Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Krasi1914 написа:
    E пич , незнаеш на какво количество погълнат алкохол го писах това. Друго емблемата си е личен избор все пак това е демократичен форум. И въпреки всичко продължавам да твърдя , че пиша истината в по-горното си мнение.
    A това на колко беше? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Не, че не съм съгласен с теб в този случай, но интересно как феновете на най-подпирания отбор в България се сещат да вдигат шум, когато по една или друга причина съдийското рамо се отдръпне.
    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ми Гришата има пари и купува съдиите . Ако си спомнате на един мач преди години Гришата и неговите апапи отупаха сегашния главен на съдиите Коце Костадинов много яко. И ето сега съдиите отсъждат правилно. Ред има , ред братя във футбола ни . :D
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

vesko, днес все пак е празник. Коцев, радващо е признанието ти !Ние феновете на Левски не искаме да бъдем подпирани от реферите. Искаме просто да се свири по правилата !
        681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
          !. Искаме просто да се свири по правилата !
          Ми то точно така по правилата свирят бре. :D Както каже Батков ,нали той определя правилата . Ще взривява БФС.

Коментар

Сложете снимките на Батков и Борат една до друга, разбъркайте ги и кажете кой кой е :D А Краси ... не съм казал, че съм несъгласен с мнението ... макар с много други да не съм :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Егати, то не стига че левски подпират, ами вече и феновете им ли са започнали да подпират? То че преди време си бяха платен фен-клуб - всеки знаеше, ама още ли е така? Всъщност няма голямо значение какво искат или не искат феновете, важно е какво иска Бай Ганьо. Вчера някои от вас са слушали Гонг. Разправяха една история за Барселона - искали да им се отложи мача с Осасуна или някой от местните, не съм сигурен. Подали молба, щото имали болни, имало транспорртна стачка, имало не знам си какво....Обаче онези казали - Не! Барселоната помолили поне с 1/2 - 1 час да се отложи, защото не са сигурни че ще стигнат навреме. Онези пак - Не! Барселона щат-не щат - тръгват за мача и пристигнали 45 минути преди него, играли, взели си мача. Но си има правилник - онези казват Не, и точка. Мачът се играе в първоначално насрочения час. Ако Барса ги няма - 3:0 служебно. А тук - "Имаме мач в Европа, дайте да отложим?" От Берое казали "Не!" Но от БФС казали - Да.... А феновете може да не искате, ама това е положението. Изобщо - левски с това отлагане на мачове станаха банално смешни. Поне да имаше ефект.

Коментар

Уволниха Балъков от Черноморец! Това си е сензация. За съжаление май се свърши с 5-годишния план и с проекта "Черноморец"...Книжката на Гара Дембеле наистина се оказа фалшива. За такова нещо редовият гражданин на републиката незабавно бива въдворен в следствения арест и го подхващат службите, защото фалшификацията на документи за самоличност е сериозно престъпление. Нищо такова разбира се няма да се случи с Дембеле.А Райс М’Боли мина в нелегалност от шефовете на ЦСКА. Днес Емил Костадинов обяви, че при това положение М’Боли няма как да остане в отбора. Май преждевременно си създадохме идол. А той се оказа поредният, дошъл за кратко само за да изкара някой лев от ЦСКА. Спортните вестници и сайтове в Европа пък се скъсаха да се подиграват на М’Боли за левашките голове срещу Бешикташ и го номинираха за редица "престижни" награди.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Какво стана с проекта на МитЮ Събев,май отиде в небитието. То не бяха приказки, то не бе чудо!

Коментар

Българска му работа . Колкото до книжката на Дембеле то това се отнася и за всички останали футболисти . Представяте ли да решат да ги подложат на изпит и на теория и на практика колко футболисти биха взели книжка ??? Май няма да има такива . Съдя по Ловешките футболни звезди които не са желани да бъдат срещани по пътя от нас простолюдието.

Коментар

Събев го хванаха в пилеене на пари...
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

И отново се изказа неподготвен ... Събев е един от малкото хра в България, който освен да пилее - прави и нещо друго ... Миризливците акционери в петрол просто не знаят какво искат ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                          И отново се изказа неподготвен ...
                          Абсолютно не съм съгласен с това. Ето какво пишат в един от спортни ежедневници. Май не само аз мисля така."Да харчиш парите на другите""Черноморец се разпада, Балъков си тръгна, разпродават играчите. Ами нормално. Поиграха си малко на футбол, похарчиха едни пари, време е да се оправят сметките. А те едни сметки - нямат оправяне.На всички кухи структури краят им идва бързо. Те нали затова са кухи - наливаш от едно място, тече от друго. Харчиш едни пари, които всъщност не са твои. Чужди са. А при тарикатите е така - много обичат да харчат парите на другите. Лошото е, че това не продължава дълго. Краят винаги е неизбежен, боли много. Ама какво да се направи, като в живота е така - все някой трябва някога да плати изпитото."

Коментар

Krasi1914 написа:
                            Ichkin написа:
                            И отново се изказа неподготвен ...
                            Абсолютно не съм съгласен с това. Ето какво пишат в един от спортни ежедневници. Май не само аз мисля така."Да харчиш парите на другите""Черноморец се разпада, Балъков си тръгна, разпродават играчите. Ами нормално. Поиграха си малко на футбол, похарчиха едни пари, време е да се оправят сметките. А те едни сметки - нямат оправяне.На всички кухи структури краят им идва бързо. Те нали затова са кухи - наливаш от едно място, тече от друго. Харчиш едни пари, които всъщност не са твои. Чужди са. А при тарикатите е така - много обичат да харчат парите на другите. Лошото е, че това не продължава дълго. Краят винаги е неизбежен, боли много. Ама какво да се направи, като в живота е така - все някой трябва някога да плати изпитото."
                            кухи, кухи, ама vи отупаха
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Много сме далече от нещата в Черноморец. Но онзи ден гледах пресконференцията на Ершов. Обвини Събев за неправомерно отклоняване на средства от "Петрол" и попита как досега Черноморец не е станал шампион при положение, че бюджетът му е 3 пъти по-голям от този на Литекс.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

donna, защото вас сигурно ви пожалиха ? И ето ви още една новина.... понеже обичате да коменитирате пиянски изцепки."М`Боли се разболял в дискотека"" Стражът на ЦСКА купонясва часове преди да пропусне тренировка на червените"http://football.sportal.bg/news.php?news=274671

Коментар

Working...
                                X