Боговете сигурно са полудели!Спомняте ли си този филм? Подобен сценарий сега може да гледаме на Герена. Батков си е загубил тотално акъла! Набеденият супериграч Гонзо ще бъде играещ изпълнителен директор и ще влизат в ШЛ с Достанич Не помнят уроците на БАТЕ и Жилина + смяна на треньора точно когато не трябва! П.П. Поздравления за Черно море!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa
-
Humppa
Жална му майка тогава.Все пак Г.Иванов е назначен като изпълнитлен директор и член на УС. Освен това ще се опита да се върне на терена и като играч.Защо имам чуството, че нито на терена ще има какво да покаже, нито зад бюрото...
Коментар
-
Humppa написа:Абе хора, пак загрубявате в тази тема! Не ви ли омръзна? Още ли таите надежда и вярвате, че нашите грандове мога да играят футбол? Събудете се!Левски няма да влязат в ШЛ. Надявам се и така да стане. Не за друго, ами защото наистина нямат работа там! Последните 2-3 години са ОТЧАЙВАЩО слаби и те, и ЦСКА, и Литекс, да не говорим за друготе отбори! Гледайте какви смехории стават в Пловдивските отбори например! Погледенте стадионите - дори и националният стадион не може да получи лиценз от УЕФА! За какво си говорим? ЦСКА ще се мъчи в Лига Европа, Черноморците ще ги бият като тъпани....... И т.н.Хайде ще гледаме новият шампионат да видим сцени от програмата на Цирк Глобус П.П. Само ЦСКА!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
Humppa
Абе колега и аз съм фен, и аз съм ходил по стадиони и мен са ме гонили да ме тупат Но преди години ми бе хубаво да ходя по мачове! Супер много ме разтоварваха такива мероприятия. Но ми писан пред Г сектор да ме третират като престъпник. За справка: Г сектор на Българска армия е с капацитет 7 000 места и има само 1 вход... Представете си какво стълпотворение става... Там на мача с Милан ченгетата ме караха да си събувам кубинките за да суверя
Коментар
-
Humppa
Абе колега и аз съм фен, и аз съм ходил по стадиони и мен са ме гонили да ме тупат Но преди години ми бе хубаво да ходя по мачове! Супер много ме разтоварваха такива мероприятия. Но ми писан пред Г сектор да ме третират като престъпник. За справка: Г сектор на Българска армия е с капацитет 7 000 места и има само 1 вход... Представете си какво стълпотворение става... Там на мача с Милан ченгетата ме караха да си събувам кубинките за да се уверат, че не внсям боби в тях... и т.н... И премеждия съм имал и на националния стадион на мачовете на Трикольорите... тръгвам на екскурзия с идея да се забавлявам и да разпусна, пия си бири по пътя, всичко ми е на 6; и какво получавам накрая - бият ме като тъпан, настроението а минус 66, 200 лева разходи...И овреме реших за себе си - мачове по телевизията или ако ме боцкат парите в дупарата - на Олд Трафорд!!! Иначе Кавазакито, Каварна и забавления до зори! Това е!Но, както казаваш - фенове сме, трябва да се драчим, но поне да има за какво. Левски, ЦСКА и Литекс са слаби като жаби. Ако играят с Гигант-Белене и си разменат фланелките - не се знае кой ще победи...Е, аз за себе си виждам непрестанно как работи синята пропаганда, как сега се спънаха картотеките на новите в ЦСКА, как крещят сини заглавия в сините спортни всекидневници, но, мамка му, какво от това! Това не е оправдание за ЦСКА, ако не влезе в групите. Левски какво правят? Тотален хаос! Преди време изгониха някакви застаряващи набедени футболяри, сега ги привикват и промотира все едно купили Роналдиньо... Мъри уси*а националния... Е, мен живота ме мачка, държавата ме мачка, сутболните пристрастия ме мачкат (и клубни и национални). НЕ!Не искам повече!Човек тярбва да избира с какво да се забавлява. Фубтолът за мен вече не е забава. БГ футбола за мен в труп, ритално закопан от БФС.За това: Цонкко, Каварна и БИРА, СЕКС и РОКЕНДРОЛ за да си щастилв! И от време на време по Планините П.П. (спам) ПЪРВОНАЧАЛНО: Аз съм ФЕН на планинарството! За мен най-големият душевен оргазъм е ходенето по билото и изкачването на някой връх през зимата! Винаги съм си мечтал, още като дете, да се кача някъде МНОГО на високо. Теглих заем от ДСКАСА за да се кача на Мон Блан в размер на 4000 лева, но за съжяление видях обявата за Кавазакито и на следващият месец, без въобще да се замисля, го закупих. Не съжалява! Мон Блан ме чака! Изведнъж се оказа, че да караш мотор е също толкова оргазмично! Футболът идва след това. Преди години балансирах - на мач, на планина. Но преди години ЦСКА и Левски бяха ОТБОРИ! Тогава да съм на Армията за мен беше все едно съм на Каракорум, себа същите отбори се равняват на изкачването ан най-високата точка на Холандия - от 8 000 метра да слезеш на 200 метра...
Коментар
-
Футбола в България умря отдавна ! Преди отиваш на мач и ти е кеф ! Кефиш се на играта,кефиш са на старите семки,които си купил за 30 ст. обаче не ти пука ! Сега всичко е фарс.Хулигани,полиция все едно идва президента,лоша игра,лоши съдии,лоша организация.Е на мен ми е в пъти по-хубаво с приятели в някое тихо квартално заведение да гледам мач от Премиер ШипAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар