и като влезе в игра се видя....ама то като се обърне каруцата - пътища мнооооооого....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар