ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
Лаф да става. Аз също, когато гледах как преди мача въпросният футболист реве сърцераздирателно, си мислех неща, подобни на тези, за които беше писал ти. Но днес прочетох за произхода му и си дадох сметка, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Азиатците по принцип са много лоши артисти, мисля, че човекът правеше несполучливи театрални опити да се докаже пред тези, които му плащат.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Лаф да става. Аз също, когато гледах как преди мача въпросният футболист реве сърцераздирателно, си мислех неща, подобни на тези, за които беше писал ти. Но днес прочетох за произхода му и си дадох сметка, че нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Азиатците по принцип са много лоши артисти, мисля, че човекът правеше несполучливи театрални опити да се докаже пред тези, които му плащат.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не знам но моя фаворит вече е Аржентина. Дон Диего е велик.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ? При мен се захлади ( на терасата съм ) и вече ще обръщам ракии. Чакам едно аверче за вечерния мач, чакам и комарите, които снощи ме изядоха, докато Бафана се мъчеше с Уругвай, а аз със салатата. Наздраве ! :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ? При мен се захлади ( на терасата съм ) и вече ще обръщам ракии. Чакам едно аверче за вечерния мач, чакам и комарите, които снощи ме изядоха, докато Бафана се мъчеше с Уругвай, а аз със салатата. Наздраве ! :DBravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:ntodorov написа:Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ? При мен се захлади ( на терасата съм ) и вече ще обръщам ракии. Чакам едно аверче за вечерния мач, чакам и комарите, които снощи ме изядоха, докато Бафана се мъчеше с Уругвай, а аз със салатата. Наздраве ! :DВиж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
ntodorov написа:Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ntodorov написа:Малко встрани от темата ама никой не казва: Наздраве...какво пиете бе колеги ?Виж бейби не сме глупаци,
Коментар
-
Пичове, дайте да съберем некой лев за да пенсионират Петър Василев незабавно! Не знам само мене ли ме дразни тоя амбриаж...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар