Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ясно е, че дори да се въведе възможност за корекция на съдийско решение на база видеоповторение, в което изключително силно се съмнявам, то това ще бъде приложимо само на големи футболни форуми и в богатите клубни първенства. В 90 % от мачовете по света няма да има техническа възможност за това. В тази връзка ФИФА можеше да вземе простичкото решение за четвърти и пети съдии на аут-линиите конкретно за световното първенство, с което щяха да бъдат избегнати някои от най-грубите грешки. Но защо си мислите, че ФИФА се интересува толкова от честната игра? Глобалните цели на ФИФА според мен са съвсем други.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:В тази връзка ФИФА можеше да вземе простичкото решение за четвърти и пети съдии на аут-линиите конкретно за световното първенство, с което щяха да бъдат избегнати някои от най-грубите грешки.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Използвам футболната тема, която за мен е и спортната тема на форума, за да изразя възхищението и радостта си от феноменалния успех на Цветана Пиронкова. Днес нашето момиче отстрани машината Винъс Уилямс и вече е на полуфинал на Уимбълдън! Браво!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
dikanio написа:Тя е един от малкото светли лъчи в българския спорт, където иначе става все по-мрачно.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Orcinus
Колегите днес ми казаха - ако разрешиш да гледаме мача на Пиронкова - ще спечели, ако не - ще загуби. Душа не ми даде да ги спра и познаха Л, много се радвам за нашето момиче!!!
Коментар
-
Humppa
Браво на Пиронкова!!! Поклон!Дано бие до финала! И дано остане да се състезава за България, не като Сесил
Коментар
-
BolgAryan написа:Честно казано, въобще, ама въобще не съжалявам за Сесил Каратанчева. Не бих искал толкова безкрайно арогантно и неприятно хлапе да представлява България.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар