Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Humppa написа:
    Ганчо, точно заради конспиративните теории ФИФА няма да въведе камерите и видео-повторението. Иначе как ще определят края на даден мач, като роботизират съдийте? Тази немодерна технология работи достатъчно добре в други спортове...
    а как е в тениса - имаш право на 3 пъти ястребово око на сет.... то не е казано, че за всеки тъч ще се иска видеоповторение кой е избил топката...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ясно е, че дори да се въведе възможност за корекция на съдийско решение на база видеоповторение, в което изключително силно се съмнявам, то това ще бъде приложимо само на големи футболни форуми и в богатите клубни първенства. В 90 % от мачовете по света няма да има техническа възможност за това. В тази връзка ФИФА можеше да вземе простичкото решение за четвърти и пети съдии на аут-линиите конкретно за световното първенство, с което щяха да бъдат избегнати някои от най-грубите грешки. Но защо си мислите, че ФИФА се интересува толкова от честната игра? Глобалните цели на ФИФА според мен са съвсем други.
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
        В тази връзка ФИФА можеше да вземе простичкото решение за четвърти и пети съдии на аут-линиите конкретно за световното първенство, с което щяха да бъдат избегнати някои от най-грубите грешки.
        В ЛЕ нали имаше такива съдии.Аз не си спомням да са повлияли на решение на главният или страничните съдии.Абсолютни фигуранти!!!В такива спорни моменти е най-разумно да се гледат повторения(както в хокея)и тогава да се вземе правилното решение.Естествено не постоянно да се прекъсва играта за спорове има ли засадада,дузпа,наплюли ме или не.Все пак футбола е игра на скорост и както се казва"съдите и те са хора и те грешат"Но при спорен гол ,мисля че трябва задължително да се гледа на повторение ситуацията.Спомняте ли и как бихме Румънците на Евро’96 :D
        Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Използвам футболната тема, която за мен е и спортната тема на форума, за да изразя възхищението и радостта си от феноменалния успех на Цветана Пиронкова. Днес нашето момиче отстрани машината Винъс Уилямс и вече е на полуфинал на Уимбълдън! Браво!
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Добре че има и други спортове,ако чакаме на футбалетистите голям резил ни чака.Брово цвети,тази година е твоя и финала те зове,а там можеш и да пуснеш един сет на противника.Бравооо

Коментар

Тя е един от малкото светли лъчи в българския спорт, където иначе става все по-мрачно.
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

и то със страхотна игра ,дано да има сили и късмет да бие още една рускиня на полуфинала
                фиатче Браво 2.0

Коментар

dikanio написа:
                  Тя е един от малкото светли лъчи в българския спорт, където иначе става все по-мрачно.
                  Прав си, дано да има късмета да спечели най-големия турнир в тениса. За разлика от нашите футболисти, които получават много пари, и ги използват добре ( в Син Сити).
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

snake написа:
                    Днес нашето момиче отстрани машината Винъс Уилямс и вече е на полуфинал на Уимбълдън! Браво!
                    Страхотен успех, браво на Пиронкова!

Коментар

как свърши мача днес

Коментар

като ще го ползваме за спортна тема,извинявам се за спама да попитам някой от вас фенове на спорта гледате ли колоездене,понеже преди време бях състезател по шосейно колоездене и мноооого малко фенове има на тоя спорт.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колегите днес ми казаха - ако разрешиш да гледаме мача на Пиронкова - ще спечели, ако не - ще загуби. Душа не ми даде да ги спра и познаха Л, много се радвам за нашето момиче!!!

Коментар

Браво на Пиронкова!!! Поклон!Дано бие до финала! И дано остане да се състезава за България, не като Сесил

Коментар

Честно казано, въобще, ама въобще не съжалявам за Сесил Каратанчева. Не бих искал толкова безкрайно арогантно и неприятно хлапе да представлява България.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                                Честно казано, въобще, ама въобще не съжалявам за Сесил Каратанчева. Не бих искал толкова безкрайно арогантно и неприятно хлапе да представлява България.
                                Въобще не ни трябва, ако иска не за Казахстан, а за Северна Кореа да играе , на никой няма да липсва, и без това нищо не направи. Е да де направи допинг скандал и после баща й мрънкаше че трябва да връщат спечелените от наградните фондове пари.
                                Виж бейби не сме глупаци,
                                ние сме отбор от здравеняци.
                                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Working...
                                X