Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз оня ден след мача направих честен анализ, че Левски са слаби, но гледам, пак почва да се прекалява, че, едва ли не, съдията свирил за Левски и че Левски са най-подпираният отбор. Ами че, както бяха слаби, така трябваше да спечелят оня ден, щото Литекс не им отстъпваха по слабост, а и освен двата гола нямаха друго голово положение, като за първия гол даже нямаше нарушение. А Левски, както бяха слаби, така Дембеле още два пъти излиза на удобни позиции, а и другата чернилка излезе сам срещу вратаря. За дузпата, която трябваше да бъде отсъдена срещу Тюфлека, няма какво да говорим, ноа аз затова започнах коментара си оня ден, да оставим съдията настрана, защото в Ловеч нормално не може да се играе. Я си представете, че беше дал дузпа в 90-та минута. Че нали Гришата щеше да го застреля, както едно време Порточанов въртеше пищови в съблекалнята. Наистина, само чужди съдии трябва да ги свирят тези дербита и тогаз нашите герои са по-ниски от тревата.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Относно споровете за дузпата ето моето виждане . Топката се удря някъде в рамото на защитника в стената но толкова леко че даже не измени и траекторията си . А тя не отиваше към вратата ами на метър-два настрани от нея . Тъй че за никаква дузпа не може да става на въпрос. Второ , защо само Левски като дойде тук в Ловеч има побоища на терена ??? Как другите отбори дори и да падат не се бият ??? На Герена не е ли същото когато играят двата отбора ? Дока колко пъти беше спъван и малтретиран от зведата Мюлдер?? Чак накрая съдията му показа картон. И Гонзо и Батков да си налегнат парцалите и да се съсредоточат в отбора си а не да търсят под вола теле. Европа им го показва за кой ли път какъв отбор са.При чужд съдия едва ли така щяха да се сбият футболистите защото знаят какво ги очаква ,ама тука с наш съдия всичко е позволено . Не става дума само за Левски , ами и за останалите отбори. Грийн щеше да играе финал в Лига Европа с тоя отбор ,ама му мина котка път.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Много смешно и жалко е, когато Гонзо и Батков започнат да се пенят и да заплашват с края на света по повод на съдийски отсъждания. Батков поне има нещо в главата, успешен адвокат и ръководител е, нищо, че се прави на шут. А нискочелият Гонзо къде се бута пред камерите? Не беше лош футболист, но в умните приказки не му е силата. Загубил си, ок. Така е в спорта, единият губи, другият печели. Тренирай, подобрявай играта си, а не търси под вола теле.А ето един виц от Стиви О, който е измислил план "ЦСКА в ШЛ": "Трябват 10 милиона лева на година. Наместникът на собствениците трябва да има възможност да тегли от тези пари по всяко време. Те трябва да са на негово разположение и той да може да оперира с част от тях, когато се наложи, без да иска позволение на собствениците. Не може за всяко нещо да се ходи при босовете и да се пита "ще ми дадете ли 10 лева, ще ми дадете ли 20 лева". Това е несериозно. Не се работи така." Евала, теглиш 10 000 000 лв. без да знаят собствениците и прощай, Григорий. Това е в стил Остап Бендер. Това са напълно изкукали хора и се канят да стават президенти. И той, и Георги Илиев-един груб и нескопосан бивш футболист на ЦСКА, набеден за легенда, защото е играл срещу Ливърпул. Ми то и Данчо Тъча игра срещу Ливърпул, и той ли е легенда :D ? Любопитно ми беше дали разумен човек като Валентин Михов ще се хване с ЦСКА. Оказа се, че правилно съм го преценявал, не се хвана с тези мутри.Мисля, че любимият ми ЦСКА уверено се е запътил към чистилището си и скоро ще започне на чисто от В група.И да споделя последното си (за днес) съображение за справяне с недъзите в българския футбол . От чужденците в клубния ни футбол файда йок ! Кажете ми поне един чуждестранен футболист или треньор, който след престой в български клуб да е направил име в утвърден клуб в Европа. Аз не се сещам за такъв. Извод: само треторазредни, залязващи и проблемни футболистчета и тренери идват да припечелят по някой грош у нас. А покрай тях някои хора натрупаха състояние...
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

коцев написа:
          Относно споровете за дузпата ето моето виждане . Топката се удря някъде в рамото на защитника в стената но толкова леко че даже не измени и траекторията си . А тя не отиваше към вратата ами на метър-два настрани от нея . Тъй че за никаква дузпа не може да става на въпрос. Второ , защо само Левски като дойде тук в Ловеч има побоища на терена ??? Как другите отбори дори и да падат не се бият ??? На Герена не е ли същото когато играят двата отбора ? Дока колко пъти беше спъван и малтретиран от зведата Мюлдер?? Чак накрая съдията му показа картон. И Гонзо и Батков да си налегнат парцалите и да се съсредоточат в отбора си а не да търсят под вола теле. Европа им го показва за кой ли път какъв отбор са.При чужд съдия едва ли така щяха да се сбият футболистите защото знаят какво ги очаква ,ама тука с наш съдия всичко е позволено . Не става дума само за Левски , ами и за останалите отбори. Грийн щеше да играе финал в Лига Европа с тоя отбор ,ама му мина котка път.
          Много просто, защо стават тези изцепки - защото и на Герена, и в Ловеч, свирят за Литекс и като играете с други отбори, на никого не му прави впечатление, щото имат по един файтон привърженици, докато Левски ги гледа половин България. За дузпата - няма значение накъде е отивала топката - на метър-два покрай вратата, или във вратата - това няма как да се прецени - щом ударът е по посока на вратата и се удря в ръката, пък макар и неволно, 100% се дава дузпа, стига отзад да не дебне Гришата с копоите си. Пък и много предвидливи тез от Литекс, бре - отпадат, още преди да е почнал турнирът, за да не стават за резил, ама в България, понеже всичко е позволено, драпат да станат шампиони с всякакви средства.

Коментар

Опалангаааааааааа ! Да и аз съм съгласен съдията на кол да бъде набучен . Заради него и Дембеле излязъл на голова позиция не вкара и Мюлдер от два метра пред вратата прати топката на 20 метра над вратата , и другия бразилец крилото от центъра сам с топката наближавайки вратата я би на майната му . Та за това съдията и Гриша Ганчев са най големите виновници . Я си спомнете мача Литекс - Черноморец как завърши равен и на Гришата копоите не дебнеха съдията зад вратата . Тъй че тая игра се играе с акъл и от акълии футболисти. :D :D

Коментар

Напротив - това е умна игра за прости хора. Рекат ли да се замислят, футболистчетата, я объркват. Затова нека я играят, без много-много да я мислят, че да не им докарва главоболие :D

Коментар

Айде, честита шампионска титла на др. Коцев! :D Днес няма какво да се каже, паднахме си като момченца, но това не ме изненадва - просто нещата си идват на мястото след неубедителните игри цяла есен.

Коментар

Честито на Локо Пд за ЧЕСТНАТА победа ( без съдията да е помогнал и.т.н ) и за добрата игра ! За шампиони още е рано.
                  681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Е сега видяхте ли че моя Литекс си би Левски баш както се полага ? Ами той Левски до сега имаше само един единствен мач в който показа игра и това е мача с Генк. С голяма доза късмет но все пак евала за борбата му до края и за постигната победа . Иначе всички останали мачове бяха със съдийска подкрепа / с ЦСКА ,Черно море , Видима Славия и още други . Редно беше стомната да се счупи и тя се счупи . От няколко години съм забелязъл че щом Батков си отвори лайняната уста и почне да ги бръщолеви врели ,некипели все лошо е застигало Левски.Още не станали шампиони взе да мечтае за пробив в Шампионска лига . Чакай бе тараланкооло ,има и други отбори и други футболисти дето знаят как да я играят тая игра. :D

Коментар

За пореден път ще отбележа, че от чужденци в клубния ни футбол полза няма. А вредата е безспорна. ЦСКА достигна до полуфинали за КЕШ и КНК само с български футболисти в състава. Вярно е, че обираха каймака на провинциалните отбори, но и Левски ги обираха, а и в отбори като Ботев Враца, Ботев Пловдив, Спартак Плевен, Локомотив, Берое, Черно море, Етър, Пирин, Марек и др. също оставаха отлични футболисти, които от местен патриотизъм или по други причини не преминаваха в столичните отбори. И какво излиза: България можеше да поддържа само с родни футболисти поне 2 клубни отбора, които бяха доста доста над средното европейско ниво, всъщност си бяха от ТОП отборите на Европа! Кипърски, турски, гръцки, полски, чешки, френски отбори ни бяха абонати, прегазвахме ги. Сега си напълнихме първенството с треторазредни, посредствени и анонимни бразилци, сърби, македонци, италианци, французи, ирландци..., а отборите ни са на дъното в Европа. Ако националният ни отбор излезе да играе като клубен, няма да излезе от групите на ЛЕ и ШЛ. Няма школа, няма нищо, футболът ни е дърво без корен, което няма как да вирее.Голямата "звезда" в родното ни първенство Гара Дебмеле - 3 мача бяха достатъчни да го разкрият. Ако бъде пазен персонално, е кръгла 0. Големите "звезди" от по-близкото минало: Ибрахима Гай, Тиаго Силва, Лео Лима, Родриго Соуза, Мурад Хидиуед, Артим Шакири, Златомир Загорчич, Зоран Янкович, Предраг Пажин и куп знайни и незнайни герои Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 - къде са те сега, някой чувал ли е за тях, какво направиха като напуснаха нашето първенство...? Нищо, това е отговорът.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                        За пореден път ще отбележа, че от чужденци в клубния ни футбол полза няма. А вредата е безспорна. ЦСКА достигна до полуфинали за КЕШ и КНК само с български футболисти в състава. Вярно е, че обираха каймака на провинциалните отбори, но и Левски ги обираха, а и в отбори като Ботев Враца, Ботев Пловдив, Спартак Плевен, Локомотив, Берое, Черно море, Етър, Пирин, Марек и др. също оставаха отлични футболисти, които от местен патриотизъм или по други причини не преминаваха в столичните отбори. И какво излиза: България можеше да поддържа само с родни футболисти поне 2 клубни отбора, които бяха доста доста над средното европейско ниво, всъщност си бяха от ТОП отборите на Европа! Кипърски, турски, гръцки, полски, чешки, френски отбори ни бяха абонати, прегазвахме ги. Сега си напълнихме първенството с треторазредни, посредствени и анонимни бразилци, сърби, македонци, италианци, французи, ирландци..., а отборите ни са на дъното в Европа. Ако националният ни отбор излезе да играе като клубен, няма да излезе от групите на ЛЕ и ШЛ. Няма школа, няма нищо, футболът ни е дърво без корен, което няма как да вирее.Голямата "звезда" в родното ни първенство Гара Дебмеле - 3 мача бяха достатъчни да го разкрият. Ако бъде пазен персонално, е кръгла 0. Големите "звезди" от по-близкото минало: Ибрахима Гай, Тиаго Силва, Лео Лима, Родриго Соуза, Мурад Хидиуед, Артим Шакири, Златомир Загорчич, Зоран Янкович, Предраг Пажин и куп знайни и незнайни герои Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 - къде са те сега, някой чувал ли е за тях, какво направиха като напуснаха нашето първенство...? Нищо, това е отговорът.
                        Разбиваща истина
                        Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
                        ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник

Коментар

За мен българското първенство престана да бъде някаква тръпка. Сещам се преди как не съм спал от яд от някоя загуба на моя отбор, как съм се радвал при победи, сега май вече ми е безразлично. Влизам тука в спорове отвреме-навреме, ама само защото няма как да загърбим клубните си пристрастия, а и да върви приказката. Нашето първенство отдавна не е това, което ни се иска и затова предпочитам да насоча емоциите си към други, по-смислени неща.

Коментар

ЖАРДЕЛ ВКАРА ГОООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЗав ръщат се времената от Порто, когато с 4 човека покрай него, всеки път вкарваше страшни голове :D Само да отслабне 20 кила :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

литекс отново ги ощетява съдията.
                              681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Ти пак ли захапваш тази тема :D

Коментар

Working...
                                X