Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде пак съдията ни е виновен Ами добре играха Берое но не си вкараха положенията .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

http://www.sport1.bg/sport1/node/184093
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

айде биричката, климатика и след половин час започва истинското футболно първенство по Диема и Нова спорт ....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

коцев написа:
          Айде пак съдията ни е виновен Ами добре играха Берое но не си вкараха положенията .
          всеки път "добре играхма ама загубихме " Честита ви победа
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

dikanio написа:
            http://www.sport1.bg/sport1/node/184093
            Много яко, "хващаш влака за Гара Дембеле"...
            Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

Снощи ходих на Севлиево да гледам падението на червените .Не че не могат да играят , но имат голямо търкане между чужденци и българи в отбора.

Коментар

Личи си, че Черноморец са "научени" да играят. Жалко, че не участват в евротурнирите, защото биха представили страната най-достойно. Не може да се отрече, че първенството е доста интересно откъм резултати, а едва ли някой е предполагал, че временното класиране след третия кръг ще е такова каквото е в момента. Левски трябва доста да се замислят и да играят като за поледно срещу шведите, защото има реален шанс да се изложат за пореден път . "Титаничните" ЦСКА, според мен, ще помогнат на The New Saints да запишат най-славната страница в историята си, а отбора на джуджето-бандит ще отнесе поне тройка от Дебрецен (колкото и да не му се иска на единствения им истински фен ... във форума :D ) А дано ме опровергаят и трите отбора, ама надали :D
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Ще продължат два отбора . Остава да разберем кои ще са те . Единия е Литекс но кой ще е другия.

Коментар

тея от Черноморец ще ме накарат да отида на един техен мач най-накрая...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

http://www.sport1.bg/sport1/node/184331 - Хм, мислех си, че ще има фенове да ни освиркват - рекъл един от футболистите.- Какви фенове бе, виж че и кучето на охраната вече не ни лае! - казал Тодор Янчев.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Нашия Ясенчо грам идея си нямаше как да противодейства на дефанса+контрите на Краси. Защитниците тепърва ше учат подреждане за корнер, а Влади трябва да разбере, че само с хоризонтални пасове среден футбол не се играе. Голям футбол ако искате - по Нова и Диемите. Но от друга страна има и положителни страни в загубата: Рано е да се казва, че Ясен е добър треньор; първенството е все по-интересно.Честито на Черноморец, заслужена победа.

Коментар

yonkok написа:
                          Нашия Ясенчо грам идея си нямаше как да противодейства на дефанса+контрите на Краси. Защитниците тепърва ше учат подреждане за корнер, а Влади трябва да разбере, че само с хоризонтални пасове среден футбол не се играе. Голям футбол ако искате - по Нова и Диемите. Но от друга страна има и положителни страни в загубата: Рано е да се казва, че Ясен е добър треньор; първенството е все по-интересно.Честито на Черноморец, заслужена победа.
                          Мерси. Не знам по ТВ как е изглеждал мача, но на стадиона се виждаше, че Левски освен привидно да владее мача нямаше как да победи. Отдавна не бях виждал на живо в БГ условия толкова правилно изигран мач от Черноморец ( в случая). Единствено възможно решение за отиграване на топка Левски имаха, като си подаваха по ширина. Имаше моменти в, които и аз не виждах подход към Борел. Когато Ч-ец тръгваше на контра - терен и пространство колкото щеш. Така беше и при 0:0 и при 1:0, и при 2:0 и при 2:1...Истински се веселих при низ от корнери в продълженията, когато на Жо така и не му дойде на ум как да се избави от рикушети в краката си и вечно излизащи в корнер топки. Там отидоха 2 минути.
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                            Мерси. Не знам по ТВ как е изглеждал мача, но на стадиона се виждаше, че Левски освен привидно да владее мача нямаше как да победи. Отдавна не бях виждал на живо в БГ условия толкова правилно изигран мач от Черноморец ( в случая). Единствено възможно решение за отиграване на топка Левски имаха, като си подаваха по ширина. Имаше моменти в, които и аз не виждах подход към Борел. Когато Ч-ец тръгваше на контра - терен и пространство колкото щеш. Така беше и при 0:0 и при 1:0, и при 2:0 и при 2:1...Истински се веселих при низ от корнери в продълженията, когато на Жо така и не му дойде на ум как да се избави от рикушети в краката си и вечно излизащи в корнер топки. Там отидоха 2 минути.
                            Да, неприятно точен анализ. Но не се случва за пръв път да гледам любимия отбор безидеен срещу затворен отбор (условно). А ако пускат човек играл последно през май, могат да пуснат и мен. Не съм толкова лош, доскоро играех в аматьорска лига, мога да подавам надлъжно, нямам претенции за заплати и Син сити, мога да извърша глупост на терена, а не като Дани-нищо. Кво ми е???)))))Дано АИК да е по-неграмотен тактически от Черноморец и да не бие ъглови Много бих се радвал ако наши отбори бият с тактика и навън. Въпреки че в Черноморец българите бяха 3, все пак треньор е Краси Балъков.

Коментар

Добър мач се получи за Българските стандарти. За сега няма изявен фаворит в Първенството. Има няколко отбота които играят добър Футбол.Ще видим следващите кръгове как ще е. Мечтая в 15 кръг да има 5-6 отбора които да се борят за 1-то място, Конкуренцията поражда качеството.Само БЕРОЕ!!!!!!!!!

Коментар

Колкото и да не е за вярване, но Бербатов отбеляза гол, който не е виртуозен :D Давай Митьо! На Манчестър им трябват още 3 гола за да изместят Блекпул от първото място
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X