Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре че са нашите неуспехи за да има накакво да се радвате. Това не ми е ясно, как нещастието на Левски е единственото щастие и тема за обсъждане на цесекари. А аз не мразя ЦСКА (не казвам свинете в тон с епитетите на колегите), не виждам причина. И не ми е най-важното победата срещу ЦСКА. Като бях малък (80-90 те години) това ми беше голям кеф. После, според пирамидата на Маслоу за потребностите, свикнах и задоволих напълно тази нужда. Сега просто не ми е такава тръпка. Знам че може и да загубим, но това се случва толкова рядко, че чак не е интересно. Евротурнирите са моята тръпка...
    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Не бе наглостта на цецкарите е безгранична.Загубихте прекия двубой,загубихте и титлата като загубихте всички ключови мачове.Какво повече искате?Като сте толкова добри защо имаме положителен баланс с/у вас? Защо след 10-ти когато нямаше кой да ви подпира сме по титуловани?А подмятанията на оги за цигани и кпсс и незнам какво...факт е че отбора е създаден от партията и подкрепян от нея.това искам да ме убедиш с някакви аргументи(каквито няма) че не е така.то няма как във всеки град да има гарнизонен отбор и да не печели цска с/у тях и да не обир анай добрите играчи.И пак имаше 7:2.А по късно имаше 5:0 7:1,това не са ли срамни загуби за вас?колкото до циганите...ми Левски е играл на игрище в градинката с/у проното 30 години преди да има цска.И същите тези които направиха цска ни набутаха в периферията на града.

Коментар

Идват евротурнирите и тогава ще видим евроИдиотите на Европа кой ще им е виновен.Скоро Евроспорт направи класация за най големите издънки и там на едно от челните места е супер Уефски,който е от този отбор ще се досети за какво иде реч 3-1 после за 5 мин.3-4.Ако ЦСКА са създадени от партията то Го.... от кого са създадени може би инвитро или ......

Коментар

хахах, други радости си нямаш колега, само това ти остана)))) Шопска поговорка: "Не е важно я да съм добре, важно е Вуте да е зле"

Коментар

Абе какви евроИдиоти какви 5 лева. Всички отбори в момента са т*шак. Толкова ни е слабо първенството, че не знам. Каква Лига на Европа, каква Шампионска лига. Тук няма футбол. А дали ще има скоро, предстои да се види.
            NOW: ???
            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

sugarboy написа:
              Няма особена и логична причина, поради която трябва да обичаш или мразиш даден отбор. Това е нещо като осъзнаване още в най-ранна детска възраст. Получава се може би и по наследство, но има и изключения.
              До тук съм съгласен. Бих казал дори, че клубната принадлежност, веднъж осъзната, е до гроб. Май няма нещо друго, към което мъжът да е толкова верен, както към клуба, на който симпатизира.
              sugarboy написа:
              Не по-малки скандали са ставали и по вина на ЦСКА - прословутият финал през 1985 година беше след скандално, може би и поръчково, съдийство в полза на ЦСКА. Аз бях на стадиона на този мач и си го спомням в най-големи подробности.
              Аз също бях на стадиона. Имаше едно съмнително положение за игра с ръка на Г.Славков, след което стана гол. Нищо друго скандално не си спомням по отношение на съдийството. Съдията Аспарух Ясенов (Ахмед Яшаров) може би се изплаши, не можа да овладее мача. Отборите излязоха яко надъхани, помниш как Е.Спасов тръгна да души К.Янчев, и кръвта по краката на Р.Здравков. В крайна сметка съвсем обикновен мач, без кой знае какви достойнства, само нервите бяха малко в повече. Говорил съм лично с някои от главните действащи лица (футболисти от ЦСКА) - разформироването на клубовете след мача е било предварително решено.Да се ровим в историята няма кой знае какъв смисъл. Нито полуфиналите за КЕШ на ЦСКА "играят" на терена, нито пък в момента има значение кой клуб при какви обстоятелства е основан, както и кои държавни дейци са му симпатизирали, толерирали или пък грубо намесвали се в делата му (и Левски има в историята си вътрешен министър, нахлул на терена). Нищо не е в състояние да накара един истински привърженик на някой от двата отбора да смени клубната си принадлежност !
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SHB написа:
                оги
                Да пропуснем факта че ме обиждаш по този начин, но така обиждаш сам себе си, като демонстрираш че не можеш да пишеш на български език. В българския език собствените имена се пишат с ГЛАВНА БУКВАПо темата - едно си баба знае, едно си баба бае: Партията, партията, 7-1, 7-2, 5-0... като латерна. Поклон пред футболните аргументи на колегите от левски. Добре, че Васил Левски не знае, че така посрамвате името му.

