sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Аз и от теб, колега, много глупости съм изчел, ама не съм ги квалифицирал така. А владеенето на топката няма абсолютно никакво значение - гледа се крайният резултат, който в случая е негативен, но само и единствено поради тенденциозното съдийство - иначе Барселона бяха тотално надиграни - целият свят го признава, само 3-4 души тука, привърженици на ЦСКА, от немай къде, като не го виждате, значи вие друг мач сте гледали.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
E, да не намесваме ЦСКА и Левски. Най-малкото защото безмисленото владеене на топката беше стил на работа на един ваш спИциалист. Май колегата е гледал друг мач, защото това което аз гледах беше показно от страна на Челси. Барса бяха смешни и не знаеха какво да правят с топката. Друго си е да разцъкваш в рехавата защита на Реал или другите испански отбори, където защитниците са по-нарядко и от бедуини в пустиня.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Princo написа:Ако Челси сега бият,аз просто ШЛ повече няма да гледам.Няма да има никакъв смисъл.Не съм фен на МАН Ю ама ако се паднат на финал с Челси,Манчестър бият ,пък и ще е най-скучния мач на века ! Докато ако играят Барса и Ман ... Това ще е красота !"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
sugarboy написа:Колега, много се радвам, че има такива привърженици на ЦСКА като теб и колегата Snake, с които можеш съвсем обективно да си коментираш футболни, а и изобщо спортни събития!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Irka_fihi написа:Eто ти сега красота на финала!
Коментар
-
Хора, свалете си челските очила Моля! 5 дузпи, 10 дузпи. След няколко години кой ще ги помни тея неща? Ще помнят как Барселона би Челси с гол на чужд терен в последната минута. Това е. В неделя съдията закопа Сливен, като по този начин до голяма степен повлиява и на изхода на шампионата, само че никой не написа и един ред за това? Като ви е изгодбно си мълчите, ама като не ви е - вой до небето. Вместо да свърши след 2-3 дни първенството ни, с поредното изоставане на двуцифрен брой точки от абонираните за второто място, сега ще чакаме още няколко седмици, пак за същото. Освен ако няма някаква супер-еврофутболна врътка, включваща и загуба на цска от левски, с гол на мега-хипер-ултра-супер-мупер- ГЕРОЯ на героите гонзо. Той като истински лидер и мега-мъж не остави своите с човек по-малко. Накрая геройски си полегна за да измъкне някоя и друга минута. Типично за някой малък и смешен отбор. За каквито не се мислят в левски. (... защо не си във "Рен")
Коментар
-
ogi28b написа:Хора, свалете си челските очила Моля! 5 дузпи, 10 дузпи. След няколко години кой ще ги помни тея неща? Ще помнят как Барселона би Челси с гол на чужд терен в последната минута. Това е.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Добре, след 20 години обяснявай как преди 20 на челси не са им дали 2 дузпи. Току що гледах - за първото положение - мисля че страничният съдия е големият престъпник, защото той вижда идеално, а главният не съм сигурен че вижда къде се удря топката. Но на камерите се вижда, спор няма. Коет’ си е, си е. Сега за 1 път ги глердам тея положения, и смятам че в този случай челси ги ощетиха , направо ги заклаха. Но никой не им е виновен че пуснаха такъв гол в 90 минута. В 93 даже. Едно време и тулуза така ни го нахлузи. Кво като преди това имаше идеални положения за 2-0 ? Никой не ни беше виновен че ни изравниха, само ние. И чесли.
Коментар
-
Lane Staley написа:Помня как Португалия обърна Англия от 0:2 и първия гол на Фиго.
Коментар
-
Един въпрос: Кое си спомняте по-добре от финала на Шампионската лига през 1999 между Байерн и Манчестър Юнайтед - играта или резултата? Аз лично не си спомням кой колко км е пробягал, кой отбор колко време е владеел топката или с каква схема е играл. Остава единствено резултата и драмата След вчерашния мач за купата на УЕФА, само можем да съжаляваме, че футболист като Диего не играе в Шамионската лига. Дано това да се промени догодина и да го вземат в някой от големите отбори.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар