Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ichkin написа:
    ... болен ЦСКА-р съм, но да кажеш, че Ясен Петров не е треньор ... пепел ти на устата ... Много преди Левски да го вземат, псувах и виках ние да го вземем, ама ... не съм никой и няма кой да чуе ... Ясен Петров наистина е стабилен, улегнал специалист, който наистина може да работи.
    Досега няма сериозни доказателства за това, че Ясен Петров е добър специалист. Иначе и на мен ми е симпатичен.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Днес прочетох някъде из вестниците: Ясен Петров успокоява Жоро Вратарчето - "Гоше, ако не беше ти, тия леваци никога нямаше да ни вкарат пет гола!"
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Докато гледах мача между цска и другите, видях кадър, в който се виждаха 4 млади момичета, тип "девойки", които на пръв поглед изглеждаха нормално, но камерата задържа върху тях, и истината лъсна - и четирите ядяха семки, и плюеха люспите... Замислих се, че никога не съм виждал на какъвто и да е мач, извън България, да съм видял някой, който яде семки. Някой има ли обяснение на този социален феномен? Разбира се, веднага изпъква вицът за Христо Стоичков - "...Това е картината "Селянин чопли семки", нали? ... "

Коментар

Обяснението е просто-народопсихология, традиции. В България се люпят семки: най-вече слънчогледови, по-малко тиквени. Между другото едно време в Пазарджик на слънчогледа му викахме чинчигъз , нямам представа защо. Ако кажеш на слънчогледа нещо различно от чинчигъз, те смятаха за загубеняк. Преди много години една люспа ми се заби в сливицата и оттогава никога не съм опитвал слънчоглед. В България също така се вари и лютеница: между блоковете, а преди това чушките се пекат на случайно паднали пътни знаци. Добре че поне на стадионите не се мажат филии с лютеница.

Коментар

Складират се и дърва под терасите на първия етаж. После, пак между блоковете, се варят и компоти. Туй пак е част от народопсихологията. В тази връзка, имам един приятел, който често ходи на гости при брат си в Барселона. Разказвал му е тези нашенски черти и оня вика - "Представям си да наклада огън тука, в Барселона, и да почна да варя компоти - ще цъфнат едновременно пожарната и полицията и веднага ще ме арестуват". Та така, веселби. А познавам една леля, която много майсторски люпи семки - такова нещо не съм виждал, хвърля ги цяла шепа в устата и почва със скоростта на автомат да плюе люспите И едно изречение за футбола, да не кажете, че изместваме темата - браво на Съндърланд, че удържаха Юнайтед! :D
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
              А познавам една леля, която много майсторски люпи семки - такова нещо не съм виждал, хвърля ги цяла шепа в устата и почва със скоростта на автомат да плюе люспите
              за да не кажете, че и аз измествам темата няма да споделя какво си помислих за тая леля
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=99WvC...layer_embedded Това 20-годишно девойче ще направи смешни (не че не са вече) целия ни национален отбор
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък сега се замислих, че в тази квалификация май няма да имаме победа.... недай си боже и точка )))))
                  Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Типично по Български може сега срещу Уелс да вземем 1 точка ,та да ритуално харакири
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                      абе вие гледайте с волейбола какво става
                      Велик мач снощи срещу Куба! Виждах вече как се класираме на полуфиналите. Жалко, в петия гейм силите на играчите от основния състав не стигнаха, а явно резервите не са им равностойни. И за съжаление имахме един много слаб Т.Алексиев.

Коментар

snake написа:
                        tomazo написа:
                        абе вие гледайте с волейбола какво става
                        Велик мач снощи срещу Куба! Виждах вече как се класираме на полуфиналите. Жалко, в петия гейм силите на играчите от основния състав не стигнаха, а явно резервите не са им равностойни. И за съжаление имахме един много слаб Т.Алексиев.
                        Aбе, мани, мани. Щеше да ми извръкне сърцето в четвъртия гейм. Пукам се. Два мач бола пропуснахме и накрая ни биха с психика ония кубинци. Слабо ми е вече сърцето за таквиЗ мачове с подобни сценарии.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не го гледах целия мач, хвърлях по едно око от време на време. Всеки път когато улучвах нашите да изпълняват сервиз, я пращаха в мрежата, как пък едно хубаво изпълнение не уцелих. Не гледам много волейбол, но не може да ти куца най-важния компонент от играта и да биеш сериозен отбор.
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                            Не го гледах целия мач, хвърлях по едно око от време на време. Всеки път когато улучвах нашите да изпълняват сервиз, я пращаха в мрежата, как пък едно хубаво изпълнение не уцелих. Не гледам много волейбол, но не може да ти куца най-важния компонент от играта и да биеш сериозен отбор.
                            Те Куба бяха по зле със сервиза. Разцепиха се да удрят в мрежата, ама .... загубихме
                            Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Нашите играха със сърце и душа, което не е малко. Все по-рядко гледаме български спортисти, които се раздават така. Накрая изнемогваха, гледам и Казийски започна да бие лек сервис, нямаше сили за сервис с отскок. Матей Казийски и Владо Николов бях истински титани вчера, но уви, усилията им не бяха достатъчни. Имахме и едно много слабо звено, както вече отбелязах-Тодор Алексиев. А кубинците бяха преодолим отбор. Имат един фантастичен Симон, другите не са кой знае какво. А онзи дзвер (не му запомних името), който влезе резерва и ни разсипа със сервисите си, също се оказа много мощно оръжие.

Коментар

snake написа:
                                Нашите играха със сърце и душа, което не е малко. Все по-рядко гледаме български спортисти, които се раздават така. Накрая изнемогваха, гледам и Казийски започна да бие лек сервис, нямаше сили за сервис с отскок. Матей Казийски и Владо Николов бях истински титани вчера, но уви, усилията им не бяха достатъчни. Имахме и едно много слабо звено, както вече отбелязах-Тодор Алексиев. А кубинците бяха преодолим отбор. Имат един фантастичен Симон, другите не са кой знае какво. А онзи дзвер (не му запомних името), който влезе резерва и ни разсипа със сервисите си, също се оказа много мощно оръжие.
                                А казват, че кубинците били гладни. :D Бая ДзвЯрове имаше в отбора им. И аз не им помня имена, но имаха един, който като разпереше ръце мрежата свършваше... :D
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X