Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наистина ли някой мисли, че тази година шампиона ще е отбор различен от Литекс ? :D Нещата са ясни. Пет-шест отбора ще се млатят за 2 и 3 място. Литекс избягаха напред с точките. Многото шум около Левски и ЦСКА е, като течение от вятъра.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Krasi1914 написа:
      Да , драги ми другари комунисти . ЛЕВСКИ 1914 Е ОТБОРА НА НАРОДА . И 100 % ще размажат комунистическте подлоги от цдна
      На фона на великото представяне на волейболния ЦСКА в турнира за купа CEV, футболното дерби ЦСКА-Левски ми се вижда като сблъсък между джуджета, махленско мачле, работнически футбол .Браво, армейци! На гейм сме от финалa!Има разлика между тези великани в червено: и тези по-дребничките на следващата снимка, на която виждате и измаменото камилче (В)Карвальо :D :
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Пак Антон Генов ще свири... Значи синьото куфарче с пари пътува към него....

Коментар

И куфарите с пари няма да спасят Левски от поражение насред Герена . Ако не от ЦСКА, то от Литекс ама ще паднат .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Krasi1914 написа:
            Да , драги ми другари комунисти . ЛЕВСКИ 1914 Е ОТБОРА НА НАРОДА . И 100 % ще размажат комунистическте подлоги от цдна
            ХАХАХАХАХ ти обаче си правиш чикирики,кой го каза че е отбора на народа,само ми кажи тази личност много държа да и знам името.Ама едва ли ще ми кажеш защото и ти незнаеш,чул си от някъде че така се казва и айдеееее отбора на народа.Такива като теб ми правят деня по весел На кой народ,всеки случай не е на мен и на още много като мен,измислена фраза от някой подуенски лумпен.Да не влизаме в полемики кой отбор е бил подлога и тем подобни глупости,защото и двата отбора не са цвете за мирисане във тази насока,но на супер УеФски така им отърва да говорят за да бледнеят победите на червените.Напред АРМЕЙЦИ.

Коментар

Humppa написа:
              Пак Антон Генов ще свири... Значи синьото куфарче с пари пътува към него....
              Със сигурност, очаквам дузпа са Уевски, че иначе тия некадърници няма как да победят
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

По комунистическо време двата отбора както и всички останали бяха на цяла България. Каквото са могли са постигнали . И Марек би Байерн в гр .Станке Димитров тогава . Сега вече 20 години е демокрация и отборите са собственост на мафиоти . Тъй че ,хич не си го туряйте на оная работа . Ние тук в Ловеч сме го разбрали отдавна и за това на мач ходят само близките и роднините на футболистите
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                  И куфарите с пари няма да спасят Левски
                  Присмял се хърбел на щърбел...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    коцев написа:
                    Че то при тях са пари на вятъра,Левски поне влезнаха във групите.

Коментар

nai7 написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      коцев написа:
                      То пък при Вас и пари нема даже... Абе... трагедията е повсеместна и не виждам светлина в тунела. И ние тука спориме на принципа - "ти па си ногу убав".
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        nai7 написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        коцев написа:
                        То пък при Вас и пари нема даже... Абе... трагедията е повсеместна и не виждам светлина в тунела. И ние тука спориме на принципа - "ти па си ногу убав".
                        Спор няма,и не само футбола.Никъде я няма свтлината,ама приказка да става.Както казваше един мой приятел от КН "епа думаме си"

Коментар

добре или зле за ЦСКА ако Бадема играе

Червените са толкова зле, че включването на Бадема може да изиграе само положитлена роля.Как смятате ще играе ли Бадема срещу Левски и ще има ли играта му положителен ефект за цска?
                          Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

А дали Карвальо ще играе за Левски ? По-скоро не. Контузи се и го изритаха като куче. Левскарска му работа, бай Ганьовска.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: добре или зле за ЦСКА ако Бадема играе

Пешеходеца написа:
                              Червените са толкова зле, че включването на Бадема може да изиграе само положитлена роля.Как смятате ще играе ли Бадема срещу Левски и ще има ли играта му положителен ефект за цска?
                              А ти си мислиш че Левски са във някъква супер форма ли?

Коментар

Re: добре или зле за ЦСКА ако Бадема играе

nai7 написа:
                                Пешеходеца написа:
                                А ти си мислиш че Левски са във някъква супер форма ли?
                                Мммммдаааа , Левски ще започне полусезона по-силен отколкото когато започнаха есента.Само не ми харесва Грийн да е толкова назад ....
                                Пешеходец съм, нямам кола, нямам книжка.

Коментар

Working...
                                X