Група 1. РОМА2. БАЗЕЛ3. ФУЛЪМ4. Ц С К АГрупа 1. Виляреал2. Лацио3. Лецкиту4. Залцбург=====Няма как да е лек жребия тук. Фен съм на Рома, и исках да се паднем с тях! Радвам се, че ще ги видя на живо!
Сигурно е невероятно смешно, макар че аз не се сещам какво му е толкова смешното. Вероятно ще паднем. Но какво от това ? Поне ще гледаме големи отбори.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Сигурно е невероятно смешно, макар че аз не се сещам какво му е толкова смешното. Вероятно ще паднем. Но какво от това ? Поне ще гледаме големи отбори.
Невероятно смешното му е че сигурно 50% от феновете на Левски са фенове на Лацио, както и 50% от феновете на ЦСКА са фенове на Рома. А всички който гледт футбол знаят какво е Левски-Цска за България и Лацио-Рома за Италия. Ма ти не се смей, ако не ти е смешно
Не мисля, че мачовете ще са на Армията. А и по принцип ЦСКА пуска билети за международните си мачове през магазините "Германос" в цялата страна. За ЦСКА-Динамо купих 4 билета от "Германос" Пазарджик. Дори в деня на мача с нас дойде и 5-ти човек, който си купи билет точно да нас пак от магазина.
Ако Армията не получи лиценз за евротурнирите, а мисля, че такъв е отказан до края на годината, естествено че мачовете ще се играят на Националния стадион. И по-добре. Ст. "Българска армия" е с малък капацитет и ниска пропусквателна способност на изходите. Преди години имаше и смъртни случаи на затиснати и стъпкани хора. Оттогава едва ли нещо се е променило.
Коментар