BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето един линк да видите кой най-много се кефи като бие ЦСКА.http://www.sportal.bg/video.php?video_id=14903Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
snake написа:... Аз също бях на стадиона. Имаше едно съмнително положение за игра с ръка на Г.Славков, след което стана гол. Нищо друго скандално не си спомням по отношение на съдийството. Съдията Аспарух Ясенов (Ахмед Яшаров) може би се изплаши, не можа да овладее мача. Отборите излязоха яко надъхани, помниш как Е.Спасов тръгна да души К.Янчев, и кръвта по краката на Р.Здравков. В крайна сметка съвсем обикновен мач, без кой знае какви достойнства, само нервите бяха малко в повече. Говорил съм лично с някои от главните действащи лица (футболисти от ЦСКА) - разформироването на клубовете след мача е било предварително решено.Да се ровим в историята няма кой знае какъв смисъл. Нито полуфиналите за КЕШ на ЦСКА "играят" на терена, нито пък в момента има значение кой клуб при какви обстоятелства е основан, както и кои държавни дейци са му симпатизирали, толерирали или пък грубо намесвали се в делата му (и Левски има в историята си вътрешен министър, нахлул на терена). Нищо не е в състояние да накара един истински привърженик на някой от двата отбора да смени клубната си принадлежност !Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
BolgAryan написа:LiGuru написа:nai7 написа:]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
nai7 написа:Кви Лъвове кви пет лева със тоя треньор и това ръководство толкова,говедата ще затрият футбола във България.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Абе Миланов не е за там.Иначе ми писна от това делене говеда-прасета. Толков можем Аз лично смятам, че Мъри не е за национален треньор. Второто полувреме отново лъсна един дефект на неговите отбори - неспособността да вкарват. Да, владеем топката, но няма удари към вратата. Така беше и в Левски ( изключая един сезон в който отбелязаха много попадения, но голяма част от тях бях в стил "на умряло куче нож вадим"), сега е така и в Литекс, и в националния. Той скоро правил ли е мач с повече от 1 гол срещу свестен отбор? Трябва да оправи тази част от тактическите си постройки и ще стане добър треньор.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар