Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забавлявате ли се с цирка, разиграван на националният стадион :DМен не напушва вече смях....

Коментар

Мъка направо ме е срам,дано поне шампиони да станем.

Коментар

Не виждам никакъв цирк - толкова си можем. Слаби и безидейни сме и безпомощни в защита. Губим мача. Не виждам как ще станем шампиони с такава игра.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

nai7 написа:
          Мъка направо ме е срам,дано поне шампиони да станем.
          Мъка ми е и на мен Колега ама като чуем Левски и се посираме извинявам се за грозния израз ама си е истина
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

А не, и друг път в дербито сме виждали ЦСКА да е по-силен, но да играе слабо. Сега играха десет минути и спряха. Необяснимо защо. Случвало се е и преди... Ще се случва пак... Ето защо престанах да ходя по стадионите...

Коментар

"ЛЕВСКИ" ОЛЕ

Честита победа на всички "ЛЕВСКАРИ"
              FIAT MAREA WEEKEND 1.9 JTD 2002 81kw ELX 110 катърчета FIAT TEMPRA SX 1.6i.e.cat 1991 тънка пиличка,която не е мирисала бензин от 2005 г.

Коментар

Тоя гаден смотаняк Пенев.....е г**ти коментара извади. Съдията пак виновен, мача бил равностоен, не сме заслужавали да загубим. Не ме е яд толкова от загубата, колкото от изказването му. Не мога да го дишам тоя, с тия негови нахакани и врящи от компетентност и убедителност изказвания...

Коментар

Мога ли да попитам аз защо има говедо във емотиконките, а нема свиня!?
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Бяхме по-слаби и заслужено загубихме. Левски излязоха с двама куци играчи, уплашен вратар и логично в началото натиснахме. След смяната на Гонзо и Йовов всичко си дойде на мястото. По-безспорна победа във вечното дерби не е имало в последните години. Към съдията имам само една забележка и не мисля, че това повлия на резултата: червеният картон на Удоджи беше пресилен.
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

..., че бързо оправихте темите модове .. хх

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

snake написа:
                        Не виждам никакъв цирк - толкова си можем. Слаби и безидейни сме и безпомощни в защита. Губим мача. Не виждам как ще станем шампиони с такава игра.
                        А наще да не би да нарпавиха нещо повече... как да е..Честито на всички фенове на Левски

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                        ex:Opel Kadett 1.3
                        ex:Fiat 125p
                        ex:Москвич 412

Коментар

Вижте "журналята" какво заглавие са изпраскали...:(1)Левски победи ЦСКА с 2:1 във вечното дерби09 Май 2009, 17:37 | Football.dir.bg

Коментар

Рано е още за празнуване в Левски, все пак водачите трябва да сбъркат в някой от следващите мачове, за да се надяват на титла. Моя фаворит да ги препъне е Локо София, след това Черно море. Литекс са ясни, обречени на вечна дружба с ЦСКА
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

А, кво беше, червената машина набирала скорост?! Смях! Справедливостта взе да възтържествува вече в края на сезона и нещата да си идват по местата. Какви уговорки, какви постановки - уговорените мачове бяха досега, че всички полягваха, ама дойдоха четирите истински мача и пожелавам 4 точки на червената машина докрая!
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз лично преброих 4 нарушения, които бяха от типа "грубо влизане отзад, с бутоните нагоре, в кокалчето" . Дори и бай Ганьо го каза Гледайки мачове от Англия, Германия, Италия, Испания и ШЛ, се питам - защо правилникът на ФИФА не важи в България? В 2 поредни мача на Левски станахме свидетели на свръх-груби съдийски грешки, които волно или неволно са в полза на левски. По-смешно първенство от това не може да има - Досега във всички мачове цска тичат и гонят победата, сега - стоят и гледат. При 1 гол, 5 човека стояха като паметници. Обратното - левски в половината мачове бяха повече от жалки, миналата седмица и съдията откровено ги спаси, а днес - на моменти така играеха, сякаш са "А ггрупа all stars" в един отбор. Това в нормално първенство не се случва. Целта е изпълнена: левски би цска, сезонът е спасен. Дали не го предвидих още миналата седмица ?

Коментар

Working...
                                X