Както е ясно, че няма червена машина, така и не искам заради една загуба да омаловажавам всичко, направено от Любо Пенев, защото 10-те поредни победи не са само плод на явлението "нов треньор". Първенството не е решено, макар че в момента звездите са подредени благоприятно за Левски :D . Дано има феърплей и първенството се реши на терена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Както е ясно, че няма червена машина, така и не искам заради една загуба да омаловажавам всичко, направено от Любо Пенев, защото 10-те поредни победи не са само плод на явлението "нов треньор". Първенството не е решено, макар че в момента звездите са подредени благоприятно за Левски :D . Дано има феърплей и първенството се реши на терена.
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
ogi28b написа:Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:ogi28b написа:Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?
Коментар
-
Майсторство видях само в паса на Тасевски за втория гол и зачатък на такова в едно отиграване на Тонев.Заслужихме си загубата. ЦСКА играха 20 минути за целия мач, а ФК Левски 2, но им беше достатъчно. Не знам защо, ама винаги се излагаме в това дерби.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
честито на всички левскари много добро треньорско решение беше да махнат от игра куцото магаре Йори (Йовов) и подобието на футболист Гомньо (Гонзо) за който се изказаха куп лъжи .даже днеска смотания излена и каза ,че бил боец и за тва щял да играе и нема да му се опре цска-то ама си доказа ,че за нищо вече не става. мислеше си сега ше се права на пребито куче и ще излена на терене ,топката ще се удари в мен и ще влезне във вратата на цска и аз ще съм Най-големеее .да ама не
Коментар
-
sugarboy написа:ogi28b написа:Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?
Коментар
-
Между другото неадекватният ни вратар Пифа казал в интервю след мача, че вече се готви за предстоящите мачове от Шампионската лига. Вероятно е имал предвид Шампионската лига на Sony Playstation . Отвреме навреме се чудя аз ли нищо не разбирам от футбол, или треньорите. Пифа не е играч за ЦСКА, всъщност той си е за пенсия. За 3 г. в ЦСКА не го ли разбраха, че няма качества ? Удоджи и Маркиньос също не стават, на Тошко Янчев му е време пак да спечели някой долар в чужбина, на Данчо Тодоров също му изтече полезното време в ЦСКА, той не че някога е бил кой знае колко полезен де. Ами това всъщност е половината ни титулярен състав ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
ogi28b написа:---CUT---
Коментар
-
Humppa
Болезнената истина е, че и двата ни гранда, както и самото първенство, са толкова слаби, че повече не може накъде. От доста време насам мачовете между тях се уреждат, или поне аз с такова впечатление оставам.... Нооо залаганията на големи суми срещу големи коефициенти водят именно до това.... Кофти ми е само, че от всякъде ни залива синя журналистика. Цяла седмица вестниците и телевизийте ореваха света, че червените са фаворити, а сините излизат с n-ти осъкатен състав, как гонзооглу нямало да играе и т.н., а видяхте цирка на синята 9-ка... И сега, след победата - гонзооглу е герой, кокала е достоен да води Челси, а сините като отбор са поне 1653 пъти по-силни от всички БГ отбори, взети на куп...Едит: Някъде в тази тема бях казал, че БГ футбола е загубена кауза... както и самата ни държава... Сори за черногледството....
Коментар
-
Humppa написа:От доста време насам мачовете между тях се уреждат, или поне аз с такова впечатление оставам....
Коментар
-
LiGuru написа:ogi28b написа:---CUT---
Коментар
-
nai7 написа:sugarboy написа:ogi28b написа:Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
gari_brasna4a написа:LiGuru написа:ogi28b написа:---CUT---
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар