Само Левски, але, але, але!!!Бележим израстване! Мачът започна както са започвали много домакински мачове на Левски в Европа . Тотален домакински натиск и супер тъп гол за гостите. Но след това обикновено следваха безидейни нападения (като в мача с Черноморец) и в крайна сметка нищо. А сега успяхме да ги обърнем и да счупим спекаДоволен съм и чакам "жребието"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щеше да е много тъпо да отпаднем от тия дървари, които нищо не играха. Съдията както ги подбутваше, изглеждаше че няма да ни позволи да ги бием. А Черноморец все пак са най-силния отбор, с който сме играли дотук през този сезон и заслужено ни биха, макар и изненадващо, дори и за тях самите.
Коментар
-
Реално погледнато, две победи срещу белгийците няма да са нещо фантастично - белгийците, особено тези по-дребни отбори, играят посредствено. Още се сещам с огромно удоволствие как Литекс отстраниха едни такива шушумиги преди няколко години на техен терен. Белгийците са ми от най-неприятните футболни нации, ако изобщо са футболна нация. По-нататък, вече в сферата на фантастиката, победа тук срещу Лил и равен там, равен тук със Спортинг и понеже последният мач ще е без значение за двата лидера, тоест Левски и Спортинг, равен и там, за да не си разваляме отношенията. ЦСКА, ако са в това състояние в момента, наистина няма откъде да вземат точка. Дори и да се подобрят, пак няма откъде.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Реално погледнато, две победи срещу белгийците няма да са нещо фантастично - белгийците, особено тези по-дребни отбори, играят посредствено. Още се сещам с огромно удоволствие как Литекс отстраниха едни такива шушумиги преди няколко години на техен терен. Белгийците са ми от най-неприятните футболни нации, ако изобщо са футболна нация. По-нататък, вече в сферата на фантастиката, победа тук срещу Лил и равен там, равен тук със Спортинг и понеже последният мач ще е без значение за двата лидера, тоест Левски и Спортинг, равен и там, за да не си разваляме отношенията. ЦСКА, ако са в това състояние в момента, наистина няма откъде да вземат точка. Дори и да се подобрят, пак няма откъде.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Така като гледам отборите най-много 1-2 точки и последни в групите това са мойте прогнози.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Понеже си писах прогнозата, преди да е излязла програмата, сега виждам, че последния мач приемаме Спортинг. Това коренно променя стратегията ми - ще трябва ние да им пускаме равен, а не те на нас. Иначе, като почнем с убедителна победа тук с белгийците, няма кой да ни спре :DFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Няколко истини за ЦСКА. Дано привържаниците им да се замислят след като прочетат 1)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е създаден от ЧЕРВЕНАТА СЪВЕТСКА АРМИЯ и Българските КОМУНИСТИ на 11 Х 1944г. ?2)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е кръстен на ПАРТИЗАНСКИЯ ОТРЯД ЧАВДАР , на който командир е Добри Джуров,а партиен секретар е Милко Балев ?3)Гордееш ли се ,че при отпадането на отбора ти (през 1947г.) в Б група БКП го спасява,като НЕЗАКОННО го обединява с играещия тогава в А група Септември ?4) Гордееш ли се ,че при ПОВТОРНОТО създаване (през 1948г.) на любимия ти отбор, той е създаден ТОЧНО на 5 май , рожденния дена на БАЩАТА на Световния КОМУНИЗЪМ - КАРЛ МАРКС ?5)Гордееш ли се ,че отбора ти е създаден За да бъде комунистическата ВИТРИНА на тогавашната власт, с ОСНОВНА цел пропаганда и популяризиране на управляващата тогава тоталитарна (комунистическа)власт ?6)Гордееш ли се ,че любимия ти отбора е ДУБЛИКАТ (по ИМЕ) на СЪВЕТСКИЯ комунистически ц(*ка МОСКВА ( Ц(ентральнъiй) С(портклуб) К(расной) А(рмии) ) и е кръстен ЕДНО към ЕДНО на НЕГО - на ОРИГИНАЛА ц(*ка Москва ?7)Гордееш ли се ,че отбора ти 21 години след промените все още има за клубна емблема - червената комунистическа петолъчка ? Гордееш ли се ,че по време на комунизма за 45 години отбора ти има 25 Шампионски ТИТЛИ а след 10-ти XI 1989г. за 21 години има само 6 Шампионски титли ? 9) Гордееш ли се ,че по време на най - мракобесническите комунистически сталинистки години в България отбора ти има 9 поредни Шампионски титли ,за сметка на ВСИЧКИ останали Български НЕкомунистически отбори? Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. из интервю на КРАСНОармейски :генерал" Добри Джуров 1992 година вестник Земя !Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Няколко истини за ЦСКА. Дано привържаниците им да се замислят след като прочетат 1)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е създаден от ЧЕРВЕНАТА СЪВЕТСКА АРМИЯ и Българските КОМУНИСТИ на 11 Х 1944г. ?2)Гордееш ли се ,че любимия ти отбор е кръстен на ПАРТИЗАНСКИЯ ОТРЯД ЧАВДАР , на който командир е Добри Джуров,а партиен секретар е Милко Балев ?3)Гордееш ли се ,че при отпадането на отбора ти (през 1947г.) в Б група БКП го спасява,като НЕЗАКОННО го обединява с играещия тогава в А група Септември ?4) Гордееш ли се ,че при ПОВТОРНОТО създаване (през 1948г.) на любимия ти отбор, той е създаден ТОЧНО на 5 май , рожденния дена на БАЩАТА на Световния КОМУНИЗЪМ - КАРЛ МАРКС ?5)Гордееш ли се ,че отбора ти е създаден За да бъде комунистическата ВИТРИНА на тогавашната власт, с ОСНОВНА цел пропаганда и популяризиране на управляващата тогава тоталитарна (комунистическа)власт ?6)Гордееш ли се ,че любимия ти отбора е ДУБЛИКАТ (по ИМЕ) на СЪВЕТСКИЯ комунистически ц(*ка МОСКВА ( Ц(ентральнъiй) С(портклуб) К(расной) А(рмии) ) и е кръстен ЕДНО към ЕДНО на НЕГО - на ОРИГИНАЛА ц(*ка Москва ?7)Гордееш ли се ,че отбора ти 21 години след промените все още има за клубна емблема - червената комунистическа петолъчка ? Гордееш ли се ,че по време на комунизма за 45 години отбора ти има 25 Шампионски ТИТЛИ а след 10-ти XI 1989г. за 21 години има само 6 Шампионски титли ? 9) Гордееш ли се ,че по време на най - мракобесническите комунистически сталинистки години в България отбора ти има 9 поредни Шампионски титли ,за сметка на ВСИЧКИ останали Български НЕкомунистически отбори? Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. из интервю на КРАСНОармейски :генерал" Добри Джуров 1992 година вестник Земя !Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Humppa
Бачев, други подобни глупости можеш ли да изпишеш и за любимият ти "син" отбор. Същият, който нито един управляващ не е подкрепял? Пък може и да обясниш как точно Стефан Софиянски хариза стадиона в Подуене. МОже би защото нито една власт не е подкрепяла отбора? Особено МеВеРе-то в комунизма...Темата тук е да говорим за футбол, културно, без обиди, нападки и псевдо-ултасф-фенски изказвания. Такива постове като твоят са за идиотските форуми на Топспорт!
Коментар
-
Humppa написа:Бачев, други подобни глупости можеш ли да изпишеш и за любимият ти "син" отбор. Същият, който нито един управляващ не е подкрепял? Пък може и да обясниш как точно Стефан Софиянски хариза стадиона в Подуене. МОже би защото нито една власт не е подкрепяла отбора? Особено МеВеРе-то в комунизма...Темата тук е да говорим за футбол, културно, без обиди, нападки и псевдо-ултасф-фенски изказвания. Такива постове като твоят са за идиотските форуми на Топспорт!Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
Humppa
Прав си, просто бях забравил, че всичко писано по вестниците е истина и трябва да се доверяване на 100%. Особено на сините спортни вестници и синята спортна пропаганда...Лек ден!
Коментар
-
bachev колко мъка има по тая земя?Когато съм станал привърженик ( не фен, а просто привърженик) на този футболен клуб не съм знаел тези "няколко истини", защото не съм можел да чета все още, но ето сега благодарение на верните сини фенове разбирам каква е била истината още преди дори баща ми (той също не е симпатизант на "комунистическия клуб") да е бил роден. Но дори и това ВЕЧЕ не може да промени изборът ми на футболен клуб като малък.Аз се гордея с моят избор, защото е бил чист, детски и необвързан с тези "няколко истини" - просто избор. Гордея се с всеки свой избор напревен през живота ми до тук, защото съм го взел сам.А ти гордееш ли се с твоя избор?Колко човека трябваше да ти кажат кой е верния избор? Колко вестника/статии са ти необходими, за да направиш своя избор?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар