Много ми е интересно дали ще се опитат да избутат ЮАР на 1/8 финал
O-ooo, сигурен съм. Надали спортно-техническите аргументи на Бафана са много, нооооо...икономическите са си налице и от ФИФА си го знаят.ПС: Така си мисля аз де, но моите фаворити Хондурас :D (надали ще имат повече от 40 - 50 туриста, които сигурно ще си носят Еденето, пиЙенето и спането от Централна Америка.) са в беда - до вчера не им беше пълна екипировката и им липсвали ...малко екипи за окомплектоване на състава :D . И въпреки всичко ги виждам на финал с Бафана , а ако не се класират на финал ще пия ракия докато някой от финалистите не ми заприлича на Хондурас...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Много ми е интересно дали ще се опитат да избутат ЮАР на 1/8 финал
Ами като гледам какъв гол отмениха на мексиканците....изобще няма да се учудяИначе тези свирки ли са, рогове ли са или там на какво духат феновете на домакините, направо ме побъркват!Още на 30-та минута изключих звука на телевизора.
Тези звуци са ужастни все едно съм на селски мач, а иначе първия мач не беше нищо особенно но тепърва следват по-силните отбори да играят.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Наистина с тези тромби е ужасно. Да вземат да викат малко чернилките а не да надуват тромби само. Иначе Франция Уругвай както очаквах 0:0, скука. Довечера мача ще е добър, интересно ми е как ще играят англичаните
Днес мачовите са доста по добри,разочаровах се от Гърците,но пък Корейците са корав отбор.Нядавам се Англия да бие поне с 6 на 0.Аржентина мисля,че ще ги гледаме на финала,но ще видим има още доста мачове да се изиграят.
Днес мачовите са доста по добри,разочаровах се от Гърците,но пък Корейците са корав отбор.Нядавам се Англия да бие поне с 6 на 0.Аржентина мисля,че ще ги гледаме на финала,но ще видим има още доста мачове да се изиграят.
За аржентина не съм на тва мнение, днес не ме очароваха чак толкова много срещу Нигерия. Доста шансове ин дадоха за отбелязване на гол и са късметлии че победиха.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
От край време поддържам Англия, но това не означава, че ще се ядосвам като падат. Не ме интересува кой ще спечели, важното е да има хубави мачове на бира с приятели. Иначе бих подкрепял по-скромните отбори.
Бира с приятели!Бира с приятели!Бира с приятели!Бира с приятели!Оле, оле!Ей тва е!
Аз мисля,че Аржентинците подържат Италянската тактика да вкарат 1 гол и после да спрът да играят.Днес ще викам много за братята Сърби,стискам им палци да продължът напред.
Коментар