Батков май е откачил напълно, ако това което се пише днес е вярно.От назнанаването на Вили Вуцов за треньор включително - та и досега не е взето нито едно правилно решение.Май ще вдигнем и коефициента на Баку в евротурнирите...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Както казвам на колегите левскари тук, в работата, май Батков трябва да си тръгне, а не Кокала.
Отделно само в този форум левскар се пише така; Левскар. иначе Вие майстори махнахте Черепа и си ева майката нали ...Същите тея сега се хранят от Кокала..... Никой не е направил повече във футбола от Левски София разбирай Борат ....Достанич няма да е тренер на Левски София...И пак 7:2 7:1 5:0 и така нататък .... а и ШЛ там дето Вие сте мнооо силни ..... И Боян Табаков следващия Наско :DИ все пак да кажа: Много поздрави на първия участник в Лига Европа за тази година ... ЦСКА От Редовния участник в ШЛ Левски София
Както казвам на колегите левскари тук, в работата, май Батков трябва да си тръгне, а не Кокала.
Отделно само в този форум левскар се пише така; Левскар. иначе Вие майстори махнахте Черепа и си ева майката нали ...Същите тея сега се хранят от Кокала..... Никой не е направил повече във футбола от Левски София разбирай Борат ....Достанич няма да е тренер на Левски София...И пак 7:2 7:1 5:0 и така нататък .... а и ШЛ там дето Вие сте мнооо силни ..... И Боян Табаков следващия Наско :DИ все пак да кажа: Много поздрави на първия участник в Лига Европа за тази година ... ЦСКА От Редовния участник в ШЛ Левски София
Това последното направо утепа рибата,незнам само как ще биете Баку гледах им мача нямат нищо общо със Санта Жулия.
1. Както искам, така ще пиша, стига да свързано с българския език. Левскар се пише с главно "Л" от болни фенове. Същото важи и за ЦСКА - разбирай Цесекар или ЦСКА-р (ЦСКА е абревиатура), на който клуб симпатизирам и съм трето поколение фен. По една или друга причина съм обвързан с клуба по особен начин. Това вече е друга тема.2. Ако тръгнем да си мерим пишките (без извинение), само ще спамин. Мисля, че с нищо не съм провокирал това ти отношение. И за да завърша, ще кажа, че не ЦСКА е Евроидиот на Европа.Успех в Шампионската лига. Както на колегите левскари казвам, дано този пък срамът бъде по-малък. А аз специално се радвам, че не сме там, където сте, защото все още български отбор няма място в турнира Шампионска лига. Има много други неща, които първо трябва да се променят, за да започнем да мислим за това състезание.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Това е добре че си вярваш,няма нищо по хубаво от вярата.Със този измислен отбор който имате малко ще вие трудничко или не той УеФски не е създаден изкуствено а естествно,само ми кажи вие колко игрчи имате от Ботев че нещо не мие ясно Минев,Христов и ....
Абе хора, пак загрубявате в тази тема! Не ви ли омръзна? Още ли таите надежда и вярвате, че нашите грандове мога да играят футбол? Събудете се!Левски няма да влязат в ШЛ. Надявам се и така да стане. Не за друго, ами защото наистина нямат работа там! Последните 2-3 години са ОТЧАЙВАЩО слаби и те, и ЦСКА, и Литекс, да не говорим за друготе отбори! Гледайте какви смехории стават в Пловдивските отбори например! Погледенте стадионите - дори и националният стадион не може да получи лиценз от УЕФА! За какво си говорим? ЦСКА ще се мъчи в Лига Европа, Черноморците ще ги бият като тъпани....... И т.н.Хайде ще гледаме новият шампионат да видим сцени от програмата на Цирк Глобус П.П. Само ЦСКА!
Коментар