Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ееее,на ЦСКА няма ли да пожелаеш успех,все пак са български отбор.Това за Бате Борисов с най-добри чувсства го казвам,да се реванширате,че наистина бяхте големи каръци.Догодина ще викам за Черноморец и Черно Море.ЦСКА докато не направят отбор и да викнат един свестен треньор няма да ги бъде.

Коментар

И КЕШ пет пъти подред да спечелят, ЦСКА не може да ми стане симпатичен отбор. В такъв случай за какво да им пожелавам каквото и да е ... би било лицемерно. Ако иде реч, че са български отбор и т.н., еми нека го докажат (не на мен, на феновете си), като за начало могат да си освидетелстват повечето ултраси, да си намерят президент на половина достоен на ’Борат’, ’Бай Ганьо’, ’Мустака’ или там както им харесва. Да си оправят базите, да не източват ресурси на трети лица оставяики над 5000 човека без хляб с една едничка цел ’31-ва шампионска титла’ ...Бе ЦСКА си има кой да ги мисли, аз не съм това. Ограничавам се да не ги изнасилвам с история, с деветте им поредни титли и много други неща свързани с тяхното съществувание от 1948 г. тъй като това може да подразни само техните фенове (видехме ги в Ловеч), а те вина, че в отбора им няма нищо надъхващо освен големи суми и трансфер зад граница НЯМАТ.

Коментар

С’а пък за 9 поредни титли се хванахте... И Томислав вчера ревеше по радиото че цска имали 9 поредни титли. E кво, да си разплетеме чорапите ли ся? То и Еврофутбол движи шампионата, ама на кой му пука ?Това може би беше най-смешният от всички сезони, в които не се играе нормален футбол . Е сега е момента да издигнете онова знаме - сами срещу всички. Последните 5 кръга всички без изключение правеха всичко по силите си да пратат левски на 1 място. Браво, нека има радост за 3 милиарда сини фенове, ама защо така грозно го направиха ? Не знам какъв трябва да е човек, за да не каже че левски цял сезон са супер зле, отбори от малки градчета ги направиха за смях, един съдия буквално погреба сливен на герена, после локото се подигра с играчи, и по-лошо - с публика, като ги преби с 3-0 (от тогава преместиха офисите на левски на улица "Мартин Камбуров" номер 3). Но това няма значение, щото после червените подлоги си свалиха гащите и за н-ти пореден път им спасиха сезона. За да е най-интересно, и по план-график - литекс така играха срещу цска, както никога не са играли срещу който и да е, а левски за кой ли път едвам се докопа до точката в последния мач (сигурно случайно...), и то не без участието на вратарчето на миньор, който сигурно по жени не се заглежда така, както се загледа по топката която мина на метър от него и му влезе във вратата. Любо треньора изприказва един куп шикалки, да ни зацапа очите, и да се оправдае. Но който е гледал мачове на цска - знае как играха преди мача с левски, и как по време на, и след него. Жалко че Президентът не може да издаде указ - цска и левски да изпаднат за 10 години в Ж-група. Тогава Отборите Локомотив Сф, Черно море, Литекс, и още 2-3 ще направят истинска А група, надявам се. Дербито между Подгумер и Курило завърши с резултат 1-6

Коментар

Не желая да влизам в спорове с идиотски доводи. Имате си отбор подкрепяйте го (ако искате). Трупайте конспиративни идеали за поколенията. Това първенство се игра, който иска вярва, който не ... той си знае. А който си е мислил, че ЦСКА играе нещо преди 09.05.09 значи разбира от тоя спорт, но не съвсем ...А това дали някой е играл за Левски, можеш да го споделиш с познавачите на Пернишкия футбол, както и с една дузина загубени точки ... Левски би повечето отбори в челото, ЦСКА може да се учи как стават тия работи. А и не виждам що трябва да вадят Левски от групата, като не ти харесва първенството, има куп канали дето има какво да се гледа, но за тия като мен дето ич не им дреме за Английски, Немски, Италиански шампионати, нека си има А група, ако може. И без това си ходиме на мачове само познати, нека си останат така нещата .... До следващото първенство ...

Коментар

И да си пожелаваме, и да не си пожелаваме успехи, все тая. Ще бъде чудо, ако някой от отборите ни изиграе повече от 4 мача в европейските клубни турнири тази година. Никога не бих поздравил левскарите за тази титла, а освен това съм сигурен, че те не искат да им пожелавам успехи: моите пожелания са "искрени" и обикновено след тях падат. За справка - моят кум, който преди европейски мач на Левски вече не ми вдига телефона :D .Сами сме си виновни за изпуснатата титла, защото въпреки загубите от Левски и Черно море,ако бяхме спечелили мача с Литекс, ставахме шампиони. Но с тази игра и този треньор няма как да стане.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

LiGuru написа:
              Това първенство се игра
              Ама то всяко първенство се играе, не помня някое да не се е играло..Свали си тъмно-сините очила като пишеш, поне. Гледал ли си поне 1 мач на цска преди мача с левски ? Щото преди тоя мач тичаха и имаха желание, нищо че нямаше някакви особени футболни елементи. А на левски пък изобщо гледал ли си мачове, освен този с цска ? Знаем че това е върха на сезона за всеки левскар, но все пак ? Само да питам - есента ко ши праим ? Жилцето, крилцето.... ? Добре че цскато не искаха да станат първи, за да не се излагат, ама ония пък лакоми - сега отново ще паднат още в първия мач, и поредната нула за България в клубните коефициенти. Но нека ! Така трябва, да стигнем дъното, за да тръгнем нагоре. Сега се чудя - защо цска е такъв огромен комплекс на всички от левски дето са ?

