Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

приликата между Франция и Италия е че преди две световни се срещнаха на финал,а сега се срещат на аерогарата аз съм за Холандия,но ме притесняват уругвайците ще ги видим,но германците никак не са за подценяване.въпреки че никога не съм бил за бундес тима казвам че заслужават както и да са на финал така и титлата
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

maskarata написа:
      За пръв път от години насам немците играят толкова убедително и смятам, че ще е голяма загуба ако отпаднат. Те просто си заслужават финала.
      СЪщото се говореше и за Бразилия. Всеки играе толкова, колкото го оставят да играе.Най-лошият сценарий в мача с Испания е един щастлив ранен гол както срещу Аржентина и срещу Англия. Такива голове вадят отборите от равновесие и ги принуждават да тръгнат вабанк напред. И най-често вместо да успеят да изравнят, получават още голове. Това е класически сценарий във футбола.Искрено се надявам германците да им секне късмета с ранните голове от никакви положения. При тях трябва да успееш да задържиш нещата на нулево положение или на равенство до късно и да си чакаш шанса. Испанците трябва просто да си наложат многоходовата игра и да пресират постоянно за първа топка. Те знаят как се прави това. Мечтая за един решаващ гол на Вия в 85-та минута Стигне ли се до дузпи - това е сигурна победа за Германия.
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

С изключение на Германия, който и да спечели няма да ме е яд. Но ако германците спечелят, няма да мога да го преживея, но Испания не са като Аржентина. Имат си и класен тренъор а и е най-добрия испански отбор от много години насам и ако сега не спечелят титлата не знам кога ще стане.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Някой се беше исказал тук, че бундес тима едва ли не не били германци. Протестирам. Направих генеалогичен анализ на националния отбор на Германия и изводите са доста интересни. Значи, от изложения по-долу доказателствен материал се вижда, че историята на Германия се преражда в точно този състав.За бащинството на дядото на Лукас Подолски спорят двама германски фелдфебели Rudolf Kleinschwanz и Andreas Dummerkopf, които по времето на полската окупация били хванати от ротния си командир на калъп с прабаба му по време на караул.Мирослав Клозе и той не е поляк. Нито пък Троховски.А пък Сердар Трашчи е намерения внук на Барон фон Мюнхаузен.Надявам се с това да се сложи точка на долните инсинуации, че в Германския национален отбор почти нямало германци
          Прикачени файлове

Коментар

Аз през целия мач се разсейвах, защото се възхищавах на типично немските черти на Боатенг
            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

gantcho написа:
              Kleinschwanz и Dummerkopf
              Тва ме развесели
              Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
              Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

айдееееееее, бирата е вече студена!!! могат да почват
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

_жоро_ написа:
                  gantcho написа:
                  Kleinschwanz и Dummerkopf
                  Тва ме развесели
                  Шшшшшшт. Тайна. Холандия на финааааааааааал!!! :D

Коментар

Жалко за борбения отбор на Уругвай. На финала със сигурност ще съм за победителя от утрешния полуфинал, който и да е той.
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Жалко за борбения отбор на Уругвай. На финала със сигурност ще съм за победителя от утрешния полуфинал, който и да е той.
                      и мен много ме е яд...п.п. за пръв път извън Стария континент ще има европейски отбор световен шампион!!!
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

dikanio написа:
                        Е, поне ще имаш богат избор... Испания, Германия, Полша, Турция, Гана, Нигерия, Бразилия и отново Испания

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...

Коментар

Humppa написа:
                            Четейки днешната спортна преса ми направи впечатление, че испанците много плямпат. Явно довечера ще паднат...
                            Те и аржентинците много плямпаха ама...
                            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
                              Humppa написа:
                              Разлика голяма има между испания и аржентина. А мен много ме радва когато Филип Лам чете против расизма като се има в предвид историята на Германия.А и техния отбор е доста интернационален има двама поляци, един ганаец,един турцин.Добре че са те иначе немците от групата няма да могат да излезнат.
                              Виж бейби не сме глупаци,
                              ние сме отбор от здравеняци.
                              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

fiatmaniak написа:
                                _жоро_ написа:
                                Humppa написа:
                                Разлика голяма има между испания и аржентина. А мен много ме радва когато Филип Лам чете против расизма като се има в предвид историята на Германия.А и техния отбор е доста интернационален има двама поляци, един ганаец,един турцин.Добре че са те иначе немците от групата няма да могат да излезнат.
                                Испания, Германия, Полша, Турция, Гана, Нигерия, Бразилия.Това са страните, от които има представители в немския отбор на това първенство. Маншафт дудуци.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X