БТВ вчера, не за първи път уцелиха най-тъпия мач. Антифутболни отбори като Ливърпул и Интер трябва да са забранени от закона. Отбори играещи такъв грозен спорт (не е футбол със сигурност), трябва да играят в някаква отделна лига и да не ни мъчат с тяхното садо-мазо шоу повече. Реал, с тяхната безидейност напред и паника в защита, също допринесоха за скучния мач и не знам как въобще стигнаха до този етап. Относно италианския футбол - да, клубовете имат история и традиции, това го разбирам, но да ви харесва да ги гледате... А пък Индзаги Признавам, че беше адски ефективен, но не е отбелязвал гол със частите от тялото, с които го правят другите футболисти - за сметка на това е отбелязвал с коляно, нос, задни/предни части, лакът, бедро, тил и въобще където може да го удари топката :D
Ще ме извиняваш, ама малко врели-некипели приказваш...Спомни си кой направи най-зрелищния финал на шампионската лига, откакто го има турнира в този му вариант. Пусни си и мачовете с Челси, Юве и Милан от същата година, после си пусни си и мача на Реал със Севиля от тази година. Има и други примери разбира се, не ми се изброява, но ако настояваш - ще ти изровя резултатите и мачовете. В шамп. лига печелят отборите, които играят правилно тактически. В това отношение Ливърпул нямат равни, бият наред в Европа.За Пипо също да ти кажа - за един нападател е най-важното колко е ефективен, демек колко голове прави, нали? С какво бележи няма значение...във втория финал между Милан и Пуул кой вкара? Кака и Индзаги...изобщо човекът когато трябваше, тогава бележи, колкото и да беше мързелив иначе.
В Европа, естествено има много на брой добри отбори. Всеки харесва рзличен стил. Аз исках да отбележа само, че нашенските "грандове" и "евробойци" са много далече от истината
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.
Да наистина са много далеч от истината. Но като се замислиш, това е донякъде нормално. Футболът просто е отражение на действителността в държавата, то и там сме далеч от западноевропейците. Слаба икономика, по-малко инвестиции в ДЮШ, купуване на разни чужденци със съмнителни качества, които изяждат хляба на местните момчета...и така.
Чужденците играещи в България не са със съмнителни качества, напротив, всичко е ясно. 99% от тях не стават и за чеп за зеле. Останалия 1% могат да играят, но са лекета (знаете, предполагам, за най-пресния пример с тоя мангал Рабех), затова и тях никой не ги иска на запад.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Колеги,някой да ме осветли какъв беше мачът, дето го даваха онази вечер по ТВ незнам коя си,хванах го случайно- Интер -Рома.Гледах го до 56мин., когато Вълците вкараха 3 гол на Интер и оттам нататък реших,че нема сми.Та как свърши? Едно време правеха силни мачове Интер,ама не ги следя отдавна.А тоя Пипо ми е адски антипатичен, нямам обяснение защо.
Ми, дерби от Италия! И като всяко италианско дерби, мача е ясен - Х /3-3/
Интер вече разсеяха всякакво съмнение, кой е най-подпирания от съдиите отбор. Дано да не е така и срещу Манчестър. Иначе не знам защо да съм специалист по български дербита? Те се решават извън терена, а аз не разбирам от икономика, право, изнудване и т.н., така че няма как да разбирам и от нашенски "футбол" :D
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Ми, дерби от Италия! И като всяко италианско дерби, мача е ясен - Х /3-3/
Ъ,че кога успяха и те да вкарат 2 гола? Кои бяха "майсторите"?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
ЦСКА загуби стратегически четвърт-финала с "Пирин", за да се подготвя пълноценно за мачовете от груповата фаза на ШЛ. Грешка-това беше за хумористичната рубрика .Чичовото - мениджър и "силен човек" в ЦСКА. Не знам какво ще излезе от това. От една страна ... семпло момче е Любо, простовато :D . Но от друга пък е непукист и силен характер, умееше да мачка с физическа сила и със самочувствие, въпреки малко странния си стил на централен нападател, играещ с гръб към противниковата врата. Завинаги в историята ще останат головете, отбелязани от Любо в Примера дивисион, които го превърнаха в легенда в Испания, а така също подаването му към Костадинов на историческия мач срещу Франция на "Парк де Пренс", както разбира се и крилатата фраза за супата . Да не забравяме и че Любо се върна на терена, победил рака ! На мен като заклет цесекар не ми остава друго, освен да му пожелая успех !
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Успех на Любо. Противоречив е в следфутболната си кариера, но като футболист беше добър. Да не забравяме, че беше и капитан на Валенсия! Дано футболът ни малко се поизчисти от случайни хора. Ние феновете ще имаме полза от това.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Питайте ги чорбалята ссега къде са да говорят ФИНАЛ ЗА КУПАТА: МИНЬОР - ПИРИН Загорка зелен картон първенство на България, честна игра, истински футбол.
Коментар