Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    Простете моето невежество, но какво по дяволите търси снимката на Гонзо и Топчо Автогола до тази на Анри, вдигнал купата на ШЛ? Пардон, чак сега видях текста под снимката :D
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Абе какви квоти, като ние едвам стигаме до трети кръг... Слаб е нашият футбол! Затова и много, много не се интересувам. Дори ЦСКА - Левски ме умрелка.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ето един линк да видите кой най-много се кефи като бие ЦСКА.http://www.sportal.bg/video.php?video_id=14903
        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

snake написа:
          ... Аз също бях на стадиона. Имаше едно съмнително положение за игра с ръка на Г.Славков, след което стана гол. Нищо друго скандално не си спомням по отношение на съдийството. Съдията Аспарух Ясенов (Ахмед Яшаров) може би се изплаши, не можа да овладее мача. Отборите излязоха яко надъхани, помниш как Е.Спасов тръгна да души К.Янчев, и кръвта по краката на Р.Здравков. В крайна сметка съвсем обикновен мач, без кой знае какви достойнства, само нервите бяха малко в повече. Говорил съм лично с някои от главните действащи лица (футболисти от ЦСКА) - разформироването на клубовете след мача е било предварително решено.Да се ровим в историята няма кой знае какъв смисъл. Нито полуфиналите за КЕШ на ЦСКА "играят" на терена, нито пък в момента има значение кой клуб при какви обстоятелства е основан, както и кои държавни дейци са му симпатизирали, толерирали или пък грубо намесвали се в делата му (и Левски има в историята си вътрешен министър, нахлул на терена). Нищо не е в състояние да накара един истински привърженик на някой от двата отбора да смени клубната си принадлежност !
          Като се замисля, си прав, но с този пример отговарях на колегата, който попресилваше нещата и затова и аз попресолих манджата, дето се вика. С повечето си постове в тази тема искам да кажа, че в момента и двата отбора са еднакво жалки и са докарали феновете си до отчаяние и безразличие към техните изяви. Затова май ни остава само да вадим факти от историята и да доказваме кой е по-велик в своята нищета към днешна дата.
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

"Подгумер" губи втори пореден мач, този път с 1-2, а вие тука се занимавате с говедата и прасетата...

Коментар

BolgAryan написа:
              LiGuru написа:
              nai7 написа:
              ]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.
              http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.htmlTaм където никога не сте били ..
              Простете моето невежество, но какво по дяволите търси снимката на Гонзо и Топчо Автогола до тази на Анри, вдигнал купата на ШЛ? Пардон, чак сега видях текста под снимката :D П.П. Мисля, че е крайно време да се намали квотата на българските отбори за европейските турнири, та най-накрая и ние да се класираме малко по-напред 4-5 място в нашия шампионат. С тия безброй квоти ни убиха всички статистики
              Pwnd!
              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

ogi28b написа:
                "Подгумер" губи втори пореден мач, този път с 1-2, а вие тука се занимавате с говедата и прасетата...
                Сега да не са паднали от Гниляне?
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Айде лъвове,само победа

Коментар

Айде наште
                    FIAT Marea ex
                    FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Както винаги малумна публика - пеят химна на 7-ма скорост, и естествено го изпяха някъде на средата на втория припев... СРАМОТА!!!

Коментар

Да им покажем, какво е български лъв.

Коментар

Кви Лъвове кви пет лева със тоя треньор и това ръководство толкова,говедата ще затрият футбола във България.

Коментар

nai7 написа:
                            Кви Лъвове кви пет лева със тоя треньор и това ръководство толкова,говедата ще затрият футбола във България.
                            Аз само не мога да си обясня какво правят в националния коловати, томашич, живко миланов и телкийски (въпреки гола)? Защо спря да вика например Иван Иванов защото е от цска ли?
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Добре бе ....., кой .... нещата от тия дето са изброени...Такива думи не се ползват във форумаМодераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Абе Миланов не е за там.Иначе ми писна от това делене говеда-прасета. Толков можем Аз лично смятам, че Мъри не е за национален треньор. Второто полувреме отново лъсна един дефект на неговите отбори - неспособността да вкарват. Да, владеем топката, но няма удари към вратата. Така беше и в Левски ( изключая един сезон в който отбелязаха много попадения, но голяма част от тях бях в стил "на умряло куче нож вадим"), сега е така и в Литекс, и в националния. Той скоро правил ли е мач с повече от 1 гол срещу свестен отбор? Трябва да оправи тази част от тактическите си постройки и ще стане добър треньор.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X