Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aйде поредния Мъри мразец. Че кога националите са вкарвали в ерата Бербатов. На умрело куче викаш петарка на Славия, 4 за Локото и чорбата опълченци...

Коментар

LiGuru написа:
      Aйде поредния Мъри мразец. Че кога националите са вкарвали в ерата Бербатов. На умрело куче викаш петарка на Славия, 4 за Локото и чорбата опълченци...
      Айде да не си припомняме титаничните сблъсъьи с БАТЕ, Тампере (и тукпере) и Жилина.
      N.Y. State of Mind

Коментар

LiGuru написа:
        На Славия петарка, а? Че те Славия ( да ме извинява един колега техен фен ) само дето сами не започваха да си вкарват като играеха с вас тогава :D Дали сме били опълченци няма да кометирам.Грешиш. Не го мразя. Дори смятам, че има качества, но ако не научи отборите си да вкарват няма да стане добър треньор. Една типична грешка е, че при разиграване на топката изтегля средната линия много напред с което обезмисля бързината на крилата. В един момент насища средата с хора - фланговите влизат навътре да разиграват, някой се сети да разтегли в страни, но там се озовава някой бек, който хич го няма в центриранията и се чуди какво да я прави тая пуста топка. Играл си футбол предполагам, знаеш какво е да нямаш място, особено ако футболните ти умения стигат до съвършенството да спираш топката с ... бутоните напред. Така както играхме 2то полувреме би могъл да се справи ( макар и трудно ) клубен отбор с обиграни помежду си играчи, които се разбират и знаят кой къде отива и накъде тръгва, но да събереш Бербатов, Божинката дето не е играл свестен футбол от една година, после Макриев, който допреди 2 месеца е виждал Бербатов само на снимка, Стенли, който никога не е блестял с особена креативност и Кишишката дето си намества топката за време в което в МакДоналдс ще обслужат 2ма глухи и един заекващ... Е как да стане тази?Ако нямаш отбор като Барселона просто съобразяваш тактиката със съперника. А Мъри е едно си баба знае, едно си бае. Дано се научи, ама преди да е стигнал годините на които Ги Тис беше треньор на Белгия.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

По принцип това което казваш е така, няма кой да вкарва и това е от едно 5-6 години. Относно тактиката, много добър стил си има Мъри, ако имаш предвид, че нямаме футболисти за подобна тактика, то значи нямаме място на подобен форум. Само ще ти направя една забележка, говориш ми за крила и бекове, да но Мъри винаги когато има възможност играе 4 - 3 - 3. Което означава само едно, в тия мачове Мъри не залага на неговия стил, тип "Барса". Външните играчи по крилата са сила когато има пространства и това за нещастие ваше Мечо го показа, когато няма скорост трябва да влизат в средата и там да се молят некоя 9-ка да не сбърка паса. Друго нещо което не знам защо пропускате всички анализтари, е как така България свали 3/4 от първите топки. Бе общо взето нямам какво да напиша, тия ги гледаме 200 мача и се видя, че не стават. Сменихме треньора, той си заложи негов стил, викна си нови играчи и нещата като че ли тръгнаха, върнаха се некой големи футболисти и отбора спря да играе. За мен Бербатов, Стилян и Божинов трябва да се концентрират в трудните си първенства. Защото когато тия играят заедно отбора няма нито лице, нито характер, за разултати е цинично да се говори. Сега дали ще е Макриев, Камбуров, Рангелов няма значение, имаме Ивелин Попов, Манолев, нека да се опитат .... Със стари курви нов бардак не стааа....

Коментар

Няма какво да си говорим видя се на какво сме способни най добре е да си стоим у нас си.При толкова важен мач трябваше да изядат тревата а те се разхождат като по Витошка еб.... си и идиотите,но това е действителноста няма кой друг по добре е да си го гледат по ТВ.

Коментар

LiGuru написа:
              Външните играчи по крилата са сила когато има пространства и това за нещастие ваше Мечо го показа, когато няма скорост трябва да влизат в средата и там да се молят некоя 9-ка да не сбърка паса.
              Защо за мое нещастие? Аз Мечо го ценя като футболист от средна класа. И ми е все едно кой ще вкара.За 9ката ще премълча. Не знам защо ви е трън в очите и явно прехвърляш своите чуства към него върху мен и моето отношение към "сините" футболисти. Барса играе точно 4-3-3 с Анри, Ето О и Меси напред. Проблемът при нас не е, че няма кой да вкарва, а че няма кой да подаде последния пас. 9ката е супер хиена в наказателното, има един кош голове тип Индзаги, което си е чиста проба доказателство за интелигентност при пласирането. Основният проблем според мен е, че стигаме до последната 1/3 и толкова. Там започват едно разцъкване с пасове от по 5-7 метра по ширина, страшно предвидими ходове, слаби центрирания, нито едно, повтарям, нито едно двойно подаване!?!?!? Да, Мъри има стил, но глупавото упорство и липсата на промяна не са добри атестати за един треньор. Доказателства много, според мен още едно такова ще имаш следващия сезон - Барселона. Гуардиола създаде много добър отбор, но тактиката му не се променя и според мен е обречен. Пример за обратното - Хидинк. В двата мача с Барса Челси изглеждаше по два различни начина.Ако ще обсъждаме тактики и идеи забрави за омразата. Не ми вменявай такава към някои футболисти или треньори. Само се разводнява спора, а той може да е доста интересен.

Коментар

Lane Staley написа:
                LiGuru написа:
                Външните играчи по крилата са сила когато има пространства и това за нещастие ваше Мечо го показа, когато няма скорост трябва да влизат в средата и там да се молят некоя 9-ка да не сбърка паса.
                Защо за мое нещастие? Аз Мечо го ценя като футболист от средна класа. И ми е все едно кой ще вкара.За 9ката ще премълча. Не знам защо ви е трън в очите и явно прехвърляш своите чуства към него върху мен и моето отношение към "сините" футболисти. Барса играе точно 4-3-3 с Анри, Ето О и Меси напред. Проблемът при нас не е, че няма кой да вкарва, а че няма кой да подаде последния пас. 9ката е супер хиена в наказателното, има един кош голове тип Индзаги, което си е чиста проба доказателство за интелигентност при пласирането. Основният проблем според мен е, че стигаме до последната 1/3 и толкова. Там започват едно разцъкване с пасове от по 5-7 метра по ширина, страшно предвидими ходове, слаби центрирания, нито едно, повтарям, нито едно двойно подаване!?!?!? Да, Мъри има стил, но глупавото упорство и липсата на промяна не са добри атестати за един треньор. Доказателства много, според мен още едно такова ще имаш следващия сезон - Барселона. Гуардиола създаде много добър отбор, но тактиката му не се променя и според мен е обречен. Пример за обратното - Хидинк. В двата мача с Барса Челси изглеждаше по два различни начина.Ако ще обсъждаме тактики и идеи забрави за омразата. Не ми вменявай такава към някои футболисти или треньори. Само се разводнява спора, а той може да е доста интересен.
                Напълно си прав,голове има кой да вкарва няма кой да подава за тях.Видя се че няма никой във средата на терена,впрочем кой трябваше да е там

Коментар

Аз не съм от най-запалените фенове на футбола, но лично за себе си не се сърдя и не упреквам никой за равния резулат- толкова си могат да играят момчетата. Футбола е колективен спорт и за да успееш в него ти трябват 11 добри футболисти, а в нашия тим поне според мен са малко играчите от висока класа. Не може при такова слабо вътрешно първенство да искаме да имаме силен национален отбор.
                  SEAT Leon Cupra 300
                  Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Елелелеле, каква дискусия. Ето ви малко снимки от вчера. Имам и оригиналния размер, но ме мързи пак да качвам апарата. Тези са на сайта ми, затова са и в такъв размер. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Прикачени файлове
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

бах мааму и тук келешите се хванали за гушите левски или цска...срам нямате ли,заради тия деления нац.отбор е на това дередже Той затова е национален отбор,да играе най-доброто от Б-я...не мога да разбера,защо като бием сме единни,но нещо осере ли се работата и почват да се търсят виновни!!! Виновни за настоящето дередже много 1 най-виновне са прехвалените ни футбалерчета -почти всички начело с едно манекенче,единственият който истиски се раздава за тоя отбор е Стилян и може би последните два три мача Кишишев,останалите са по всякаква критика!2 виновни са управниците ни,които нехаят какво се случва с отбора3 виновен е Стоичков,който така ни окопа в гьола на селянията и посредствеността,че и Капело не може ни върна духа на победители!4 виновни са такива като вас,делящи отбора на левски и цска...в отбора има такива които могат и го правят,такива които могат но нехаят,такива които не могат но се раздават докрай и такива неможещи и нехаещи !!!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        бах мааму и тук келешите се хванали за гушите левски или цска...срам нямате ли,заради тия деления нац.отбор е на това дередже Той затова е национален отбор,да играе най-доброто от Б-я...не мога да разбера,защо като бием сме единни,но нещо осере ли се работата и почват да се търсят виновни!!! Виновни за настоящето дередже много 1 най-виновне са прехвалените ни футбалерчета -почти всички начело с едно манекенче,единственият който истиски се раздава за тоя отбор е Стилян и може би последните два три мача Кишишев,останалите са по всякаква критика!2 виновни са управниците ни,които нехаят какво се случва с отбора3 виновен е Стоичков,който така ни окопа в гьола на селянията и посредствеността,че и Капело не може ни върна духа на победители!4 виновни са такива като вас,делящи отбора на левски и цска...в отбора има такива които могат и го правят,такива които могат но нехаят,такива които не могат но се раздават докрай и такива неможещи и нехаещи !!!
                        Май имаш изгоряла платка във системата или главата не те слуша много много.Що Стоичков е виновен ?

Коментар

paralesa написа:
                          Така като гледам ти си изредил 4 точки с виновници... Ако искаш да кажеш нещо умно - кажи го, ако ли не може да си пишеш, но ще е малко безмислено.

Коментар

Публика,като за световно,отбор като за Б група.Радвам се ,че няма да се класираме,не за друго ами за да не се излагаме пред по голяма аудитория.Защото сега се резилим пред себе си и пред противника,но ако участваме на голям форум ще ни лъснат срамотиите пред милиони.

Коментар

Венци Стефанов току що го каза докато онези двамата със врътовръзките (С.Стоилов и Н.Сираков) национален отбор няма да има и е напълно прав.

Коментар

Много си е прав paralesa.
                                Ex Fiat 126P
                                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                                X