Супер съм доволен от играта, ама не и от пропуските !"Левски като Барса, помилва клетници за 2-1""Гара с дежурен гол, сините изпуснаха победа с двуцифрен резултат. "
Супер съм доволен от играта, ама не и от пропуските !"Левски като Барса, помилва клетници за 2-1""Гара с дежурен гол, сините изпуснаха победа с двуцифрен резултат. "
как може да сравняваш Левски с Барселона ми е много чудно
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Аз не съм наясно с историята. Чета по вестници и форуми и чувам по ТВ от В.Стефанов, че привържениците на Славия не искат Кокала. Но каква е причината за тази война срещу треньора или има и нещо друго? Старият мафиот от времето на групировките добре ръководи клуба, поне във финансово отношение нещата изглеждат перфектни, не се е чуло за дългове или за мрънкане за пари. А че отборът на Славия, на който винаги леко съм симпатизирал, вегетира и тъне в посредственост, това е факт и всъщност това е, което най-много интересува феновете. Но пък вината едва ли е на Велев, нещата са такива от години, от 10-ки години. Всъщност Венци Стефанов явно има нюх евтино или без пари да взима футболисти, които после продава на добра печалба. Не знам дали се интересува от купи и отличия, но като гледам каква е политиката му- по-скоро не.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Вината на Велев, драги колеги, е че е просто едно просто, ниско интелигенто и арогантно момче от Подуене, чието място и държание не е за Славия. Отношенията между фенове и ръководство винаги са били обтегнати. Но аз категорично отказвам да приема, че има човек, който малко от малко следи български футбол и при наличието на следното изречение в една статия може да продължи да седи зад нея:Един човек, който всяка година вади от собствения си джоб милиони левове, за да я има Славия, да има футбол в Славия, да е жива традицията на най-стария отбор в България.Жалко, че има хора, които се поддават на евтина журналистика, поддала под юмрука на придворни мутри...С треньор левскар и президент шопар - толкова.
Аз не съм наясно с историята. Чета по вестници и форуми и чувам по ТВ от В.Стефанов, че привържениците на Славия не искат Кокала. Но каква е причината за тази война срещу треньора или има и нещо друго? Старият мафиот от времето на групировките добре ръководи клуба, поне във финансово отношение нещата изглеждат перфектни, не се е чуло за дългове или за мрънкане за пари. А че отборът на Славия, на който винаги леко съм симпатизирал, вегетира и тъне в посредственост, това е факт и всъщност това е, което най-много интересува феновете. Но пък вината едва ли е на Велев, нещата са такива от години, от 10-ки години. Всъщност Венци Стефанов явно има нюх евтино или без пари да взима футболисти, които после продава на добра печалба. Не знам дали се интересува от купи и отличия, но като гледам каква е политиката му- по-скоро не.
Аз също симпатизирам на Славия, при това от доста години. Бих казал че това е вторият ми любим отбор. Понякога ходя и на мач. Отборът обаче в миналото беше известен с продажността си и не съм сигурен дали и сега не е така. Друг неприятен факт е и че дооста рядко печелят срещу Левски и ЦСКА, за последният съм много недоволен. В конкретния случай и за не знам за какво става въпрос, но статията наистина изглежда поръчкова. А това за доказания професионалист искрено ме разсмя.
