Бербо вече почна да ме дразни, няма ли най-накрая да счупи рекорда по отбелязани голове в един мач.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Май не си даваме сметка, но Митко Бербатов пише история. След феноменалното американско лято и Стоичков, Бербатов май е единственият истински положителен герой в новата българска история, име, с което ни разпознават в Европа и в света изобщо. И отново, както и преди 17 години, става дума за играч, който е тръгнал към славата от ЦСКА!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
EasternAlien написа:Че то почти всички наши футболисти, направили име по света, са тръгнали от ЦСКАВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
snake написа:Май не си даваме сметка, но Митко Бербатов пише история. След феноменалното американско лято и Стоичков, Бербатов май е единственият истински положителен герой в новата българска история, име, с което ни разпознават в Европа и в света изобщо. И отново, както и преди 17 години, става дума за играч, който е тръгнал към славата от ЦСКА!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ogi28b написа:ntodorov написа:...oт Пирин Благоевград. :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
ntodorov написа:snake написа:Май не си даваме сметка, но Митко Бербатов пише история. След феноменалното американско лято и Стоичков, Бербатов май е единственият истински положителен герой в новата българска история, име, с което ни разпознават в Европа и в света изобщо. И отново, както и преди 17 години, става дума за играч, който е тръгнал към славата от ЦСКА!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да , сигурно са и ваши юноши излезли от школата ви. Играли са по 5 мача в отбора ви.. и с тях са се изградили като световни звезди.Благодарение на това... Пирин, Марица, Сливен фалират.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Марка, запазена марка за добро качество, която продава(ше) успешно. Това е ЦСКА. Нарочно ви пуснах закачката за ЦСКА-рското минало на Бербатов, приятелска закачка . Важното е, че българин е голмайстор и най-добър футболист във висшата английска лига. И май е единственото истински положително и значимо нещо, с което можем да се гордеем като българи в момента. То и без това само спортисти са прославяли България, сега ни остана само Бербатов.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Да, за миналото сигурно и той не иска да си спомня.. как ревеше след като "обичащата " го публика на отбора му го освиркаше след 1 от безголовите му мачове срещу Левски681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
Аз все си мисля, че той не се и сеща за миналото, а и няма защо, при положение, че е голмайстор на Висшата лига... Да му имаме проблемите, дет’ са вика. Много важно, че не е вкарал на Левски. Ами Съра да се замисли, дали наистина иска да се разделя с него лятото, че Бербо създава облик на отборчето му, иначе са жив зян :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Krasi1914 написа:Да, за миналото сигурно и той не иска да си спомня.. как ревеше след като "обичащата " го публика на отбора му го освиркаше след 1 от безголовите му мачове срещу ЛевскиВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар