Тази вечер Барселона постигна спечелване на 5-ти трофей за сезона. Не ми се рови да търся дали освен Ливърпул има друг такъв отбор. Честито на Барселона и на привържениците на отбора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Честита 43-та годишнина (макар и с един ден закъснение) на един от наистина големите футболисти в нашата история, легендата на ЦСКА и Примера Дивисион - Любослав Пенев. Велик голмайстор, силен характер, с неоценим принос за класирането на националния отбор за САЩ 94, където коварна болест му попречи да участва. Честито, Любо, нека червената приказка да продължи !
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един от най-големите. Успехи и на треньорското поприще, Любо!Офтопик - защо още преди 20 години на капитанската лента е имало надпис "Титан"? Така де - поне "итан" се вижда, другото е догадка.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Не мога да дам прогноза. Вижда ми се по-реалистично да направим един опълченски X, който също ще ни остави в играта. Не мисля, че имаме футболисти и треньор със самочувствие и топки, които могат да излязат да се надиграват с Италия. Така, както го направиха в незабравимата ноемврийска вечер на 1993 г. Емо Костадинов и компания срещу Франция ... http://www.bgvip.tv/play.php?vid=12052Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Не мога да дам прогноза. Вижда ми се по-реалистично да направим един опълченски X, който също ще ни остави в играта. Не мисля, че имаме футболисти и треньор със самочувствие и топки, които могат да излязат да се надиграват с Италия. Така, както го направиха в незабравимата ноемврийска вечер на 1993 г. Емо Костадинов и компания срещу Франция ... http://www.bgvip.tv/play.php?vid=12052Но в случая просто сме много далеч от истината .... Нито имат дух, нито класа.. Имаме няколко добри футболисти и това е... онези тогава бяха надъхани да се доказват, а имаха и какво да покажат. Както се казва късмета идва при силните, ние просто сме си слаби в момента. Дано ме опровергаят
Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
не ги знам футбалерите какво ше направят, ама снощи волейболистите ми напълниха душата! с такъв хъс не съм ги виждал откак Любо Ганев играеше! чужденец за треньор ни трябва и във футбола... п.п. не че у баскетбола цъфнахме и вързахме - който не нъ е фанал, ни нъ е бил, ама то не става само с ядене...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Humppa
Имам надежда за победа довечера!Не забравяйте, че националите ще играят за по 100 000 лева на калпак при победа!
Коментар
-
Humppa написа:Имам надежда за победа довечера!Не забравяйте, че националите ще играят за по 100 000 лева на калпак при победа!p.s.баскетболистите поне ги бият на европейското
фиатче Браво 2.0
Коментар
-
коцев написа:Абе от утре почти сигурно ще се започне подготовка на нов отбор от по млади момчета за битките за Европейското първенство. Считайте ,че сме го гледали световното в Южна Африка .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар