Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mom4il написа:
    Успех на Левски довечера.
    А дано да успеят да паднат този път с по-малко.
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
      mom4il написа:
      За огромно съжаление на fiatmaniаk и всички чорбари това не се случи и отбора на ЛЕВСКИ - ПОБЕДИ !
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е, и? Полза?

Коментар

Krasi1914 написа:
          fiatmaniak написа:
          mom4il написа:
          За огромно съжаление на фиатманиак и всички чорбари това не се случи и отбора на ЛЕВСКИ - ПОБЕДИ !
          иди си изпери гащите сега...
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

отивам да изпия 1 ракия за завистниците ( да се пукат душманите ) !
            681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

ogi28b написа:
              Е, и? Полза?
              За коефициента (който ЦСКА и Литекс тотално окепазиха), за тотото (Спортинг така и така бяха първи, защо всички да не спечелят от добрия коефициент за Левски), за футболния фолклор :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Krasi1914 написа:
                fiatmaniak написа:
                mom4il написа:
                За огромно съжаление на fiatmaniаk и всички чорбари това не се случи и отбора на ЛЕВСКИ - ПОБЕДИ !
                Имаш голям късмет че съм с две предупреждения иначе щях да ти кажа какво мисля. А иначе браво на Дембеле пак ви измъкна.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

dikanio написа:
                  ogi28b написа:
                  Е, и? Полза?
                  За коефициента (който ЦСКА и Литекс тотално окепазиха), за тотото (Спортинг така и така бяха първи, защо всички да не спечелят от добрия коефициент за Левски), за футболния фолклор :D
                  За чест и слава, за историята !
                  Bravo TD100

Коментар

fiatmaniak ти по-горе каза какво мислиш , така , че след този резултат може само да замълчиш . Дали Дембеле ни измъкна с победата или М’Боли ви спаси от разгром какво значение има ?

Коментар

ogi28b написа:
                      Е, и? Полза?
                      Освен,престиж,коефицент,радост на феновете,клубната каса се напълни с някакви си 240 000 (франкове или евро не знам).
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Много обичате от безсмислените мачове да изкарате история, фолклор и други. Като ЦСКА да бие Ливърпул. Какво значение има, ще кажете. Еми никакво. Шампионът на Европа, голЕм праз. Значи, все едно аз да отида с Фиатчето (нафтовото) на писта за Ф1, да изчакам да свършат обиколките, вече е ясно, че например Фетел е победил, ама аз да мина покрай него с пълна газ и после да казвам - абе, на тоя Фетел му направих 2 автовоза! Съш’та работа. Единствената полза е за коефициента, ама не знам другите защо изобщо участват, ами не ги оставят Левски сами да си участват, сами да си правят коефициент, сами срещу всички, дето имаше един лаф. Ама айде е така ви пожелавам догодина ако се класирате за някакви турнири - така да биете всички, ама да дойде Спортинг и да зависи класирането му от този мач. Както например беше първата победа, тогава никой нищо не знаеше и трите точки бяха важни за всички. А не да дойдат с резервите на юношите на третия състав на дублиращия отбор, както са идвали други отбори.Ред.: И парите, ДА! Дано да отидат за децата и за развитие, обаче, а не за на лигльовците мерцедесите и фалшивите книжки. Как на мен не ми изпаднат отнякъде едни 240 000 евро... веднага ще си сменя всички амортисьори и ще си сменя лагерите на задните носачи!

Коментар

Българските отбори много обичат да се гордеят от безсмислени победи, от достойни загуби и прочие баналности. Докато хората отдавна са си оплели кошницата и мислят за Коледа и мачовете догодина, ние се гордеем, че отпадаме достойно. Ама, като е ни остава друго, и това е нещо. Същият безсмислен резултат, като победата на Анфийлд, като миналогодишната победа на Левски над Лацио, като победата на ЦСКА над Рапид... Все пак, оставете ни тази вечер ние да се гордеем, макар и безсмислено, ако е полято с достатъчно количество алкохол, пак ни грее. Ха, наздраве!
                          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Еее как, "тишината на Анфийлд" е по-голяма от "Излел е Дельо хайдутин"
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък ще Ви поздравя,браво на Левски.Нищо че е безмислена победа,но е по приятно като изпаднеш с победа.

Коментар

По добре безмислени победи отколкото никакви!И ако не беше нелепия гол на Иво Иванов ,нямаше да е безмислена победата!А за ЦСКА като четох коментарите им за достойното им представяне с Порто ,ха ха кое му е достойното да паднеш с 3:1 и порто изтърваха и дузпа и още една камара положения!
                                ROVER 214SI '99 103hp
                                HONDA CIVIC '99 90hp

Коментар

Working...
                                X