Да не си слависче :D Те имат навика така да се заблуждават.... Иначе за финала довечера съм за който каже Алекси все пак му е последен мач да коментира по БТВ-то...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
LiGuru написа:Да не си слависче :D Те имат навика така да се заблуждават.... Иначе за финала довечера съм за който каже Алекси все пак му е последен мач да коментира по БТВ-то...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Бе то честито, ама като знам колко сме зле като отбор, да се чуди човек да се радва ли ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз предлагам на Велев да му бъде изказана благодарност, че въпреки него успяха да додрапат до титлата, да бъде назначен за "Почетен Кокал" и да бъде изритан от ръководството на отбора. Не се сещам друга година да ми е била толкова безразлична спечелената титла. Много по се зарадвах на отпадането на Надал от Ролан Гарос!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз предлагам на Велев да му бъде изказана благодарност, че въпреки него успяха да додрапат до титлата, да бъде назначен за "Почетен Кокал" и да бъде изритан от ръководството на отбора. Не се сещам друга година да ми е била толкова безразлична спечелената титла. Много по се зарадвах на отпадането на Надал от Ролан Гарос!Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.
Коментар
-
willow75bg написа:Май пак ги чака БАТЕ БОРИСОВ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар