Добре, че беше съдията и Гошко-вратарчето. Сега ще ги видим и нашите хубавци срещу Дери Сити утре...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А за ЦСКА ще се въздържа от коментар засега, просто не съм ги гледал скоро и не знам как играят. Но политиката на клуба продължава да бъде повече от мътна: купихме половината титуляри на Сливен и Ботев. С играчи от опашкарите ли ще връщаме шампионския имидж и най-вече дух на ЦСКА ? Разбирам да вземем някоя голяма звезда, обещаващ талант, дори да е от Б група. Но да пазаруваш на килограм от средняшки отбори ми се вижда повече от странно . И няма ли най-накрая да започне на чисто този отбор, без скандали, без неизплатени суми към бивши и настоящи играчи. Имам чувството, че след Боби Станков не сме имали достоен ръководител, мениджър начело на клуба.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:...Бербатов, но не и с безумното му пускане в игра като плеймейкър. На този си пост Берба е абсолютно безполезен поне в националния отбор. Да имаш такъв тежък висок таран като него е цяло богатство, което просто се пилее...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
-
willow75bg написа:Черно Море дори мисля,че имат сили за един гол.За ЦСКА нищо не мога да кажа,защото това е един чисто нов отбор.Дано да победят поне с 2-0.Да знаете дали ще ги излъчват по телевизията?Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
До колкото знам ЦСКА - Дери Сити ще бъде излъчен по Про.бг. Иначе аз ще съм на стадиона. :D За ПСВ - Черно море из форумите даваха някаква RTL7. За него вече не знам. Иначе се надявам ЧМ да направят хубав мач с ПСВ. Помним Локомотив срещу Фейенорд. Очаквам ЦСКА да спечели трудно.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ogi28b написа:Дано да ни пребият като кучета, за да не се излагат после срещу някой друг. И да си седнат на гъзовете, и да ритат футбол. Трябва всички български отбори да ги накажат с 10 години лишаване от евротурнири и кръчми.Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар