Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не си слависче :D Те имат навика така да се заблуждават.... Иначе за финала довечера съм за който каже Алекси все пак му е последен мач да коментира по БТВ-то...

Коментар

правилно си се ориентирал... така и така ни викат евреи - поне да се оплакваме като тях

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

LiGuru написа:
        Да не си слависче :D Те имат навика така да се заблуждават.... Иначе за финала довечера съм за който каже Алекси все пак му е последен мач да коментира по БТВ-то...
        Що, бре? К’во се случва с другаря Смукачев?
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

ко стаа бе??? сините шампиони май пият бири и ги нема в нета п.п. еееей туй чичовото мноо прост мъж....
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            еееей туй чичовото мноо прост мъж....
            Как така се получи, че най-простите треньори са тези на Левски и ЦСКА?
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Коментар

Честито на всички левскари!
                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Бе то честито, ама като знам колко сме зле като отбор, да се чуди човек да се радва ли ...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И на ЦСКА честито,че останаха втори,защото с този отбор не сме за никъде.То и Левски не е ,пак ще им гледаме резила.

Коментар

Аз предлагам на Велев да му бъде изказана благодарност, че въпреки него успяха да додрапат до титлата, да бъде назначен за "Почетен Кокал" и да бъде изритан от ръководството на отбора. Не се сещам друга година да ми е била толкова безразлична спечелената титла. Много по се зарадвах на отпадането на Надал от Ролан Гарос!
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Левски шампион!!!! Честито колеги!!!!
                        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

sugarboy написа:
                          Аз предлагам на Велев да му бъде изказана благодарност, че въпреки него успяха да додрапат до титлата, да бъде назначен за "Почетен Кокал" и да бъде изритан от ръководството на отбора. Не се сещам друга година да ми е била толкова безразлична спечелената титла. Много по се зарадвах на отпадането на Надал от Ролан Гарос!
                          Велев е назначен от Батков, там е проблема. Не тоя дето яде баничката....
                          Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

LiGuru написа:
                            Честито.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Май пак ги чака БАТЕ БОРИСОВ

Коментар

willow75bg написа:
                                Май пак ги чака БАТЕ БОРИСОВ
                                Чул те Господ! Но аз вече чакам новия сезон в БГ, от сега усещам, че ще е много добър. Просто всичко е нагласено да е така. Ще има поне 5 отбора в битка за титлата, а и като гледам кои отбори ще се присъединят ми става още по-благо ... Дано този път позная!Иначе успех на Черно море и Литекс в Лига Европа и достойно представяне на Левски в КЕШ, дaно успеят, че то точките си заминават .....

Коментар

Working...
                                X