С 2 думи кратка ретроспекция на ескалацията:1) След 2ра поредна домакинска загуба от Берое, Кокала получава 1-2 подвиквания от трибуните, на което той отвръща със среден пръст. След мача става сдърпване с фен, който бива заплашен от Кокала с ликвадация2) В Благоевград срещу Пирин, Кокала получава солидна порция псувни за изминалите си действия от двете публики - на Славия и Пирин, а на моменти и в синхрон. Към края на мача Венци Стефанов почва да звъни по телефони и да заплашва с това, че пътя до София е дълъг и труден, че няма да се приберем камо ли да си стъпим обратно на стадион. След края на мача автобуса на футболистите се засича с 1 кола с фенове край Усойка, където Кокала налита на бой на 16 годишно момче. Разбира се, в последствие всичко се отрича. 3) През седмица продължават да се сипят още куп закани по медии и по телефони. Вече се намесват и силни безвратни момчета. Това нещо предизвика и следния плакат:За да се докаже на 100% посланието на плаката, Венци Стефанов заръчва на полицията да го свали. След като тя отказва, той се обажда на неговата си "полиция" и 3-4 здрави момчета слизат на полувремето и свалят транспаранта.Виждайки, че почва да се шуми около методите му и общественото мнение се обръща срещу него, Венци Стефанов се свързва с Юлий Москов, който изтипосва тази абсурдна статия, за обръщане на общественото мнение отново. Както се вижда - дава резултат.
С 2 думи кратка ретроспекция на ескалацията:1) След 2ра поредна домакинска загуба от Берое, Кокала получава 1-2 подвиквания от трибуните, на което той отвръща със среден пръст. След мача става сдърпване с фен, който бива заплашен от Кокала с ликвадация.....
Ок, но на мен ми се струва и че Кокала е бил посрешнат на нож от самото начало. Дали не е по-добре да му се даде шанс? Колкото и да съм съгласен с написаното от теб колега, мисля че В.Стефанов не е толкова лош. Виж другите президенти, кой ще си избереш? (Гришата е зает). А треньор? Кой? В България хич няма читави треньори. Изборът е кой е най-малко лош, а не най-добър. Добри няма. А и Славия не върви толкова зле. Вярно- две домакински загуби, но аз гледах мача срещу Пирин. Бих казал хубава игра на "белите", хареса ми.
Е нали публиката на Славия е 10 човека ,Кокала ше ги бие сам А славия винага си си били тотаджийски отбор,а последните години си продават много успешно играчите .
За едно нещо няма спор - действията са като от 90-те години. Само че според мен, никога не сме излизали от 90-те, че да се завръщаме там. Относно Кокала, не знам защо го посрещнаха на нож в Славия. Феновете на отбора кой очакваха - Моуриньо, Капело, Фъргюсън? А и като имат някакви възражения, най-добрата форма на протест би била да спрат да ходят на мачовете, с псувни нищо не може да направят. Особено пък срещу мутри. Честно казано, аз започвам да харесвам нашия си г-н Старопланински, не е ретро-мутра и прави култови изказвания :D Просто в момента положението е такова, че докато някой шейх примерно, не купи отбора, нямаме по-добра алтернатива (това важи за всички отбори, не само Левски). Трябват си пари за един отбор, а в България те са у бандитите
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
За едно нещо няма спор - действията са като от 90-те години. Само че според мен, никога не сме излизали от 90-те, че да се завръщаме там. Относно Кокала, не знам защо го посрещнаха на нож в Славия. Феновете на отбора кой очакваха - Моуриньо, Капело, Фъргюсън? А и като имат някакви възражения, най-добрата форма на протест би била да спрат да ходят на мачовете, с псувни нищо не може да направят. Особено пък срещу мутри. Честно казано, аз започвам да харесвам нашия си г-н Старопланински, не е ретро-мутра и прави култови изказвания :D Просто в момента положението е такова, че докато някой шейх примерно, не купи отбора, нямаме по-добра алтернатива (това важи за всички отбори, не само Левски). Трябват си пари за един отбор, а в България те са у бандитите
Нашият си е наш))) А за култовите изказвания са ми любими, но са чак на трето място след гигантите, професорите Стоичков и Пенев.Аз викам да се радваме на тия президенти, щото иначе хич футбол няма да има. Шейх не щъ, виж докъде докараха Ман Сити, да ги думкат Съдранланд...
Днес рожден ден празнува един от най-големите български футболисти - Любо Пенев. Да си спомним за човека, който вкарваше по 3 гола на Реал в най-силното първенство в света: http://www.youtube.com/watch?v=1-oc1vry53U&feature=player_embedded#! .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар