Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уви, вкараха общо три гола. Поздравления за Бербатов и да продължава все така да бележи. Руни хич го няма горкия, а Скоулс и Гигс са футболни богове!Успях да изгледам вече два цели мача от Премиершип (Астън Вила - Уест Хям и МанчестърЮ-Нюкясъл) и видях футбол колкото за цяото БГ първенство. А от днес започват и мачовете от ШЛ (плейофи).Днес ТВ програмата е следната:Зенит - Оксер от 19:00 по Нова СпортДинамо К - Аякс от 21:45 по ДиемаУтре:Партизан - Андерлехт от 21:45 по Нова СпортБрага - Севиля от 21:45 по Диема

Коментар

http://football.sportal.bg/news.php?news=254287 Направо щях да се разплача :D Човек ще рече, че ЦСКА ще играе срещу настоящия европйски клубен шампион! Дали ще има "тишина" на Park Hall, където има внушителните 3000 седящи места ( по данни оттук - http://en.wikipedia.org/wiki/Park_Ha...ball_ground%29 ) или страховитите уелски дракони The New Saints ще заличат легендарните "европодвизи" на Левски срещу Тампере, Беверен и Олимпия (Любляна) и ще родят нов фолклор? Отговора - томороу. Съмтаймс уин, съмтаймс люн :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Литекс изобщо нямат късмет срещу отбори,които преди това са побеждавали Левски,сега Дебрецен ги би с 2:0 и май всичко вече е решено.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
          Литекс изобщо нямат късмет срещу отбори,които преди това са побеждавали Левски,сега Дебрецен ги би с 2:0 и май всичко вече е решено.
          Не е до късмет, просто всичките ни отбори са много зле.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Без много замисляне, ще прогнозирам, че два български отбора ще влязат в групите на ЛЕ. Единият е ЦСКА, а мисля, че и Литекс има реални шансове - 2:0 не е невъзможно да се обърне. Докато 0:0 е един от най-коварните турнирни резултати.И какви са тия страсти в спокойната и подредена Швеция? На бай Ганьо даже му е паднал калпакът :D . Сега ще вземат да ки накажат тия шведи и Левски току-виж влезли в групите без да играят реванш.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              Без много замисляне, ще прогнозирам, че два български отбора ще влязат в групите на ЛЕ. Единият е ЦСКА, а мисля, че и Литекс има реални шансове - 2:0 не е невъзможно да се обърне. Докато 0:0 е един от най-коварните турнирни резултати.И какви са тия страсти в спокойната и подредена Швеция? На бай Ганьо даже му е паднал калпакът :D . Сега ще вземат да ки накажат тия шведи и Левски току-виж влезли в групите без да играят реванш.
              За който инцидент Левски няма никаква вина!Да е честита победата на ЦСКА.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА: Събота вечер. Мъжът ми се държи странно. Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложих му да се приберем на по-тихо местенце, за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към къщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира. Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути, той дойде и изненадващо -отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга !. Моят живот е катастрофа..... СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА : Събота вечер. Днес Левски загуби отново, но за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

За пореден път се доказа, че все пак най-големите простаци не сме ние. Видяхме ги уж културните европейци, що за стока са.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

fiatmaniak написа:
                    Не се сърди колега, ама много ми е смешно това, което казваш. От изявлението ти разбирам, че лошият късмет на Литекс е някакси свързан с факта, че противникът им е натупал вече Левски. Абсурд! Левски не е срещал Видзев, например. За мен Литекс е един от най-смешните отбори що се касае за евротурнири. Никва идея намат как се печели мач в Европа, много ме е яд.От друга страна мисля че стана ясно, че "срамът" на Левски в повечето случаи не е точно срам, просто отпадат от по-добри (Дебрецен) или по-добре тактически подготвени (Бате, Жилина) отбори. За Тампере и Беверен вече не си спомням, там съм по-съгласен да говорим за излагация, но на всеки може да се случи.Та като чуя за поредното "срамно" отпадане ми е много смешно. Какво срамно има да отпаднеш от по-добър отбор , макар и той да няма "славно" минало по време на соца. Нашите отборчета са толкова утрепани, че по-добре да квалифицираме отпадането им (от когото и да е било) като закономерно.
                    Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

yonkok написа:
                      fiatmaniak написа:
                      Не се сърди колега, ама много ми е смешно това, което казваш. От изявлението ти разбирам, че лошият късмет на Литекс е някакси свързан с факта, че противникът им е натупал вече Левски. Абсурд! Левски не е срещал Видзев, например. За мен Литекс е един от най-смешните отбори що се касае за евротурнири. Никва идея намат как се печели мач в Европа, много ме е яд.От друга страна мисля че стана ясно, че "срамът" на Левски в повечето случаи не е точно срам, просто отпадат от по-добри (Дебрецен) или по-добре тактически подготвени (Бате, Жилина) отбори. За Тампере и Беверен вече не си спомням, там съм по-съгласен да говорим за излагация, но на всеки може да се случи.Та като чуя за поредното "срамно" отпадане ми е много смешно. Какво срамно има да отпаднеш от по-добър отбор , макар и той да няма "славно" минало по време на соца. Нашите отборчета са толкова утрепани, че по-добре да квалифицираме отпадането им (от когото и да е било) като закономерно.
                      Е аз го казвам малко шеговито, но помисли си само че и Литекс и Левски загубиха от Бате Борисов,Жилина и Дебрецен как да не се смееш какви са некадърници, и да падат от такива измислени отбори.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                        yonkok написа:
                        fiatmaniak написа:
                        Е аз го казвам малко шеговито, но помисли си само че и Литекс и Левски загубиха от Бате Борисов,Жилина и Дебрецен как да не се смееш какви са некадърници, и да падат от такива измислени отбори.
                        Така е, но за съжаление излиза, че нашите са по-смешни
                        Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Брей, тука и любовни романи има на тема футбол. :D Откакто гледам английското първенство,това нашето ми изглежда все едно селски мач от ’Я’група(за съжаление).Не мога да изгледам една срешта до края,отегчавам се.Тия любовни романи отдавна ли са или откакто има жени в форума!
                          Seat Ibiza 1.2 12v,ex.Fiat Brava 1.9JTD 105
                          ex bravo 1.6 16v,ex BMW 325 TD
                          ex opel corsa 1.6 16v,ex reno clio 1.2 ex seat ibiza 1.4

Коментар

ЦСКА са се класирали - това е ясно. Уелският футбол е най-слабият, може би, в цяла Европа. В каквато и криза да е нашият футбол, класите са несъизмерими. Резултатът на Левски е много опасен. 0-0, постигнат на чужд терен, не е никакво предимство, дори е измамен, че е добър резултат и помага на отбора да се отпусне. Освен това трябва да се играе задължително за победа, а допусат ли един гол, краката им се гипсират и изходът е почти ясен. Загуба с 0-2 като гост, както е в случая на Литекс, е непреодолима не само за наш отбор, но и за доста по-класни отбори. Тя показва разлика в класите, а и ние я видяхме тази разлика миналата година. Видяхме как дори 1-3 беше непреодолима загуба за Барселона срещу Интер, какво остава за 0-2. Трябва чудо да стане, например Дебрецен да получат масово разстройство и да не могат да вървят по терена, та Литекс да ги бият 3-0. В Ловеч мача го виждам Х2. Все пак, дано Левски и Литекс ме опровергаят и да се класират.
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Тодор Батков: Дис суидиш хомосекшуълс броук дъ бъс!
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ако отборите не донесат на страната още точки, и запазим текущото положение, от догодина двата отбора, които се класират за ЛЕ, освен носителя на купата, най-вероятно ще започват с по един кръг по-рано: първият отбор - от втори кръг, а вторият отбор - от най-ниското стъпало, първи квалификационен кръг, от четири. За сравнение - този сезон - първият отбор (цска) започна от трети кръг, а вторият ни отбор - левски - започна от втори кръг. Носителят на купата ще започне отново от трети кръг. Шампионът отново ще започне от втори квалиф. кръг за ШЛ.Това е така, защото отпадат онези точки, които спечелиха отборите преди няколко сезона, с първото си участие в групите. Най-много губи левски, но и той спечели най-много навремето.

Коментар

Working...
                                X