Коментар

ogi28b написа:
                  SHB написа:
                  оги
                  Да пропуснем факта че ме обиждаш по този начин{...}
                  Ако това наистина те е обидило-приеми моите извинения. Само искам да вметна,че самият ти си написал ника си с малка буква.По темата-приемете фактите или ги оборете(не можете) и може би ще спрем да ги повтаряме като латерна.

Коментар

SHB написа:
                    ogi28b написа:
                    SHB написа:
                    оги
                    Ако това наистина те е обидило-приеми моите извинения. Само искам да вметна,че самият ти си написал ника си с малка буква.По темата-приемете фактите или ги оборете(не можете) и може би ще спрем да ги повтаряме като латерна.
                    Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.

Коментар

SHB написа:
                      ogi28b написа:
                      SHB написа:
                      оги
                      Ти ника остави на нас... Никът е ник - може да е както "r34fgjhdnbxuyfwy" , така и "ogi28b", или "naskobg" (Колега Наско, първо за теб се сетих) , обаче собственото име си е собствено име и се пише с главна буква - Оги, Стефан, Наско.... Спираме с оф-топика, ама ми дължиш кафе, иначе не си извинен.

Коментар

nai7 написа:
                        ]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.
                        http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.htmlTaм където никога не сте били ..

Коментар

nai7 написа:
                          Идват евротурнирите и тогава ще видим евроИдиотите на Европа кой ще им е виновен.Скоро Евроспорт направи класация за най големите издънки и там на едно от челните места е супер Уефски,който е от този отбор ще се досети за какво иде реч 3-1 после за 5 мин.3-4.Ако ЦСКА са създадени от партията то Го.... от кого са създадени може би инвитро или ......
                          ... освен за ЛЕВСКИ за нещо друго мислят ли ЦСКА-рите? По принцип не искам да споря с теб, защото си ми приятен. Но щом толкова мразиш ЛЕВСКИ, подкрепяй чуждите отбори... Факт ЛЕВСКИ се е дънил и ще се дъни, но това не е единствения такъв тим. А до колкото заяждания на база ЛЕВСКИ ЦСКА. Аре да се сетим кои са 3-те отбора с полужителен баланс срещу ЦСКА и колко са срещу ЛЕВСКИ такива?П.П. Когато ЦСКА победи Ливърпул на Анфилд, АЗ който съм Левскар до мозъка на костите си ревах и пях ЦСКА... ама т’ва някой хора не могат да го разберат. Макар че в теб видях преди време лъч от това.
                          LiGuru написа:
                          nai7 написа:
                          ]Кои факти да приемем че ЦСКА е най успешния Български отбор във евротурнирите и че е 31 шампион на България.За тези ли факти говориш.
                          http://www1.uefa.com/competitions/ucl/photos/index.htmlTaм където никога не сте били ..
                          Добре казано. И вместо да се гордеем с всички успехи на Български отбори в чужбина. Ние се дръгнем, кой от кого е паднал.

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                          ex:Opel Kadett 1.3
                          ex:Fiat 125p
                          ex:Москвич 412

Коментар

Ей, не я оставяте тая тема на мира с тея глупости. Даже финала на Шампионската лига (за мен най-силния футболен турнир в света и върха в кариерата на един футболист) не предизвиква толкова емоции и постове колкото нашите умрели грандове. Все едно след кръг от WRC или F1 да коментирате как Пешо с разпилената Лада от наш’та махалата издухал Гоуф житиайката на Спиро от съседното село
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                              Ей, не я оставяте тая тема на мира с тея глупости. Даже финала на Шампионската лига (за мен най-силния футболен турнир в света и върха в кариерата на един футболист) не предизвиква толкова емоции и постове колкото нашите умрели грандове. Все едно след кръг от WRC или F1 да коментирате как Пешо с разпилената Лада от наш’та махалата издухал Гоуф житиайката на Спиро от съседното село
                              Това са си нашите отбори, каквито и да са са си НАШИ и за мен най-важни. И аз имам любим чужд отбор, но ЛЕВСКИ е друго. Колкото и да се дъни и т.н. В темата която бистрим най-интересно ми е отношението между феновете или кога любовта към отбора става фанатична.Шампионската лига е хубаво нещо, гледах я на живо без да излизам от България

Коментар

LiGuru написа:
                                nai7 написа:
                                Простете моето невежество, но какво по дяволите търси снимката на Гонзо и Топчо Автогола до тази на Анри, вдигнал купата на ШЛ? Пардон, чак сега видях текста под снимката :D П.П. Мисля, че е крайно време да се намали квотата на българските отбори за европейските турнири, та най-накрая и ние да се класираме малко по-напред 4-5 място в нашия шампионат. С тия безброй квоти ни убиха всички статистики

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X