Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така е, наистина съдията даде голямо продължение, дето се казва "до гол", но в крайна сметка за статистиката остава куриозният обрат. В годините преди падане на желязната завеса съдиите редовно подпираха противниците, когато наши клубове играеха с отбори от Западна Европа.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

sugarboy написа:
      Да, и аз се сещам за този мач, сякаш беше вчера. Малката подробност е, че крайният резултат 4-3 беше оформен, не както пише там, в 89-та минута, а в 89-та Левски поведоха 3-1. Съдията, ако не се лъжа, немец, удължи 8 минути, като тогава още не се удължаваха толкова мачовете. Както се казва, игра се до победен гол за Антверпен. Но, разбира се, виновни са си самите играчи на Левски, защото, както се знае, играе се до последния съдийски сигнал. Иначе, до предпоследната минута сините играха перфектно - изпуснаха купища голови положения, но, естествено ще се помни крайния резултат, като един от куриозните обрати и провали.
      И аз го помня. Това наистина си беше резил, нямате основание да се оправдавате с продължението или съдията. Ако имаш възможност гледай головете - всички са заради нашенското мислене - О, опекохме си работата, тоз ей с’а ша свири края. Абе като нашия резил с Жиняк, ама на куб. Все пак може да се гордеете - вие поставихте стандарта
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

http://vbox7.com/play4afca40 - 5 минути - 3 гола :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Помня го този мач. Помня, че баща ми (на 40 год.) тогава излезе от ритъм и ни изкара акъла. Два дена след този мач не можех да повярвам. ПС: Има една поредица по Канал 5 на французите и често дават подобни футболни обрати. Нашия мач ( игран преди 20 години ) е в техния ТОП 10. Първенството обаче води мача БОРДО - Монпелие - 5:3 от 0:3 до 70 минута, като победните попадения за Бордо падат в 90 и 91 мин на Лоран Блан. Това е мач от сезон 90/91 г. мисля. При изравнителното попадение на Бордо - целия отбор+ вратаря бяха в наказателното поле ( след корнер ) и камерата не успя да улови голмайстора, а топката как се промуши във вратата - идея нямам.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Lane Staley написа:
            И аз го помня. Това наистина си беше резил, нямате основание да се оправдавате с продължението или съдията. Ако имаш възможност гледай головете - всички са заради нашенското мислене - О, опекохме си работата, тоз ей с’а ша свири края. Абе като нашия резил с Жиняк, ама на куб. Все пак може да се гордеете - вие поставихте стандарта
            Абсолютно, аз не ги оправдавам, даже тогава, въпреки че бях момченце, им бях бесен на левскарите. На нашите отбори винаги им е такова мисленето - благоприятен резултат на чужд терен, съдията по подразбиране е против нас, ние сме с бразилска техника, но другите не го разбират, времето е против нас, теренът - наклонен, ама само в наша вреда и т. н. Спомням си тогава, нашите постоянно се почукваха по ръката, за да покажат на съдията, че трябва да свири края, докато онези играеха и вкарваха голове. Искренов пък постоянно стоеше една крачка в тяхното поле и при поредната възможност за наша контраатака, беше в засада, онези взимаха топката и вкарваха гол.
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Волфсбург - шампион на Германия. Да им е честито. Тази година следих немското първенство и определено беше най-интересното от години назад. Искренно се радвам за този отбор. Симпатизирах на този отбор от времето на Марто в него.
              A17DTС/S
              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Колеги, въпреки страстите около пустия футбол и предстоящите чествания на един от най-комплексарските и цинични празници в този момент се чувствам задължен :P да почета няколко имена свързани с истинските ценности съпровождали "ранните нови българи" от началото на 20 век. Владимир Григориев (Владиса)Георги Манолев Манолев (Манолето) Крум Динков Борис Василев (Боркиша)Стефан ТошковАтанас Янков
                Да работи за здравето, физическото и интелектуално развитие на младежта чрез всички видове спорт и да популяризира и насажда истинския спорт.

Коментар

Честито на феновете на Литекс и специално на колегата Коцев!
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

LiGuru написа:
                    Колеги, въпреки страстите около пустия футбол и предстоящите чествания на един от най-комплексарските и цинични празници
                    Имаш предвид 95 години от създаването на един от двата тумора за българския футбол ли?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                      LiGuru написа:
                      Колеги, въпреки страстите около пустия футбол и предстоящите чествания на един от най-комплексарските и цинични празници
                      Имаш предвид 95 години от създаването на един от двата тумора за българския футбол ли?
                      Едва ли :D

Коментар

Пф, почти бях сигурен, че него имаш предвид

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Кой друг тумор е създаден преди 95 г. ? И кой е първият? И къде ли щяхме да сме без тях... Или мнооооого напред, или мнооооого назад.

Коментар

Айде ракията и салатата,бирата и картофите,жените натирени в кухнята и всички на позиция за финала.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Оги, мисля, че сам си отговори ако не на двата, то на единия със сигурност Нищо лично разбира се - въпрос на мнение. И въпреки, че Левски са ми определено много по-противния отбор от двата, лично аз не виждам какво ЦСКА е дал на Българския футбол освен резултати, постигната с цената на безброй ощетени други отбори. Не че при отбора на другарката Цола Драгойчева е кой знае колко по различно, но все пак специално за период вие сте лидера в черната класация. Виж, след това Лафчис се постара да изравни резултата Поздрави и дано ви хареса финала от Шампионската лига. Аз вчера гледах на живо финала за Галактическата купа м/у марсианци и земляни, злощастно спечелен от земляните... та не мисля да си тровя вечерта с някакъв финал между примати

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

В събота ще е дербито м/у Подгумер и Курило, единия ми колега ще е титуляр за Подгумер. Какви са тея манчестър унитед?

Коментар

Working...
                                X