Коментар

Kакво се опита да кажеш за коефициентите .... Гледал съм толкова мачове на ЦСКА (на живо), че 4/5 от вашите фенове не са минавали толкова покрай Армията. Гледам само БГ футбол от ДЮШ до мъжките отбори, некоой път се спирам и на Спортна София да позяпам.

Коментар

Не се опитах, а го казах - тази година е твърде вероятно да бъде поредната нула, освен ако Черно Море не вземат да бият някой. Може и левски да минат в третия кръг на квалификациите за шл, и да вземе някоя точка, но като цяло - годината ще бъде трагична от тази гл. точка. Може и да не е нула буквално, но ми разбираш мислата.Що не си отворя Берт Касиес да видя как са нещата...Нещата са следните - тая година има нов регламент - квалификациите са разделени на такива шампиони и не-шампиони - т.е. нещата при жребия както винаги са благоприятни за левски:Във втория квалификационен кръг, съперник може би ще е някой от отборите (няма да превеждам) :Bohemians Dublin Zrinjski Mostar DVSC Debrecen Georgia Tbilisi Sheriff Tiraspol Makedonija Skopje FK Baku Levadia Tallinn SK Tirana FK Aktobe Pyunik Yerevan Rhyl FC Glentoran EB Streymur F91 Dudelange Mogren Budva * Sant Julià При евентуален успех - следващият съберник вероятно ще е някой от :FC Salzburg ** Kalmar FF ** APOEL Nicosia ** Stabæk IF ** Slovan Bratislava ** FK Ventspils ** NK Maribor ** FH Hafnarfjardar * Inter Turku ** Ekranas Panevezys ** , като това са шампиони, а от отборите, които имат право да играят , но няма да се паднат по новия регламент, са: Shakhtar Donetsk Ukr 74.370 Sparta Praha Cze 26.150Sporting CP Lisbon Por 68.292 Dinamo Bucuresti Rom 25.781Panathinaikos Gre 56.632 FC Twente Enschede Ned 17.825Celtic Sco 40.575 Dinamo Moscow Rus 9.525Anderlecht Bel 32.065 Sivasspor Tur 6.445Ако още не са отпаднали, после ще се падне :Maccabi Haifa ** Isr 17.050Dinamo Zagreb ** Cro 16.466FC Zürich *3 Sui 14.050Wisla Kraków ** Pol 9.583BATE BorisovПо новият регламент - на този етап няма да се паднат :Arsenal Eng 106.899 VfB Stuttgart Ger 45.339Olympique Lyon Fra 91.033 Fiorentina Ita 42.581Shakhtar Donetsk *3 Ukr 74.370 Atlético Madrid Esp 41.853Sporting CP Lisbon *3 Por 68.292 Celtic *3 Sco 40.575Panathinaikos *3 Gre 56.632 Anderlecht *3 Ако и тук минат, следват групите, които се считат за огромен успех в синята общественост, дори и всички мачове да бъдат загубени с по 2-3 гола разлика.Всичко това е валидно, ако във всеки кръг, отборът с по-силен коефициент продължи.

Коментар

айде стига простотии - Левски и ЦСКА!!!! мача на истината е на 6-и!!!
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ogi28b написа:
                      LiGuru написа:
                      Това първенство се игра
                      Сега се чудя - защо цска е такъв огромен комплекс на всички от левски дето са ?
                      Хаххахаха, по-голяма смешка не бях чувал скоро)))) ЦСКА и феновете са тези с комплекси от Левски. Затова и толкова мразите всичко свързано с Левски. Защо да имаме комплекс от отбор, който в повечето случаи бием? А и на терена е видно- ЦСКА се спича като играе с Левски и това обезсмисля понякога по-качествения отбор на ЦСКА. Червените губят заради липсва на здрава психика, просто рухват. Последния мач беше показателен-нямаше дори съпростива, бяха се примирили със загубата. Но ЦСКА слабо ме интересува, появиха се по-сериозни конкуренти в България от тях.Но колега, признавам, твоята омраза към Левски е огромна. Защо се питам аз....
                      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

И аз това се чудя...Когато Оги пише за Левски - направо чувам как свисти гной и жлъч.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

нека бе, нека ги има тия спорове, заяждания и псувни ако щете. та ако и те изчезнат какво ще остане от българския футбол.за всичко останало има Диема
                          Мястото на македонския специалист начело на "белите" ще заеме Велислав Вуцов, който по всяка вероятност ще изведе тима още в мача срещу Локомотив (София) от последния кръг на "А" група. Помощници на Вуцов ще бъдат Асен Букарев и Валентин Захариев.
                          Да си честитя ли.... На Овча Купел си имаме Овча глава

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                            нека бе, нека ги има тия спорове, заяждания и псувни ако щете. та ако и те изчезнат какво ще остане от българския футбол.за всичко останало има Диема
                            Мястото на македонския специалист начело на "белите" ще заеме Велислав Вуцов, който по всяка вероятност ще изведе тима още в мача срещу Локомотив (София) от последния кръг на "А" група. Помощници на Вуцов ще бъдат Асен Букарев и Валентин Захариев.
                            Да си честитя ли.... На Овча Купел си имаме Овча глава
                            И Вие гризнахте дървото, след като тоя провали целия сезон на Левски.Моите искренни съболезнования колега.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Благодаря за съболезнованията, но всъщност той особено много няма какво да проваля Въпроса е, че сега от обикновен посредствен отбор ще се превърнем в циркаджийски посредствен отбор... :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Мда според мен Вили Вуцов става за треньор.... ама на някое селско отборче. Където спокойно ще може да псува съдии, играчи и т.н. Според мен манталитета му не е за Левски! Дано да намерим нашия треньор, защото е видно, че кокала не става.
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X