Бат’ Наско тия 50 хилки въобще не си ги търси, освен като ходи на дискотека... за него това са джобни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Турция какъв гол вкара за 2:0 срещу Казахстан - красота!!! центриране от далече и воле по диагонала... играят хората....п.п. Ейй тоя Бербатов... и на стадиона само да се мерне и проваля отбора , тцтцтцFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Мда.. и аз мисля, че ще ги направиме отбор ингилизите...Ама с по сериозен резултат. Както направихме отбор от Чехите...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
maskarata написа:EasternAlien написа:dikanio написа:Франция щели да искат контрола с България, за да се съвземат и те :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
... Аз съм за Англия още от основното си образование и до ден днешен само за тях държа. Не, че не се радвах през 94’та.., ама тогава бях в казармата (стар войник) и - простено ми е след толко тъпня да върша и глупости и да не знам кой съм и къде съм! Изпразних поне 5 пънителя, но пък все някъде трябва да избие след .... Гоу ИНГЛАНД, гоу! Новите Европейски шампиони сме! Нема начин да викам за гротеската България.Ако искаш да продължиш да вземаш участие в този форум - промени начина си на изразяване на мнение. Модераторски екип на fiat-bg.orgТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
snake написа:nikki_sixx написа:...Гоу ИНГЛАНД, гоу! Новите Европейски шампиони сме!Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
snake написа:nikki_sixx написа:...Гоу ИНГЛАНД, гоу! Новите Европейски шампиони сме!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар