Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: добре или зле за ЦСКА ако Бадема играе

Пешеходеца написа:
    nai7 написа:
    Пешеходеца написа:
    Червените са толкова зле, че включването на Бадема може да изиграе само положитлена роля.Как смятате ще играе ли Бадема срещу Левски и ще има ли играта му положителен ефект за цска?
    А ти си мислиш че Левски са във някъква супер форма ли?
    Мммммдаааа , Левски ще започне полусезона по-силен отколкото когато започнаха есента.Само не ми харесва Грийн да е толкова назад ....
    Явно и ти си със мноооого сини очила,и двата отбора са трагични.Опссс не и двата, цялата ни А,Б и В и Г и Д и ЖЗИ всички.Отбири фалирват няма стадиони като хората,обаче на фона на тази тъжна действителност се откроява СУПЕР Левски-отбора на народите.Колко малко му трябва на един левскар победа над ЦСКА и е щасливец.Нищо че инак са трагикомични в европа.

Коментар

nai7 написа:
      Пешеходеца написа:
      nai7 написа:
      Пешеходеца написа:
      Червените са толкова зле, че включването на Бадема може да изиграе само положитлена роля.Как смятате ще играе ли Бадема срещу Левски и ще има ли играта му положителен ефект за цска?
      Мммммдаааа , Левски ще започне полусезона по-силен отколкото когато започнаха есента.Само не ми харесва Грийн да е толкова назад ....
      Явно и ти си със мноооого сини очила,и двата отбора са трагични.Опссс не и двата, цялата ни А,Б и В и Г и Д и ЖЗИ всички.Отбири фалирват няма стадиони като хората,обаче на фона на тази тъжна действителност се откроява СУПЕР Левски-отбора на народите.Колко малко му трябва на един левскар победа над ЦСКА и е щасливец.Нищо че инак са трагикомични в европа.
      не, той Пешеходеца е просто интригант! забелязал съм, че от няколко дена се върти тука и се мъчи да пуска интриги и да се заяжда с хората....ще яде банани скоро ми се струва...
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
        nai7 написа:
        Пешеходеца написа:
        nai7 написа:
        Пешеходеца написа:
        не, той Пешеходеца е просто интригант! забелязал съм, че от няколко дена се върти тука и се мъчи да пуска интриги и да се заяжда с хората....ще яде банани скоро ми се струва...
        Змиеядеца провокира реакции и разговори, но не е интригант ... със сигурност не се заяжда с хората. Иначе наистина се мотая тук с цел да прочета инресни и ако може забавни мнения.
        Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

donnna написа:
          Така както ги яде един "друг" господинчо дето се включваше в същите теми и по същи начин ли? Ами... не е невъзможно, струва ми се.А кой ще е шампион, независимо от изхода на мача в събота е ясно и на децата -- да живее чистата игра
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

първо помисли, после пиши

Прекалено много се занимавате с персоната на Пешеходеца , а нищо интересно не казвате за дербито. И като си говорите за банани ... вервате ли сииии ...Но ето още една тема за мнения:Кои ще са двамата титулярни вратари ?Акалски-Караджов ?

Коментар

Кой каквото ще да си приказва, няма друго дерби в българския футбол с такъв заряд. Точно тази година ми е неудобно да кажа, че ЦСКА е по-силен от Левски, защото не е. Но във вечното дерби моментната форма не играе, на терена са 11 срещу 11. Помним мачове ЦСКА-Левски, при които единият от отборите е бил в суперформа, а другият не, и въпреки това на терена разликата не личи. Една година, когато ЦСКА беше с атомното нападение Стоичков-Пенев-Костадинов, мачкаше в Европа и се очакваше разгром над вечния враг, мачът завърши 2:2 в една люта буря, която се изви над София през първото полувреме. Помня как камерата на Канал 1 изхвърча, вдигната от вятъра. А сега кой е в суперформа? Никой. Имаме един слаб срещу един по-малко слаб отбор. Левскарите си мислят, че Гара-та е голямата работа и сам ще ни бие. Може и така да стане, но за пореден път казвам, че ако беше толкова добър, нямаше да играе в България.Нека мачът е честен, да няма ексцесии по трибуните и около стадиона и да победи по-добрият на терена. Спортът е за да носи положителни емоции. Напомням на всички, които продължават да пишат цска и си мислят, че така е редно и изобщо не провокират, че името на отбора е ЦСКА. Каквото повикало, такова се обадило.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Прав си snake, това е дербито на бг футбола. Тази седмица заради дербито не ми е интересна шампионската лига. Онези може да са по-добри футболисти, но наще са ми по-интересни. И е вярно че колкото и да са зле отборите , излизат много навити .... но и в този спорт само с желание не става и ми е смешно да гледам как искат но не могат ... и почва едно сърдене, едно каране ... Не знам какво значи честен футболен мач в БГ. А и този съдия .... каквото и да се случи на мача ще има големи приказки за съдията. А аз със сигурност ще остана със съмнения за нечестна игра..а относно малките букви цска .... не мисля че това нарушава добрия тон.

Коментар

Резултата от мача е в ръцете на Антон Генов . Както есента съдията даде гола на Дембеле а не даде чиста дузпа преди това за ЦСКА за нарушението срещу Делев ,така и сега ще е каквото каже Генов . А той е тъмно-син та.........
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

прогнозно

Коцев, тогава да се обедимим около мнението че Левски ще победи ........ и идва ред на Литекс )))) мечти, мечтиии ....

Коментар

Re: прогнозно

Пешеходеца написа:
                      Коцев, тогава да се обедимим около мнението че Левски ще победи ........ и идва ред на Литекс )))) мечти, мечтиии ....
                      To e ясно че ще победи,все пак има подкрепата на публиката и А.Г.

Коментар

Коефициентите за "суперфаворита" Левски падат, което значи само едно - букмейкърите трудно ще оставят мача да стане "единица". Работата отива на 0:0 или 1:1. По-скоро 0:0, защото ще е прекалено подозрително, ако ЦСКА успеят да вкарат :D p.s. Най-разочарован ще е Караджов, защото ще изпусне възможността Гара да му вкара и да го види без дрехи - http://www.sportal.bg/news.php?news=288720
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Колеги, питам от сега, но утре пускат билетите та затова. Някой има ли намерение да ходи на финала на ШЛ на Уембли в Лондон? Финалът е на 28.05 (събота). Билетите тая година са адски скъпи, но оттук нататък се очаква от година на година да се покачват все повече. Най-евтиният е 170-180 евро, най-скъпия - 350 евро. Пускат ги утре. Самолетния билет като се заяви от сега примерно с low cost излиза към 90 евро в двете посоки общо, може и по-малко дори. А ако се съберат хора - може с кола. Застраховки, спане, едно друго вече са допълнителни разходи, те много зависят. В общи линии всеки може да си направи сметка. Предложението е сериозно, ако има навити нека да пишат.
                          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Коеф. за Левски пада поради друга причина ,много залози за 1-ца .Ако от движението на коеф.зависеше изхода на мача ехееее ,те букмейкърите като надушат нещо гнило вадят директно мача от програмата :D
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Тия два отбора въобще не ме интересуват,да играят когато си искат и където си искат!

Коментар

Re: прогнозно

nai7 написа:
                                Пешеходеца написа:
                                To e ясно че ще победи,все пак има подкрепата на публиката и А.Г.
                                пишеш глупости !
                                681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Working...
                                X