Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз не се тревожа особено за Италия - в групата им има достатъчно кръводарители От друга страна, ще викам и за Сърбия и за Гана в мачовете им с Германия. Дори имам план за отстраняването им на осимафинал - ако се паднат с Англия.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Снощи корейците ме изумиха, сигурен съм ако бяхме ние щяхме да паднем с много повече. А иначе Бразилия владееше топката постоянно, но не направи нищо съществено, нямаше никакви положения.
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Колкото и да изглежда невероятно, в последните минути ритнитопковците от страната на любимия ръководител-другаря Ким Чен Ир, натискаха, а бразилците се бранеха и пазеха резултата . Шегата настрана, но в състава на севернокорейците има 2-3 футболисти, които пипат много добре топката, бързаци и техничари са. Вратарчето им също е добро, въпреки вратарския гол.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

От вчерашните мачове Поругалия ме разочарова. Роналдо не беше на себе си. Слоновете обаче ми харесаха. Гледах ги за купата на Африканските нации, където бяха безлични... За бразилците - добри са, но ми се струваше, че бяха подценили мача. Ако не беше влязла топката след оня удар от почти нулев ъгъл щеше да бъде трудно, много трудно на кариоките. КНДР - симпатично отборче с обременени и потискани от казармен ред и порядки момчета, които ако можеха да играят в чужди първенства щяха да са сила. Направи ми впечатление как на химна им половината момчета плачеха. Плачеха от нервно пренапрежение или силно вълнение. Помислих си - каква ли отговорност са им вменили техните велики ръководители, тайни агенти ( интегрирани в отбора според таблоидите ), треньори, вождове и прочие хора с крайно леви убеждения. На моменти ги съжалявах. Не знам дали обърнахте внимание на повторенията, как след грешно отиграване или пропуск момчетата на КНДР търсеха с виновен поглед трЕнера - вожд.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
            ПС: Така си мисля аз де, но моите фаворити Хондурас :D (надали ще имат повече от 40 - 50 туриста, които сигурно ще си носят Еденето, пиЙенето и спането от Централна Америка.) са в беда - до вчера не им беше пълна екипировката и им липсвали ...малко екипи за окомплектоване на състава :D . И въпреки всичко ги виждам на финал с Бафана , а ако не се класират на финал ще пия ракия докато някой от финалистите не ми заприлича на Хондурас...
            Язък за твойте хора,нещо се запалих и аз да ги подкрепям.Даже мача го играх "Х"1-1,без малко да излезе.До финала имат време да подобрят играта си. :D
            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

http://worldcup.gong.bg/view_article...icle_id=140883 Ако можех някакси да накарам нашите националчета да прочетат тази статия! Даже бих им я прочел аз, че едва ли всички могат да четат :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Световното едва започна, а бисерите на българските коментатори нямат край http://men.hotnews.bg/n/biseri-ot-sv...2010.8020.html А така като гледам Испания доста натиска Швейцария.

Коментар

Хаха,ма верно са доста тъпички тия двамцата :D ... иначе на това световно,нищо не се знае,за тва и спрях еврофутбола .... е вижте Швейцария кво направи :S
                  FIAT Punto MK1 1.1 55hp

Коментар

Ей на това му викам мач.Има всичко в него!!!!
                    Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

На тези хаотично бягащи момчета в жълто, тази вечер май няма да им се размине!!!!!
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Още един гол и ще млъкнат вувузелите :D
                        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                          Още един гол и ще млъкнат вувузелите :D
                          А дано че ми писна да ги слушам как бучат по цял ден, добре поне че заглушават тъпите изказвания на българските коментатори.

Коментар

bicho1976 написа:
                            fiatmaniak написа:
                            Това за България ме разби.Значи щом не могат да ни бият няма как да минат групите.
                            Не знам дали те е разбило.Ама като не може да победиш отбор като нашият който вече го пердашат Кипър и Албания. Никой не иска да играе контроли с тях а Бафана правят равен.Невиждам(само със съдийска аванта)как ще излязат от група с Мексико,Уругвай или Франсетата.Смятам че вече си взеха своето.
                            Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Уругвай направо размазват домакините, никакъв шанс нямат да прескочат групите.

Коментар

Уругвай - световен шампион. :D Испания - самочувствие до бог, но покритие - НЦШвейцария - Часовниче на Хитцвелд.Бафана - вувузели и толкоз.Чили - мръсници недни, биха ми отборчето.Хондурас -Любимите ми. Паднаха, но нищо. За финала ще си вземат поука. Иначе добре стояха на терена, приличаха на футболисти :D
                                A17DTС/S
                                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                                X