А Литекс сами вкараха вълка в кошарата... Май ще гледаме дузпи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Браво на момчетата. Дисциплина и физическа подготовка. Баше ме страх дали ще издържат но те надхвърлиха очакванията ми! За Литекс - жалко. На 5 минути бяха.Двама-трима вече споменаха дузпата, която съдията не даде за Динамо. А защо никой не каза нищо за дузпата, която не даде за ЦСКА през първото полувреме. Вярно, че на пръв поглед ситуацията беше "к’ва дузпа бе", но малко след това на повторението се видя, че интервенцията срещу Иван Стоянов беше чиста дузпа и още по-интересното -- абсолютно аналогична на тази от второто полувреме. Така спокойно може да се каже, че съдията приложи еднакъв критерий.Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
vesko написа:Браво на момчетата. Дисциплина и физическа подготовка. Баше ме страх дали ще издържат но те надхвърлиха очакванията ми! За Литекс - жалко. На 5 минути бяха.Двама-трима вече споменаха дузпата, която съдията не даде за Динамо. А защо никой не каза нищо за дузпата, която не даде за ЦСКА през първото полувреме. Вярно, че на пръв поглед ситуацията беше "к’ва дузпа бе", но малко след това на повторението се видя, че интервенцията срещу Иван Стоянов беше чиста дузпа и още по-интересното -- абсолютно аналогична на тази от второто полувреме. Така спокойно може да се каже, че съдията приложи еднакъв критерий.Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
коцев написа:Аз пък се радвам че Литекс загуби :DАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Да си припомним някои мъдрости от последните дни. Едва сега разбрах че колегата говореше за отборът, чийто фен е.LiGuru написа:Защо не разбрахте, че вашия любим отбор е обречен на мизерия и секс анален от мало и голямо, защото цялата ви мисъл е за евробоец, гранд велик тим на балканите, а сте пълен ташак............................................. ..............................................Айде със здраве и Упех на Любо в некое друго начинание!Тодор Батков написа:"Желая успех на другите два отбора за групите на Лига Европа, където ние вече сме влезли" -
Коментар
-
noriaga написа:vesko написа:Браво на момчетата. Дисциплина и физическа подготовка. Баше ме страх дали ще издържат но те надхвърлиха очакванията ми! За Литекс - жалко. На 5 минути бяха.Двама-трима вече споменаха дузпата, която съдията не даде за Динамо. А защо никой не каза нищо за дузпата, която не даде за ЦСКА през първото полувреме. Вярно, че на пръв поглед ситуацията беше "к’ва дузпа бе", но малко след това на повторението се видя, че интервенцията срещу Иван Стоянов беше чиста дузпа и още по-интересното -- абсолютно аналогична на тази от второто полувреме. Така спокойно може да се каже, че съдията приложи еднакъв критерий.Иначе за мен беше ясно как Динамо ще се окажат гола вода, а дебърцините най-голямото страшилище. На някои от сините фенове сега и загубата на Литекс им идва "дюшеш". Така БАТЕ се легитимират като гранд и вече отпадането не се брои за резил!Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Само в България ,така наречените звезди се пенсионират в " грандовете " Докато не почнат да се налагат млади футболисти ,да им се вдъхва кураж и да им се вярва ,вечни дърти посерковци като Йовов и Кишишев ще ни късат нервите .Защото звездите на Левски играеха за по 90К евро на калпак в Будапеща ,я ги остави голи и боси да изринат терена цска няма да ги хваля ,докато не повторят още веднъж хубав и стойностен мач в Европа !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Humppa
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар