Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли футболни фенове тук?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    O-ooo, сигурен съм. Надали спортно-техническите аргументи на Бафана са много, нооооо...икономическите са си налице и от ФИФА си го знаят.
    Досега най-красивият гол на първенството е отбелязан от ЮАР . А и нека сме обективни - освен класният отбор на Франция, в групата има само две вечни латиноамерикански бози - едните играят антифутбол (Уругвай), а другите сме ги били дори ние Да си спомним и Купата на Конфедерациите, когато ЮАР играха съвсем достойно.А оплакванията ви от вовозелите - да, така е, адски са мощни. Имаме си две в офиса и като го надуеш този кавал направо не се стои в стаята. Мога само да си представя за какво иде реч когато на стадиона има няколко десетки хиляди. ПП. Въпреки, че Уругвай са двукратни шампиони по времето, когато прадядо ми е бил сополанко.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Класният отбор на Франция доста ще се озори и на това световно.А що се отнася за домакините,не мисля че ще прескочат групата.Само със търчане не става.Те България не можаха да бият???Лично аз малко съм разочарован от европейските отбори.Всичката тази комерсиалност на футбола ще обезличи световната купа.Игарачите в европа са доста изморени от дългият цикъл-шампионат,Шл,ЛЕ.Досега няма един свестен мач.Вярно е че повечето фаворити още на са се включили в битката,но мисля че няма да изненадат със кой знай каква продукция.А времето на романтиката отдавна е минало,всичко е тактика.Не очаквам зрелищни мачове, изпълнени със много голове.Надали ще има мач с повече от три гола.
      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Това за България ме разби.Значи щом не могат да ни бият няма как да минат групите. А иначе аз съм малко разочарован от малката резултатност на мачовете до сега, нещо ми писна от това 0:0 или 1:0. Добре че са корейците за да видим 2 гола в един мач.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

След, като гледах Германия съм оптимист. На това световно ще има класа. Германия ме изкефи ( простете за израза, но не намирам думичката)...Сърцето ми трепна, така както се влюбвах във футбола през детските си години. Вярно Австралия беше съперника, но имаше моменти в, които и аз не предполагах как немците ще отиграят положенията си пред вратата. Накефих се и на нещо друго - Германците са един от най-младите отбори на това първенство. За играта им ще кажа - КЛАСА. Чакам изявите на Испания, Италия, Португалия и Бразилия, но везните ми клонят вече към Германия. Отдавна не съм виждал игра от тях. Сега я виждам и намирам дори...романтика в играта им. ПС: Хондурас ( моят отбор :D ) си окомплектова вече екипите и е готов на 100% за първия си мач. Ще ги подкрепям до финала пък там, каквото сабя покаже. :D ...Нещо не ми тръгна ракията в първите мачове, но снощи ми се плъзна по време на Германския мач.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Аржентина Нигерия също не беше лош мач, имаше положения. Само головете бяха малко... но динамика и красива игра не липсваха.
            N.Y. State of Mind

Коментар

fiatmaniak написа:
              Това за България ме разби.Значи щом не могат да ни бият няма как да минат групите.
              Не знам дали те е разбило.Ама като не може да победиш отбор като нашият който вече го пердашат Кипър и Албания. Никой не иска да играе контроли с тях а Бафана правят равен.Невиждам(само със съдийска аванта)как ще излязат от група с Мексико,Уругвай или Франсетата.Смятам че вече си взеха своето.Иначе Германия респектираха с вчерашният мач,едвали обаче Австралия е критерий за да им се предрича спечелването на купата.Имат млад отбор,незнам психически дали ще издържат докрай.
              Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Ех тази немска педантичност Тука вчера имаше купон все едно са взели купата немците.Определено играха много добре и ако играят така и за напред ще стигнат далече.То верно че Австралия не е голямо мерило,но все пак много ми хареса мача вчера...с изключение на ония шамански свирки :D След като нашия отбор не е на мондиала ще стискам палци и на краката за немците.Тая страна ми е дала много и немския отбор го чуствам като мой.
                Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Някой гледа ли мач на световно.бнт.бг? При мен този сайт се отваря нормално но няма поточно видео по време на мач. Кофти, защото тези мачове от 14:30 мога да ги гледам в офиса...

Коментар

Humppa написа:
                    Някой гледа ли мач на световно.бнт.бг? При мен този сайт се отваря нормално но няма поточно видео по време на мач. Кофти, защото тези мачове от 14:30 мога да ги гледам в офиса...
                    Опитай в Спортал.бг. Избора на живи предавания е голям. Е коментара няма да е на Петър Василев :D , но ония "дудуци" надувани от трибуните са същите...
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Айде и Холандия започна с победа да ги видим го къде ще стигнат.

Коментар

Humppa написа:
                        Пробвай тук-аз си хвърлям по едно око в магазина-при мене върви http://myonvideo.com/files/312/%D0%91%D0%9D%D0%A2_1
                        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

gantcho написа:
                          ntodorov написа:
                          O-ooo, сигурен съм. Надали спортно-техническите аргументи на Бафана са много, нооооо...икономическите са си налице и от ФИФА си го знаят.
                          Досега най-красивият гол на първенството е отбелязан от ЮАР . А и нека сме обективни - освен класният отбор на Франция, в групата има само две вечни латиноамерикански бози - едните играят антифутбол (Уругвай), а другите сме ги били дори ние Да си спомним и Купата на Конфедерациите, когато ЮАР играха съвсем достойно.А оплакванията ви от вовозелите - да, така е, адски са мощни. Имаме си две в офиса и като го надуеш този кавал направо не се стои в стаята. Мога само да си представя за какво иде реч когато на стадиона има няколко десетки хиляди. ПП. Въпреки, че Уругвай са двукратни шампиони по времето, когато прадядо ми е бил сополанко.
                          Вие къде видяхте във Франция класен отбор, в момента те са направо трагични.Добре че Анри показа добра игра с ръце за да ги класира на световното. Трябва да са благодарни че не се паднаха в някоя по-силна група. Дори факта че Анри води атаката им е красноречив, след като Барса са му се наточили за продан защото нищо не направи този сезон, за кво да говорим тогава. И Бензема не е повикан така че Франция са пътник на тва световно.

Коментар

Ако германците се представят толкова добре и в следващият мач, ги считам за финалист.
                            Ползвайте мигачи!
                            Sometimes I feel like screaming

Коментар

mitaka_71 написа:
                              Humppa написа:
                              Пробвай тук-аз си хвърлям по едно око в магазина-при мене върви http://myonvideo.com/files/312/%D0%91%D0%9D%D0%A2_1
                              Нека и аз ви предложа нещо за онлайн гледане на мачовете:http://www.eurovisionsports.tv/При мен е перфектно. Да го има и този източник за разнообразие. Всеки да си избере къде да гледа.
                              FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
                              FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

До днес сутринта не знаех, кой от аутсайдерите да подкрепям, и внезапно реших да съм за Япония. А те взеха че биха :D, жалко че не можах да гледам мача. Докато не отпаднат, съм за тях.
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X