Добре че са нашите неуспехи за да има накакво да се радвате. Това не ми е ясно, как нещастието на Левски е единственото щастие и тема за обсъждане на цесекари. А аз не мразя ЦСКА (не казвам свинете в тон с епитетите на колегите), не виждам причина. И не ми е най-важното победата срещу ЦСКА. Като бях малък (80-90 те години) това ми беше голям кеф. После, според пирамидата на Маслоу за потребностите, свикнах и задоволих напълно тази нужда. Сега просто не ми е такава тръпка. Знам че може и да загубим, но това се случва толкова рядко, че чак не е интересно. Евротурнирите са моята тръпка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не бе наглостта на цецкарите е безгранична.Загубихте прекия двубой,загубихте и титлата като загубихте всички ключови мачове.Какво повече искате?Като сте толкова добри защо имаме положителен баланс с/у вас? Защо след 10-ти когато нямаше кой да ви подпира сме по титуловани?А подмятанията на оги за цигани и кпсс и незнам какво...факт е че отбора е създаден от партията и подкрепян от нея.това искам да ме убедиш с някакви аргументи(каквито няма) че не е така.то няма как във всеки град да има гарнизонен отбор и да не печели цска с/у тях и да не обир анай добрите играчи.И пак имаше 7:2.А по късно имаше 5:0 7:1,това не са ли срамни загуби за вас?колкото до циганите...ми Левски е играл на игрище в градинката с/у проното 30 години преди да има цска.И същите тези които направиха цска ни набутаха в периферията на града.
Коментар
-
Идват евротурнирите и тогава ще видим евроИдиотите на Европа кой ще им е виновен.Скоро Евроспорт направи класация за най големите издънки и там на едно от челните места е супер Уефски,който е от този отбор ще се досети за какво иде реч 3-1 после за 5 мин.3-4.Ако ЦСКА са създадени от партията то Го.... от кого са създадени може би инвитро или ......
Коментар
-
Абе какви евроИдиоти какви 5 лева. Всички отбори в момента са т*шак. Толкова ни е слабо първенството, че не знам. Каква Лига на Европа, каква Шампионска лига. Тук няма футбол. А дали ще има скоро, предстои да се види.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
sugarboy написа:Няма особена и логична причина, поради която трябва да обичаш или мразиш даден отбор. Това е нещо като осъзнаване още в най-ранна детска възраст. Получава се може би и по наследство, но има и изключения.sugarboy написа:Не по-малки скандали са ставали и по вина на ЦСКА - прословутият финал през 1985 година беше след скандално, може би и поръчково, съдийство в полза на ЦСКА. Аз бях на стадиона на този мач и си го спомням в най-големи подробности.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
SHB написа:оги
Коментар
-
ogi28b написа:SHB написа:оги
Коментар
-
SHB написа:ogi28b написа:SHB написа:оги
Коментар
-
SHB написа:ogi28b написа:SHB написа:оги
Коментар
-
nai7 написа:Идват евротурнирите и тогава ще видим евроИдиотите на Европа кой ще им е виновен.Скоро Евроспорт направи класация за най големите издънки и там на едно от челните места е супер Уефски,който е от този отбор ще се досети за какво иде реч 3-1 после за 5 мин.3-4.Ако ЦСКА са създадени от партията то Го.... от кого са създадени може би инвитро или ......LiGuru написа:nai7 написа:]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Ей, не я оставяте тая тема на мира с тея глупости. Даже финала на Шампионската лига (за мен най-силния футболен турнир в света и върха в кариерата на един футболист) не предизвиква толкова емоции и постове колкото нашите умрели грандове. Все едно след кръг от WRC или F1 да коментирате как Пешо с разпилената Лада от наш’та махалата издухал Гоуф житиайката на Спиро от съседното село
Коментар
-
dikanio написа:Ей, не я оставяте тая тема на мира с тея глупости. Даже финала на Шампионската лига (за мен най-силния футболен турнир в света и върха в кариерата на един футболист) не предизвиква толкова емоции и постове колкото нашите умрели грандове. Все едно след кръг от WRC или F1 да коментирате как Пешо с разпилената Лада от наш’та махалата издухал Гоуф житиайката на Спиро от съседното селоКърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
LiGuru написа:nai7 написа:]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар